Dekolte vermekten zevk alan kadın/erkek ile ilgili ne düşünüyorsunuz, sence dekolte kullanmak teşhircilik mi?Dekolte veren kadın ya da erkek bunu yeri ve zamanında yapıyorsa sorun yok. Fakat dekolteninde sınırları olmalı ve taşımasını iyi bilmek gerektiğini düşünüyorum.
Dekolte vermek teşhircilik mi, teşhircilik suç mu?
Dekolte kullanan birisi olarak yazıyorum; birileri bana baksın diye kısa giymiyorum veya birileri etkilendim diye giymiyorum.. Kendimi hangi kıyafette daha mutlu hissediyor isem onu giyiyorum. Ayrıca teşhircilik olarak düşünmüyorum. Erkekler de sort giymesin o zaman. Bu biraz nefis meselesi biz kadınlar istediğimizi giyeriz herkes nefsine ve uçkuruna sahip çıkacak bu kadar.😍😘
güzel görünmek, rahat olmak, şık olmak, bazen dikkatleri üzerine çekmek vs ama kesinlikle bazı malların dediği gibi aranmak filan değildir. bırakın isteyen istediğini giysin size ne amacından.
dekolte teşhir değildir. ama sen tutup poponun altında neredeyse her şeyin ortada olacak şekilde etek giyersen ya da yırtmacın oraya çıkıyorsa evet bu teşhirdir. ya da ne biliyim göğüslerini milletin gözüne sokuyorsan bu teşhirdir ve çirkindir. suç kısmı tartışmalı. bir noktada eminim yasada çerçevesi bellidir.
Dekolteye ve vücut gösterimine şu şekilde bakıyorum. Süslenmiş bir tezgah olarak düşünüyorum. İnsan neye güvenir ve müşteri çekeceğini düşünür ise tezgahına onu koyar. Burada kişiler tercihlerinde özgürdür çünkü herkes kendi müşterisinin peşinde.
Kafayı mı yediniz tabiki bir suç veya yargılanıcak birşey değil kadın bazen ilgilenilmek ister özgüveni artar dekolte verdiği zaman gözler onun üzerinde olur ve bu onu özgüvenli yapar yani karşı cinsi etkilemek içinden ziyade dekolte giyim benim için kendimi iyi hissetmem için yaptığım olaydır yerine göre tabiki
Dekolte kelimesinin anlamına bakmak gerek ve her kişiye ait olmaması gerektiğini düşünüyorum neden çünkü her insan sınırlarını bilemeyebilir bu konuda aşırı kaçanlar çoğunlukla bu benim özgürşük alanım diyerek korur kendini ya da siz ilgilendirmez der azabasınız der kaçmaya çalışır ordan ancak her kadının muhakkak bir tık dekolte vermesi normal göğüs olur bacak olur yeter ki yerini bilsin
Hukuken suç sayilmaz sanirim ama ahlak kurallari gorgu kurallari cercevesince incelendiginde ulkemizde belli dışlama kotu soze maruz kalma vs gibi seyler olabilir. Her ulkenin ahlak kurallari ayni olmadığı için farkli da yorumlanabilir. Dekoltenin de nasil olduguna gore degisir bence
Herşeyin bir sınırı olmalı. Kadın/erkek fark etmez toplumun ahlakını bozabilir böyle durumlar. bir kadın veya erkek şort giyebilir kimse karışamaz ama bazı tipler varki şort giydiğini illa belli etmek ilgi görmek istiyor. Ki görüyorda buda toplumun ahlakını bozuyor. En güzel örneğide tiktok.
Dekolteli kıyafet karşı cinsi tahrik edici olmamalı. Ölçüsü kesin olmamakla birlikte yerine ve zamana göre değişebilir. Bir de biz erkekler, karşındaki yabancı bayana çok güzel, şık olmuş derken, kendi yakını için aynı şekilde düşünmeyecek giymesine karşı çıkabilmektedir.
Teşhircilik bence. Bir kadını baz alalım. Neden güzel giyinmek ister çünkü beğenilmek hoşuna gider. Neden açık giyinmek ister bakılsın diye. Bunun başka açıklaması olamaz.
