Annem mi haklı ben mi haklıyım?

Annemle asla anlaşamıyorum. O çok kırılgan herkesi kıramayan ama beni ve kendisini çocuğuyum diye kırmaktan korkmaz. Annemin tarafını sevmiyorum nefret ediyorum. 2 dayımdan da yıllar önce dayak yedim ve birdaha konuşmadım. Onlarla yakınlılığımız öyle olsun istemiyorum ama annem yine görüşüyor. Birine hiç tepki vermemişti diğeriyle sadece 1 yıl konuşmadı. Benim çocuğuma yapılsa mesela * sene konuşmazdım. Birtek içlerinde annem böyle sessiz onlarda annemin tersi. Neyse akşam annemi aradım mekik aletim nerde diye dayına verdim dedi çok kızdım. Sevmediğim birine evimden eşya vermiş diye. Bu arada annem, halamlarla ve babannnemle konuşmuyor anneme haksızlık ettiler diye. Bende konuşmuyordum onlarla çünkü annemin sevmediğini bende sevmem kendi ailemden olsa bile. Hep hak adalet gözetirim. Bende kızıp anneme dedim ki artık bende halamlarla babaannemle görüşcem onlar da benim ailem sen madem bana saygı göstermiyorsun bende ailemle görüşcem onlar bana özel bir şey yapmadı dedim. Hiç bir şey demedi biraz önce bir şey sordum cevap vermedi bana. Küsmüş benimle yani tam drama queen siz ne düşünüyorsunuz? Biliyorum kesinlikle ben haklıyım ama sormak istedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Ne olmuş buraya ya? Önceden upuzun yazılar yazardım hepsine en az 100 yorum gelirdi. Şimdi hepinizin hayat enerjisi gitmiş heralde. 1 cümleden fazlasını okuyamaz olmuşsunuz. Kısa bitirmeme rağmen cevap yok pes cidden. Az kitap okuyun uzun yazıları okumaya alıştırın kendinizi. Kolaya kaçmayın ☺️☺️
Annem mi haklı ben mi haklıyım?