Aile & Toplum Erkeksiz bir dünya nasıl olurdu sizce? By_Alperen Takip Et Xper 3 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sadece kadınlar olsa? 😄 Güncellemeler+1 yıl Ya da sadece ben kalayım 😄 Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkeksiz bir dünya nasıl olurdu sizce? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkesin birbirine ihtiyacı var olmazdı 3 4 Yorumla By_Alperen +1 yıl Ne anlamda ihtiyaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her konuda doğanın kanunu bu Yorumla By_Alperen +1 yıl Hmm. Hep kız kalsın bir erkek ben olayım. Olmaz mı 😄 Yorumla By_Alperen +1 yıl Olmaz mıııı Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl olmazdı 2 2 Yorumla By_Alperen +1 yıl Neden Yorumla By_Alperen +1 yıl Nedennnnn Yorumla
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sıkıcı 1 4 Yorumla By_Alperen +1 yıl Neden kiii 😄 bir erkek ben kalıyım o zaman Yorumla Gizooooosssssssssss +1 yıl Kadınlar olmasaydı nolurdu Yorumla By_Alperen +1 yıl Kardeş payında bu sahne vardı 😄 iğrenç olurdu 😄😄 Yorumla By_Alperen +1 yıl Bişey sorcam Yorumla
üzgünümüzdüm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Duvarla skisilirdi 1 4 Yorumla By_Alperen +1 yıl Duvarla nasıl oluyor o 😄 Yorumla üzgünümüzdüm +1 yıl Sürtünme Yorumla By_Alperen +1 yıl Bir ben kalırsam? 😄 Yorumla By_Alperen +1 yıl Gerçeğinin yerini tutar mı duvar 😄 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Herkesin birbirine ihtiyacı var olmazdı
Ne anlamda ihtiyaç
Her konuda doğanın kanunu bu
Hmm. Hep kız kalsın bir erkek ben olayım. Olmaz mı 😄
Olmaz mıııı
olmazdı
Neden
Nedennnnn
Sıkıcı
Neden kiii 😄 bir erkek ben kalıyım o zaman
Kadınlar olmasaydı nolurdu
Kardeş payında bu sahne vardı 😄 iğrenç olurdu 😄😄
Bişey sorcam
güzel olmazdı. kimin başının etini yiyecez biz o zaman?
Duvarla skisilirdi
Duvarla nasıl oluyor o 😄
Sürtünme
Bir ben kalırsam? 😄
Gerçeğinin yerini tutar mı duvar 😄
güzel olurdu