Dekolte ve hatta transparan aslında bilinç altında size dayatılan ataerkil düzene başkaldırı ve bundan haz almaktır. 1 erkek 1 kadını tam anlamıyla taşımak, ona güvenmek ve ihanet etmeyeceğine emin olmak istiyorsa, kadının bu duyusunu doyurmak zorundadır 😉
Teşircilik psikojik bir durumdur ve müdahale edilmesi gerekir. Dekolte ise belli seviyede cüretkar bir davranıştır. Tabi bunun yapıldığı mekan ya da kolasyon amacı belli eder.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence suçtur karşıdaki insanları düşünüp o şekil hareket etmek lazım insanların günahını kazanmamak gerekir hepimiz sokağa çıkıyoruz ben senin poponu göğsünü görmek zorunda değilim şimdi bir kaç tane şeytana ruhunu satmış birileri çıkıp bakma diyecek ben gözümü bağlamak zorunda mıyım hepimiz yaşıyorsak bir toplumda bir birimize saygı duymak zorundayız
Arkadaş o kadar müslümansan, kadının kadına bile haramlığı olan 1 inançla plaja gitmeyeceksin ! Kim neresini isterse açar, ya bakmamayı öğreneceksin ya da gidip camileri ziyaret edeceksin
Dekolte giymek tabiiki teşhirciliktir kendini ya da öne çıkan yerlerinin görünmesini istemek gibi , suçmu dersen kesinlikle suç olamaz ama evlilik gibi bir durum varsa ve eş istemiyorsa sakıncalıdır.
bir nevi ego tatminidir. kadınlar yaratıldığı günden bugüne ve sonsuza kadar içindeki genlerinden mütevellit beğenilmekten haz alıp mutlu olurlar. ne diyelim allah böyle yaratmış yapacak bir şey yok.
Tamamen gösteriş meraklıları olduğunun düşünüyorum Eğer kendini ortaya çıkarmak istiyorsalar vücudu ile Orası Burası ile değil aklı ile zekası ile ortaya çıkana ben adam derim
Kimisi için özgürlük, kimisi için teşhir, kimisi için tahrik edici suç unsuru, kimisi için günah, kimisi için kasıt ve hayatta daha önemli şeylerin bilincinde olanlar için önemsiz bir detay.
Abartılıyorsa evet ama suç değil bu. Suç diye konuşmaya kalkıncada mahalle baskısı başlıyor. Hemen "Sizde bakıyorsunuz, hoşunuza gidiyor ama dimi" serzenişleri ile muhattap oluyorsun.
Dekoltenin de bir sınırı olmalı. G*t baş açık olacaksa bile adabıyla olmalı. Yer, zaman ve mekan 3'lüsü önemli rol oynuyor. Hani olay 'vur dedik öldürdün'e dönüşmesin.
Evde özel yerinde servis hizmeti verdiğim bir dönemde , bir kaç olay oldu ama , teşhircilik suç değildir. Ahlâk kuralları gereği sıkıntılıdır onu biliyorum 😃
Bak arkadaş, sen sapıksın ! Kullanıcı adın masör, 2 gr beyninle av peşindesin. Kim nasıl yaşamak isterse öyle yaşar, suç ceza vs dayatamazsın ! Git gözünü doyur
Aklına zekasına fikirlerine ve duruşuna güvenmeyen ya da bunlara sahip olamayan insanlar dekolte verir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Her ne kadar biz erkeklerin hoşuna gitsede,çok fazla abartılıda olabiliyor. Örneğin halk pazarlarında, kadın sebze meyve alıyor,önünde hafif eğilse ne varsa uçlarına kadar ister istemez görünüyor...
dünyadaki diğer tüm canlıların dişi versiyonlarının da yaptığı gibi erkekler tarafından beğenilmek, arzulanmak, daha güçlü erkeği elde etmek, güçlü yavrulara sahip olmak, diğer dişi rakipleriyle olan rekabeti kazanmak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
teşhir evet kesilkle teşhir kendilerini sergiliyorlar işte