Bazen sözler fuzuli olur. Ne kadar anlatmak istesen de susarsın. Dilin lal olur. Ne anlatmaya mecalin vardır ne söz söylemeye.. Sen kimlere neyi anlatamadın?
- Hayvanları, bitkileri, doğanın kendisini sevemeyen insanların başka insanları hatta kendilerini sevemeyeceğini anlatamadım mesela. - Sonra ilişkinin bir noktasında hakaret eden, şiddet uygulayan sevgiliden kurtulunması gerektiğini yoksa işin gazetenin üçüncü sayfasında bitme ihtimali olduğunu anlatamadım mesela. - Hmm başka herkesin kendinden, tercihlerinden ve hayatın sorumlu olduğunu, aksi durumlar için başkalarını, başka şeyleri suçlamanın boşuna olduğunu anlatamadım mesela. - Ha bu arada anlatmamayı tercih edebileceğimi, bunun benim kararım olduğunu da anlatamadım. - Anlamak istemeyene hiçbir şeyi anlatamıyoruz sonuçta..
Bazı insanlara beni kendilerinden soğutmamaları, uzaklaştırmamaları için çok dil döktüm. Soğuduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamıyor bir daha. Bunu ben anlatamadım, onlarda geç anladı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendime bir türlü anlatamadıklarım meğer anlamadığım şeylermiş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiceğime sevdiğimi söyleyemedim. Bir gün öyle bir an geldi ki, işte tamam dedim. Bir gün öyle bir an geldi ki, o artık yanımda yoktu. Bir gün öyle bir an geldi ki, her şey bir hayaldi.
Zamanı ve sevdiğini kaçırmamak için zamanında söylemeniz gerekiyor. Umarım bir daha kaçırmazsınız. Tabi şartlar bazen bizim istediğimizi, istediğimiz zaman ve şekilde vermeyebilir. Böyle durumlarda nasip kısmet demek düşer.