Babam alkol alıp fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor?

Babam alkol alıyor ve annemle bana psikoljik ve fiziksel şiddet uyguluyor. Babam aslında çok agresif ve stresli biri her konuşmasında insanı tersliyo ve bağırıyo alkol aldığında ise tüm bu saydıklarımın hepsi daha da artıyo gerçekten çok bıktım. O babasından hiç bir zaman sevgi görmemiş biri sürekli dövülüp sövülürdü bazen tüm bunların baba sevgisi görmediginden ötürü yaptığını düşünüyorum ama bir yere kadar annem için çok üzülüyorum onu hep üzgün ve mutsuz gördüğümde içim parçalanıyo aslında bende çok mutsuzum ama dışarı çıkıyorum arkadaşlarla geziyorum kafam dağılıyo eve dondüğümde tekrar mutsuz oluyorum. Anneme bir gece dedim ki anne gel bırakalım bu adamı baba falan umrumda değil kaçalım bu evden kendimize hayat kuralım bıktım artık dedim annem de ağlıyodu dedi ki nereye gidelim çaresiz hissediyo. Aslında ben 18 yaşımın gelmesini bekliyorum çalışıp para toplayacam ve gidip kendi hayatımı kurucam sonra da annemi yanıma almak istiyorum neyse içimi dokmek istedim aranızda yaşadıklarımı yaşayan var mı?
Babam alkol alıp fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor?