Gecelere akma keyff tecavüz sıkıntısıda yok sokakta uyur uyanırım valla ay harika olurdu erkek neslini yok ediyoruz bayanlar sperm bankasınada depolarız spermi uzun yıllar mutlu mesut yaşarız sorun çocuğumuz erkek olursa ne olacak? Neyse onuda kendimize benzetiriz kendini kadın sanar :3 *Çok gerizekalı bir yaklaşım oldu evet*
010 Yorumla- +1 yıl
:))))9
- +1 yıl
erkek çocuğunuz olursa aldırın nası fikir? ama bu sefer de ped kokusundan geçilmez ki ortalık ıyyy :(
- +1 yıl
Niye regl olmaya devam etmeyecek misiniz :D Hem erkeklerin olmadığı bir dünyada trafik kazaları %300 artar bir kere ortalık savaş alanına döner ahahahah :D
- +1 yıl
bir mesaj atsana bana, benim xperim düşük atamıyorum aksjdhs
- +1 yıl
atma tamam mı istemiyorum atma! :D
- +1 yıl
Size sprem yok hayvanlarla çifleşin
En İyi Cevaplar
+1 yıl16 Yorumla
Soran+1 yılÇok guldum yaa:)))
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılErkek fatma o
Soran+1 yılHepsi erkek fatma
+1 yılAllah insanı bir kadından ve bir erkekten yarattı. İkisininde birbirine ihtiyacı var. Kimse bunun tersini söyleyemez. Söyleyen ağır cahildir. ''Üreme sorununu halledersek'' gibi bir cümle kurduğuna göre sen erkekleri sadece cinsel obje olarak gördüğünü kanıtladın. Bu da senin insanı değerlerini yitirdiğini kanıtlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılBana sen insan değilsin dedin
- +1 yıl
İnsan değilsin demedim ''İnsani değerlerini yitirmişsin'' dedim.
Soran+1 yılSenden daha insanım en azndan
- +1 yıl
Ben kendimi övmüyorum o konuda ama en azından seninki gibi saçma fikirlerim yok. Boşuna dememişler aklı fukara olanın fikri ukala olurmuş.
- +1 yıl
Bak verdiğin tepkiye bak asıl sen siteyi bunun gibi saçma sorularla kirletiyosun. Aklın o kadar fukara ki fikrin iğrenç derecede ukala. Allah kadının tek başına yetebileceğini düşünseydi erkeği yaratmazdı. Sen haşa O'ndan daha mı iyi fikrinin olduğunu söylüyorsun. En büyük saçmalığı yapan sensin burda. Ben doğruyu söyledikçe kendine yediremeyip ''saçmalıyosun, salak'' bilmemne dersin ancak.
Dünyadaki gaflet uykusunda uyumaya devam edin siz :)
Alın dünyanızı başınıza çalın gözümüzde yok gönlümüzde sizin olsun.
Bu dünyada herşey çok güzel olsa ne olucak bir zaman sonra gireceğin yer 2 metre çukur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
zor zor konserve kapagını actıracak kımı bulacagız kaneperı kaldıracak kım olacak koca koca gardıroplar nasıl kaldırılıp koparılacak agır ıslerde kımler calısacak :D erkeksız dunyaaa bır tarafı terazı kufesı gıbı asarıda kalır :D
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bak çözüm buldu iste
- +1 yıl
Sizde çinleri çağırın çok güçlüler işallah kadınlar ilerde erkeksiz kalır kıymetimizi anlarsınız
katılmıyorum sevmek sevilmek sevildiğini hissetmek dünyanın en güzel duygularıdır baba abi gibi kavramları onların sayesinde öğrendik sahiplenilmek duygusu bambaşka birşey erkekler kadını tamamlayandır bence aynı şekilde kadında erkeğin tamamlayanı
50 Yorumla
+1 yılnasılmı olurdu rekabet ortadan kalkacağı ve erkekler tarafından beğenilmek gibi bir derdiniz olmayacağından makyaj yapmaz saç bakımı yapmaz hele o kadar acıya katlanıp ağda falan hiç yapmaz ve maymuna dönerdiniz :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılDoğanın dengesi bozulur neslimiz tükenir , devletler birbirine trip atar falan:)
33 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
Düşünsene devlet başkanı çıkıp basın önünde dedikodu yapıyor :) öbürü çıkıp şıllık o kendine baksın deyip onun hakkında dedikodu yapıyor :) herşeye savaşırız yia :)
- +1 yıl
Bizim devlet başkanımız daha güzel bir kere. Hayır kıyafetide harikaydı! :) bir sürü üretebilirm.
