Annem çok büyük bir hata yaptı ben ne yapacağım?

Nolur bana yardım edin lütfen dalga geçecek cevaplar vermeyin çok çaresizim. Annemle babam ayrılar. Annem tek yaşıyor birkaç aydır evli bir adamla internette konuştuğunu öğrendim, biriyle konuştuğunu farketmistim ama düzgün biseydir belki diye bekledim sonra gizlice profiline filan bakınca adamın evli olduğunu öğrendim hic olmayacak zamanlarda gece yarisinda sabahın erken saatinde telefonları meşgul sorunca sacma sapan yalan bahane üretiyor. Ben öyle anlamaya başlamıştım adamın evli olduğunu da yeni öğrendim şu an annem ölsün yok olsun istiyorum kardeşim yok paylaşabilecegim eşime bile anlatamiyorum ne düşünür diye :( Günlerdir aklıma geldikçe ağlıyorum, geceleri gözüme uyku girmiyor. Bende yeni hamileyim ve doktor için annemin çalıştığı hastaneye gidiyordum işlerim kolay halledilir diye ve yarın da kontrolüm var nasil gitmem dicem ya da gidince annemi görüp ne yapcam bilmiyorum. Nolur bana akıl verin ben bunu nasıl konuscam ya da konusmadan hayatimdan da cikarayim hicbir sey düşünemiyorum yoruldum o adam evli karısını düşünüp öyle kötü oluyorum ki benim eşim yapsa böyle bisey ne hale gelirim o kadını parcalamak isterim şu an annemi de parçalamak hakaretler etmek istiyorum :(
Annem çok büyük bir hata yaptı ben ne yapacağım?