Sizce Bu Arkadaşlık Bitmeli mi?

Herkese selamlar dostum dediğim insanla yaklaşık bir yıldır gelgitli bir ilişkimiz var ve birçok tartışmaya tanıklık ettik ikimiz de sonunda tüm sorumluluklarımızı üzerimizde alarak tatlıya bağladık fakat daha sonraki günlerde bu konuda samimi olmadığını üstü kapalı belirtti ve daha sonra arkadaş grubumuzda iki kelimenin imgilizcedeki karşılığını söyleyerek gönderme yaptı ve bende bu davranışını hiç hoş bulmadığımı neden davrandığını anladığımı normalde onun gibi herkese ifşa yapmayacağımı fakat kendi davranışına da kayıtsız kalmayacağıöı sert bir şekilde uyardım. Bugün onunla konuşmak istiyorum. Bana kalırsa son zamankardaki tavrı değişti ve bunu bana yönelik yapmaya başladı artık gülerken kan kusuyor gibi gülüyor. Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım? En azından konuşurken hangi hususları dikkat alarak karşı tarafı değerlendirmeliyim? Düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim 💝
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim. Hallettik. Konuştuk ve sıkıntılı olduğumuz noktaları paylaştık. EİG yi ben daha fazla kişiye verebiliyoruz sanıyordum ama benim gönlümde herkes EİG. Teşekkür ederim 🎊
Sizce Bu Arkadaşlık Bitmeli mi?