olmaz ya çocuklarımız oldu diyelim erkeksiz. kime baba dicekler aile kavramı ne olacak
35 Yorumla
Soran+1 yılAmann en büyük derdin bu olsun:)
- +1 yıl
araştırsan biraz öğrenirsin :) bilim ileriliyor www.haberturk.com/.../75310-dikkat-erkek-nesli-tukeniyor hiç mi haber okumazsın arkadaş sen
Soran+1 yılZaten turuncu üremeyi halledersek yazdm
kusura bakma dönen dedıkodudan çıkacak savaşlar olur hatta gelmiş geçmiş en büyük katliamlar olabilir :) trip atacak nazını çekecek kımse olmayacak :) zor zor bir daha düşün :)
25 Yorumla
Soran+1 yılbence erkekler zaten kadının nazını çekiyorlar.dedikodu şuanda var yani bir sorun olmaz ya
Soran+1 yılçekmiyorlar yazıcaktım
Soran+1 yılkadınlar çok vicdanlı insanları öldürmeye savaş açmaya kıyamaz.en fazla küser.daha iyi değil mi?
erkeksiz dünya olursa maymun gibi dolaşırsınız la. ağda falan yapmazsınız. sahilde bira içip olduğunuz yerde işersniz. artık g-string giymezsiniz. en önemlisi birbirinizi kıskanmazsınız :D çekilmez amuaa goim öyle dünya söliim
39 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat olurdk yaaa
Soran+1 yılAy çok cahilsin ya
- +1 yıl
adamsın kardeşimmm :)
Soran+1 yılYok regl konusunda ya sanki erkekler için ped takiyorz
Soran+1 yılPardon başkasını cevabını yazmıştım sana
hele önce bir bunu sorgulayın... ilk dünyaya gelen adem'dir.. yatın kalkın ona dua edin.. varlığınız ondan ibaret...
18 Yorumla
Soran+1 yılhıhı
Soran+1 yılyaratılışa inanmıyorum ama bunu bu soruda tartışmıycam.zaten lakası yokki benim sorumla senin cevabının.diyelim tüm erkekler ölse demişim ben birnevi suanda yokolsa yani
Soran+1 yıluzun koñular bunlar ateixm sorularında tarışırım.şimdi soru başka
Soran+1 yıluzun konular bunlar ateizm sorularında tartışırım şimdi soru başka
- +1 yıl
Sen ataist misin maalesef ebediyen çenem desin orada zebaniler yaradış var kader var
Üreme imkansiz hale gelince maksimum 100 yol içinde tüm insanlar öleceği için insan nesli tukenecektir..
10 Yorumla
+1 yılAğırlık tasıyıp kasta yaparsınız sonra...ıyyyyyyyyy...herseyin bir sebebi var...düsünme sen böyle seyler.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapalım ki?
- +1 yıl
Dünyada ağırlık işlerinde hep erkekler çalısıyor. Erkekler olmaazsa siz yapmak zorunda kalıcaksınız. Kasta yapms olursunuz iste.
Kusura bakma da Ne Erkeksiz Kadın Olur Ne Kadınsız Erkek biz iki cins hani derler ya bir elmanın iki yarısıyız. hiç bir kadın erkeksiz hiç bir erkekte kadınsız yapamaz yani ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılolur ya:)
kavga-gürültüden başka hiçbi şey olmaz..
bkz. gelin-kaynana kavgası
gelin-görümce kavgası
elti kavgası.
sen hiç kavga eden, geçinemeyen bacanak gördün mü.
göremezsin..11 Yorumla
Soran+1 yılDamat olmazsa bu kavgalar olmaz.gelin kaynana kimi cekemiyor damadı.gelin görümce erkeği hep erkek yüzünden oluyor
sonra bize kim ilgi göstercek
biz kime trip atcaz
biz kimin için kendimize bakıcaz diye çok ağlarsınız ama12 Yorumla
Soran+1 yılBence kızlar birbirine yeter
Feminizmin agır sonucları... Bir ortasını bulamadınız
13 Yorumla
Soran+1 yılHayal ediyoruz sadece
- +1 yıl
işallah gerçek olur insan nesli tükenir daha temiz bir ırk olur adil bir dünya çünkü erkek ve kadın sanki birbirilerini istemiyor
+1 yılÜreme sorununu halletik diyelim. Hep kadın mı doğacak. Doğanın dengesi bu bozulamaz asla.
