Tecavüze uğradım ve değişimim?

İlk yaşadğımda 12 yaşındaydım bir adam beni taciz ediyordu ve ben çok çekingendim hiç direnemedim.

Bundan sonra kimseyle konuşmuyordum, benlik saygım ve özgüvenim azaldı, buna bir çözüm bulmalıydım. Herkes benle dalga geçiyordu, "gerizekalı" diyorlardı. Doktorlar da "mental-retardasyon (zeka geriliği)" teşhisi koydu. Karar verdim ve bilimsel kitaplar okumaya başladım ve konuşabiliyordum fakat tonlama yapmadan ve entelektüel bir konuşmaydı. Bilgi seviyem arttıkça konuşmam arttı ve hızlı konuşmaya başladım, bu kez "yüksek zekalı" ve takıntılı demeye başladılar fakat sosyal olarak yetersiz buldular.

Yeni tacizci ve tecavüzcülerim olmuştu fakat artık onlara tıbbi yaklaşıyordum. Tacizcilerin psikolojik ve fiziksel özelliklerini analiz ediyordum, takıntılı birisiydim ve günlüğüme ayrıntılı bir şekilde bu olayları yazıyordum.

Doktorların yeni teşhisleri: Obsesif-kompulsif bozukluk, Asperger sendromu, Şizoid kişilik bozukluğu, Psikoz oldu.

Toplamda 28 ayrı kişi tarafından taciz ve tecavüze uğradım.

Kendi kendimi tedavi ediyorum.

C*nsel yönelimim aseksüelizm ve "Sophophilia" isimli parafili türüne sahiptim, bu parafilinin anlamı öğrenirken orgazm olmak anlamına geliyor kısaca. Sürekli bilimsel şeyler okumam da buna dayanıyor.

Sizce ben hasta mıyım?
Tecavüze uğradım ve değişimim?