+1 yılYanınıza gelme amacı nedir kötü durumdalar mı yoksa keyfi mi hadi bunları geç ne olursa olsun eşinin ilk önce seninle konuşması gerekiyordu birde şöyle bir şey var gelip sana durumu neden anlatmadı danışmadı hadi anlattı diyelim hemen yükseleceksin kavga edeceksiniz. Sizin aranızda bir sorun var önce bu adam neden gelip seninle konuşmadı ya da hep böyle kendi başına karar alan birisiydi biz bunları bilmiyoruz tel taraflı düşünmemek lazım
15 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi ve bir akşam geldi hiçbir şey yokmuş gibi annemle babam bize taşınıyor dedi. Annem bize taşınmak istiyormuş dedi.
- +1 yıl
Bu adam hep kendi başına mı karar alıyordu sadece bu konuda mı böyle yaptı
Soran+1 yılBu konuda
- +1 yıl
O zaman bu konu açılınca baya yükseliyorsun ki eşin kendi başına karar almış eşinin yaptığı doğru değil ama bu konuda sakin kalıp isteğini güzel şekilde dile getirseydin annesine hayır diyebilirdi gibime geliyor kayınvaliden art niyetli değilse çok dert etme derim ileriye dönük eşinle çözüm bulmaya çalışın yakın yerde bir ev falan bulun sonuçta aynı evin içinde yaşamaktan iyidir
Soran+1 yılEvi var zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla cirkeflik zamani canım o nasil yaptirdysa sende dişlerini göster millet kaynanadan uzak kalim huzurum bozulmasn diyor bu adam evine sokacak annesini. hic bir ozel hayatnz kalmicak canim soylim 1 ay olck yanimdalar canım çıktı canım hic bir sey yapasn gelmiyor kapı çalıyor ben acarım her zaman bakiyorum arkamda bityr hemen oglum hos geldn falan. kapida öper koklarm normalde hersey farklı bir hal alıyor gitsinler diye gun sayıyorum resmen. ayriyeten seninde evin orasi kimsede tasinamaz izin verme sakın
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrılma karari derken esinden mi ayrilcan
Soran+1 yılEvet ayrılıyoruz
Cevap sahibi+1 yılKötü olmus canim ya. anne mi diyor yani kendine o kadın ne bilim insan oglumun yuvasi bpzulmasin bir zahmet ben dusunimde ne işim var onların yaninda der ama nerde o dusunce
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer çocuğun yoksa çık git o evden ablacım. Geleceğine taş koydurtma. Bu gibi şeylerin sonu hep ayrılık çocuk yapmadan ayrılman lazım. bir ADAM karısına sahip çıkmalı.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşayan bilir derlerya öyle oldu sanırım. Ablamın evliliğide böyleydi. Çocuk oldu sonra daha kötü oldu boşandı. Ne gelecek olan çocuğa yazık etmek lazım ne de kendine. 🙏
Cevap sahibi+1 yılAblacım. Ennn iyisini yapmışsın. Gerçekten bak bir erkek önce sahiplenme ve koruma duygusunu bilmeli. İlk başta bu yoksa zaten bütün ömrün heba olurdu. Erkek dediğin adamm dediğin önce kendi ailesinin şeytanlıklarından koruması gerek eşini. Her zaman bunu bilir bunu söylerim. Nettt
Soran+1 yılEvet çok zor da olsa en iyisini yaptım. Hepimizin önceliği ailesi ama eşe de değer vermeliydi. Vermedi ve kaybetti
Cevap sahibi+1 yılHerkesin önceliği ailesi evet. Ama evlendikten sonra senin kendi ailen 2. Aile olur. Artık kendin bir aile olursun. Ve önceliği sen olmakıydın bu yüzden. Evlendikten sonra öncelik kendi ailendir. Başaramamış.
Eşinin sana karşı tutumu bu sorunun cevabını sana verir bence. Ki sana danışmadan annesini davet etmesi biraz başına buyruk biri izlenimini veriyor ama normalde öyle değilse eşini ikna etmeye çalışacaksın yani başka bir şey yok bence. Şu durum da var eşiniz biraz patavatsız 2'li dengeleri pek oynayamıyor ise üstü kapalı şekilde ikna edin manipüle edin kendisini. Aksi takdirde annesiyle paylaşacak biriyse çok kötü bir durum geçmiş olsun. Buna birebir şahit olup tecrübe eden biriyim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılEşine değer vermeyen kocası olan kadınlar kaynana, kayınbaba, görümce (elti de olabilir) ile yaşasa ne olur yaşamasa ne olur? Allah sabır versin diyorum. Umarım böyle bişey olmaz. Benim annem de öyle gelmiş. Şu an ben annemden daha kin doluyum. Eğer zarurî bir durum yoksa kesinlikle kabul etmeyin. Ne olur. Eşinizle bisekilde uzlaşmalisiniz. İlerde çok kötü durumlara yol açabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm
Annen yanınıza taşındığı zaman cinsel hayatınızın olumsuz etkileneceğini açıkça anlat hala istiyorsa kendi bilir ev ev ustunde olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılVar karı koca geliyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek başına karar alması çok yanlış şuanda siz ne söyleseniz suçlu görücek o yüzden sakın şekilde senin bir düzenin olduğunu 2 yıldır bu şekilde alıştığını belirt şimdi annen temeli gelirse beni bunlar zorlayacak rahat giynemeyecegim kendisinede zor olur benim duzenimde yasamak gelsin misafir olarak kalsın tekrar evine dönsün her insanın düzeni var sonucta gibi konuş asla anlamaz ama sen dene yinede
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. yazınızı okudum biraz fazla abartmışsınız bence onlar büyük bugün var yarın yoklar neden bu kadar tepki gösterdiniz ki çocugunuz varsa madem çalışıyorsunuz kayınvalideniz bakar ne güzel.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum yok ama 2 senede zar zor oturtturduğum bir düzenim emeğim var
Soran+1 yılEşimin babası ile birlikte
Siz bir süre alttan alın. Eşin ile de bundan rahatsızlık duyduğunu, eğer hasta olsa her zaman başımızın üstünde yeri var senin annen benim annem elbette gelecek ama hiçbir sebep yokken kurulmuş bir düzene yerleşmesinden rahatsızım de.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılKaynana sozünden hiç hoşlanmam. Eşinin annesi seninde annendir. Kotu biri oldugunu varsayalım ne olursa olsun sen iyi ol. Eşine asla annesi hakkinda konuşma. Gelmek mi istiyor gelsin başimızın üstünde yeri var de. O kadar yakın ol ki esin bile şaşirsin. Merak etme duzelir herşey
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi düzeni vardı. Düzenimi anca oturttum benide anlayın şimdi tekrar baştan başlamış gibi olacağım
- +1 yıl
Annesinden dolayi esinle kavga etme. bir erkek annesi ile eşi arasinda kalmasi kadar kötu bir durum yok. Ve ben evli olsam eşimin tabikide annesinin secmesini isterim. Ben neyim ki annenin yerini hiçbisey tutamaz. Sende sakinligini koru saygınligjni bozma. Eşin sendeki degisikligi farketsin. Aranizı düzelt. bir süre sonra kendi istemez kalmasini. Evlisiniz özel hayatiniz var. Rahatsiz olur kendisi de
- +1 yıl
@Tatlıaşkkkk a katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin sana da sorması gerekiyordu.
Ortak bir karar verilmesi lazımdı.
Saygım eksik olmazdı ama hic bir sağlık problemleri yoksa ben kabul etmezdim.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe demek kendi karar vermiş ya? çok sinirlendim şu an. Sen nesin peki o evde fazlalık mı bedavaya baktığı hiç kimse mi? Bak azcık aklın varsa herşeyini toplar gidersin ailenin evine o kadının orda işi yok. Ha çocukta yoksa bu evliliği bir gözden geçirsen iyi olur seni şimdi saymayan adam hiç gücenme ama 10 sene sonra başka adamlara pazarlar
10 YorumlaEşinle konuş ya sen istemiyosan nasıl yapabilir bunu
50 YorumlaIstemedigin birşeyi asla kabul etme hayat senin ve eşinin hayati kabul etmediğin için seni zorluyorsa sen restini çek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin nasıl böyle bir şeye karar verebilir de sana annemle konuştum buraya taşınıyor diyebilir ki öncelikle sizin konuşmanız lazım sonra annesiyle konuşmanız lazım bu ikinizin verebileceği bir karar. Kayinvalidem kac yaşında
10 Yorumla
+1 yılEşin sana sormayarak hata yapmış. Ama çocuğun olduğu zaman evde bakacak birisi olması açısından kaynanan çok işe yarayacak emin ol.
10 YorumlaEn ayar olduğum anne çeşidi. Bir anne oğlunun mutluluğuna neden taş koymaya çalışır anlamak güç. Esinle konuş.
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam
aaa öylemi bende annrmlr konuştum oda bize taşınıyor derdim:)))20 Yorumla Valla bu kaynanalar hep böyle. Acayip sinir bozucu ve gıcık bir durum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. senin istemeyeceğini bile bile bu kararı verdiyse, seni gözden çıkartmıştır anlamına gelir
10 YorumlaAçık açık istemiyorum de. Mecbur değilsin ya annesiyle yaşamaya
10 Yorumlainşallah kaynanan senin yanına taşınmaz evde 3. kişi yüzünden sürekli tartışma çıkar
10 Yorumla
+1 yılsorun kaynanandan çok eşinle. senin fikirlerine önem vermeyen, sana danışmayan bir insanla yaşıyor olmak; kaynanayla yaşıyor olmaktan daha zor. kolay gele.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. 1 evde 2 aile olmaz. Eşini ikna etmelisin. Huzursuzluğunuz eksilmez
10 YorumlaBuna kendi karar veren bir eşin varsa, yanlış biriyle evlenmişsin. Üzüldüm senin adına.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı başıma geldi yalnız benim ki görümcem kayınvalidem değil görümcem 4 yıldır bizimle kalıyor 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında ve neden sizde kalıyor?
- +1 yıl
35 yaşında bekar iş yerine yakın diye bizim ev. bizde kalıyor ayrı ev tutmuyor ve evlenmiyor 😃
Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Bende evli olsam istemezdim uzak olayım ben eşimle Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılKimsenin sözüyle yuvanı bozma. Iyi tarafından bak. Çamaşırı bulaşığı ona bırak yapsın sen keyfine bak
12 Yorumla- +1 yıl
Amin hahaa
Esin sana saygı duymuyor o evde tek basına yasıyormus gıbı davranıyor. Yerınde olsam ananla mutluluklar diyip cıkar gıderim evden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz verme
Yokmus gibi davran
Yemegini falan hazirlama
Kendi yapsin
Yuzune gulme21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmissin anaci erkekden koca olmaz zaten hayirlisi olsun
Aile & Toplum konusunda 816 cevap paylaştı. Eşine saygın varsa annesine de olsun.
37 Yorumla
Soran+1 yılKadın turp gibi ve kocası yani eşimin babası da var. Yalnız değil ki
- +1 yıl
Şimdi uluorta bunları söylemek hoş değil ama, benim babannem anneme zamanında az kaynanalık yapmamış.
Babama başka kız bulmak, babamın hakkında anneme ve ailesine benim oğlum içkici kumarcı demek, büyü yaptırmak (!) vs.. daha bir sürü var da saymayayım. Bu kadar kötü bir insan aradan 10 yıl geçtikten sonra annemin ve benim elimize kaldı. Başkası olsa bakmaz yemeğini vermez. Ben ve annem bebek gibi baktık banyosunu ben yaptırdım babannemin ilaçlarını annem verdi el ayak tırnaklarını biz kestik üstünü biz giydirdik yemeğini yedirdik.
Ne kadar kötülük yapmış olursa olsun babamın hatrı var.
Soran+1 yılZor şeyler yaşamışsınız Allah sabır versin ama hasta değil yalnız gayet sağlıklı
- +1 yıl
Adamın, eşine saygısı olsa böyle bir kararı ona sorarak da danışabilirdi. Sonuçta saygı tek taraflı olmuyor.
+1 yılEsin tek basinami karar veriyor buna nekadar bencilce istemiyorum de acik acik.
10 YorumlaÇok saçma bir durum. Evliliğinize büyük zarar veriyor ama farkında değil sanırım
10 Yorumla
+1 yılŞimdilik birşey yapma alttan alttan kocanı doldur o göndersin kafayı kullan😊😉
10 YorumlaYapacak bısı yok sen evlerı ayır sımdıden kanks ahshs
10 Yorumla
+1 yılTepkini göster yani cok yanlis bisey cocugunuz var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle konuş oda gelsin. Eşine söyle bende annemle konuştum bize taşınıyor dersin.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@J2obin 3 dünya savaşının çıkmasına sebep oluyorum şu an :D
sana bişey söyliyim ne yap, et getirtme onları. vallahi eşinle boşanmaya kadar gider bu iş
10 YorumlaNe fena bunlar ya , tiksiniyorum böyle insanlardan
14 Yorumla
Soran+1 yılBenden mi?
Soran+1 yılYorumlar kafamı karıştırdı kuaura bakma
+1 yılKaynana yanıma gelme beni kocamla başbaşa bırak diceksin onlarda geri gidicekler
10 Yorumla
+1 yılBen olsam eşyalarımı toplar dönmemek üzere annemin babamın evine giderdim. Ardından da boşanırdım. Elalemin yükünü taşıyamam ben alsın anasıyle diz dize otursun onu silksin.
10 Yorumla
+1 yılKaynana ile ayni evde yasamak neden batiyor gelinlere? Rahat rahat kacamak yapamayacak esini aldatamayacak olmasi mi?
14 Yorumla- +1 yıl
Binlerce yildir yasam tarzi bu sekilde olan millet son 10 yilda neden boyle dusuncelere kapilir oldu? Bikere kaynana degil Anne olarak gormen lazim bu sekilde benimseyemiyorsan kaynana gozuyle bakarsan aile kavrami olusturamamissiniz demektir 👍 Ornek verelim mesela senin Annen yanliz kaldi diger kardeslerin senin gibi dusunse ve ona sahip cikmasa sen esinle konusup onu evinize alsan esin istemese tepkin ne olur? Sadece lafim kizlara degil erkekler de ayni sekilde olmali bence sonucta yabanci degil annen yani annenn
- +1 yıl
Elden ayaktan düşerse olabilir
Ama eli ayağı varken kendi annem dahi olsa kızarım ! Bizimkiler kimseye yük olmayı seven insnalar değil herkes keşke benim annem babam gibi olsa ölseler bir bardak su istemezler kimseden
Ama başkalarına bakıyorum özellikle bu soruyu soran arkadaş gibiler gerçekten Allah yardım etsin çok acı bir durum resmen Huzur kaçırmak için geliyor eli ayağı tutuyor sonuçta milletin çoluğu var çocuğu var bide onlarla mı uğraşacaklar - +1 yıl
Huzur kacirmak icin olanlarda hak veriyorum oyleleride var malesef onlar konu disi. Ama simdi burda yazilanlarin nenkadar doğru oldugu neye gore kime gore oldugunu bilmiyoruz. Herkes kendi penceresinden bakar olaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bir süre verme ona annen burda rahat edemem de
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel ben alim seni zaten yalnız yaşıyorum
Huzur bozmaya geliyor başka bir şey değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. eşine söyle istemiyorum de
10 Yorumla
+1 yılİşe gir sende uzaklaş
02 Yorumla- +1 yıl
Eşinden Ayrılacakmısın yani
Soran+1 yılEvet ayrılıyoruz ama ben çalışıyorum zaten
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılİşin çok zor gerçekten, ha Anne her zaman baş tacı
10 Yorumla
+1 yılYani senden habersiz yapması saygısızlık olmuş
10 YorumlaTartış, istemediğini söyle.
10 YorumlaKandırmışlar seni oyuna getirmişler :)
00 Yorumla
+1 yılVallahi kötü bir durum bben istemem ya
10 YorumlaÇok saçma ya kaynanayla yaşamak falan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFayda etmez bence istememen
10 Yorumla Bende benim annemle konuştum oda bize taşınıyo de.
22 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süper
- +1 yıl
@Saskinimmm Bence de süper gerçekten
+1 yılÇok zor durum bı fikrim yok maalesef
10 YorumlaAnnene git anlarlar bir iki gün börek yapamasın 😉
10 Yorumla
+1 yılEsinde tekrardan konus
10 Yorumla
+1 yılEşim biraz duyarsız bence
10 Yorumla
+1 yılOovv çatışmalar başlayacak desene