20 Yorumlaerkeksiz dünya yalansız dünya demektir, çok tatlı olur lan
10 YorumlaDünyayın çağdaş bir medeniyetler toplulukları oluşturan erkeklerdir yani son sözü erkek söyler kadınlar makyaj yapıp çocuk doğurur bide erkeklerin ilgisini çekerek ölürler bu yani
21 Yorumla
Soran+1 yılCozmussun olayı:O
yok istemem ne kadar kızsak ta ne onlar bizsiz ne biz onlarsız yapamayız.
30 Yorumla
+1 yılErkeklerden biri şu zavallıya bir öpücük versin, erkeksizlik başına vurmuş.
20 YorumlaOnlar nimet lan. Öyle dünya olamaz.
110 Yorumlaula bizim için allah sizi yaratmış hla erkeksiz diyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin için yaratmış.egoya bak sen
Olacağı söyleyim sana 3 4 kişi birbiriyle pişti olur bir mekanda 3 dünya savaşı çıkar kendi türünü yok edene kadar devam eder bu savaş
10 Yorumla
+1 yılkadınsızda erkeksiszde olmaz bence her nekadar şikayetlerimiz olsada
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bence.
+1 yılonu bilmemde kadınsız bir dünya çok zor olur her ne kadar zıt olsak ta kadınlar başımızın tacı hayatımızın anlamısınız :*
10 Yorumla
+1 yılBizde size çok meraklı değiliz ama sizsiz neslimiz devam etmiyo maalesef :D
017 Yorumla
Soran+1 yılAhaha tıp gelişiyor bekle biraz
- +1 yıl
ay hadi inşallah :D yalnız savaş çıksa siz bizi yenemezsiniz, üzgünüm ! :D
- +1 yıl
evlenmeden içimize boşalamazsınız üzgünüm :D:D
Soran+1 yılAhaha
- +1 yıl
Üzgünüm gay olamam :D Ayrıca ben senin bildiğin erkeklerden değilim, çek ellerini üstümden! :D Hem yine de senin için gay olabilirim bir düşünmem gerek aksjdhasjhd
- +1 yıl
Nüfuslarımız %50/%50 iken bu denli sarkıyosanız bize, biz yokken naparsınız kokoşlar! :D Ayrıca korumam gereken bir duruşum var, bu yüzden gay olmam zor :D:D
- +1 yıl
Ama şimdi ben gay olup da sana bakarsam olmaz ki :D Bu işin fıtratına aykırı bir kere :D
- +1 yıl
pis emellerini bedenimde hayata geçirebileceğini zannettiğin bir o* değilim ben tamam mı :'(
- +1 yıl
Hala bakireyim ben biliyo musun :( (bakir değilim ama :D:D:D)
Off sapık dadandı akjshdksa :D - +1 yıl
Sana gay avında başarılar dilerim asdfgh :D
digerlerini bilmemde bensiz tadi cikmaz. Dunyanin tadini kacirma
02 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır sensiz idare ediyoruz ya:)))
şeye benzer bee kuru fasülyeyi soğansız yermiş gibi :D
21 Yorumla
Soran+1 yılBen soğan yemiyorum:)))
buna kendin bile inanmıyorsun çünkü yorumlarda bile erkek çok :D
08 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim hep erkekler cevap veriyor
Soran+1 yılNe alaka ki?
Soran+1 yılKendinizi kandırmayın.idare ederim ben sizsiz:)
Soran+1 yılŞikayet bile etmem
Valla iyi olurdu..dusunsene bir erkek ben kalani hatun..iyi valla..
