Sizce annem mi haklı ben mi haklıyım?

Annemle babamın yatak ilişkisini geçtim sohbet bile etmiyorlar her şeyleri bitti. İkisi de bir birine ihanetler ettiler bana sorarsanız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. İkisi de birbirinin hayatını mahvetmek için var olmuş iki insan. Neyse annem çok geziyor. Arkadaşının dükkanı var bizim evin orada hergün oraya gidiyor ama günde bir kez değil. Bir odaya giriyorum ordan çıkıyorum ki annem gitmiş. Günde en az 3 kez. Evli çocukları boyu kadar olmuş kadının eline telefon almadan çekip gitmesi ne kadar doğru? Birisi soruyor annen nerde ben bilmiyorum diyorum. Hemde günde defalarca. Ben doğdum doğalı aklım yetti yeteli yüzlerce aile gördüm ama benim annem kadar kendini 17 yaşında zannedip özgürce gezen tozan kimse bana karışamaz diye laflar söyleyen bir kadın görmedim. Neymiş istediğini yapmakta özgürmüş kimse ona karışamazmış şu bu. Abi evlilik varsa arada kocana da saygı duymalısın gittiğin geldiğin yeri haber etmelisin. Haksızmıyım ya. Kafayı yemek üzereyim sırf bunun için kavga çıkıyor babam annemi boğuyordu ekinden zor aldık ya. Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum yazın düğünüm var midem bulanıyor her şeyden hayal kuramıyorum ailem böyleyken huzursuzken aman babam annemi öldürür korkusundan bir yanım hep harap. Kırık dökük. Onlar bu haldeyken kendimi mutlu görmek istemiyorum bile
Sizce annem mi haklı ben mi haklıyım?