00 Yorumla
+1 yılOk siz rusyaya taşının rus kadınlarını buraya taşınsın
00 Yorumlaaslında savaşlar olmaz dolar euro yükselmezzz daha iyi olurrr :) a bir dk bende erkeğimm :)
10 Yorumlaya erkekler olmasa siz kimin başının etini yiyeceksiniz...bence bir daha düşün...
00 Yorumla
+1 yılKS de mavi nicklerin olmadığı bir dünya olurdu :))))
00 YorumlaErkek Robot sanayi acılırdı herhalde her kadın bir değil abaza olanlar napcak :)
00 Yorumla
+1 yılşu an tüm erkekler ölse. iddia ediyorum ilk çağlardaki insalara dönersiniz.
08 Yorumla
Soran+1 yılsanmam
- +1 yıl
kesin
Soran+1 yılbu kadar emin olma bence
- +1 yıl
sebeb?
Soran+1 yılkadınları neden küçümsüyorsun? çevrendeki kızlar okumamış mı, cahil mi?
- +1 yıl
:) sitede erkekleri küçümseyip kadınlar daha zeki diyorlar da sinirlendim o yüzden
Soran+1 yılben demedim ama erkekler kışkırtıcı konuşuyorlar bazen.kızlar neden aptal gibi sorular soruyorlar mesela
- +1 yıl
hayırlısı
rahatça yürüme dünyası :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya.
+1 yılHiç çekilmez bir dünya olurdu bence
42 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
- +1 yıl
Ne kadar anlaşamasak da erkek kadına kadın da erkeğe muhtaçtır sadece kadınların olduğu bir dünyada yaşamak istemezdim şahsen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşksız yaşanmaz biz kime sarılacağız siz kimin göğsüne başınızı koyacaksınız
00 YorumlaKafana sıkta sende kurtul bizde.
20 YorumlaTek erkek ben olsaydım müthiş olurdu.
01 Yorumla
Soran+1 yılsus sen öldün bikere:)
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılayakta duramazsınız ayaktaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılbişey olmaz
- +1 yıl
nerden çıkarıyorsunki böyle şeylerii?
+1 yıl1 Hafta Ablalar'da Kal Anlarsın.. )
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Yaa İşte.. .)
Soran+1 yılAblalar başka ama onlar benden uzak dursun dedim
- +1 yıl
Şaka Bir Yana'da Sen Evlenme'de Yalnız Öl.. .)
Belki En Güzel Şey'den Annelik'ten Mahrum Kalırsın..!
Soran+1 yılÜreme sorununu halletsek dedim
zor olurdu torbaları kim taşıycak ya
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir dünya düşünemiyorum :S :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılKadınsız bir dünya gibi.
10 Yorumlaben olmasam dünyadan banane...
00 Yorumlababan olmasaydı sen ne olurdun?
17 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten babam yok
- +1 yıl
şu an olmasada biyolojik bir baban vardır illaki.
Soran+1 yılBen küçükken vefat etti.anlamadiginiz nokta bu egldek amaçlı açılmış soru.tüm erkeklerde bir aşağılama küfür falan.niye ya?
Soran+1 yılEğlenmek amacli
Lezbıyen olabılırsın sen kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılYok erkeklere gıcıgım bu aralar
sonra birbinizii... anladın sen onu
00 Yorumla
+1 yılKendini kandırmaya devam et :D
10 YorumlaSoyunuzu Kurutursunuz :)
10 YorumlaKim skecek o zaman sizi?
05 Yorumla
Soran+1 yılölmeyiz merak etme
Soran+1 yılalışırsınız ya sonuçta bazı erkekler az kıllı güzel falan:))
Soran+1 yıltek erkek olsa alışırsınz
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kim vericek odunu ! :D
02 Yorumla
Soran+1 yılonu internetten bile alabiliyorsun artık.pilli olanını
+1 yılAKsine. Dunya nufusu cabuk azalirdi
00 Yorumla
+1 yılsanırım bunu hıc bırzaman ogrenemıyceksınız...:)
10 YorumlaBir birinizi yersiniz savaşarak
10 Yorumla60 sanırım senin yaş teyze
20 Yorumla
+1 yılBunların hepsi seks :D:D
00 Yorumla
+1 yılDildoların patlama yaptığı bir dünya olurdu
00 Yorumla
+1 yılhepiniz lezbiyen olursunuz o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?