Kaynanamla oturmak istemiyorum ben ya ne yapabilirim ben şimdi ?

nişanlandığımdan beri bu konu farklı şekillerde pişirilip pişirilip önüme getiriyorlar sıkıldım artık başta bir süre kalmalırını kabul ettim tamam dedim 5 ay 7 ay kalacaklar tamam dedim sonra gideceklerdi anlaştık yine bu konu açıldı bu sefer düğün ve eşyaların borcunu ödeyene kadar ailem bizimle oturacaklar dendi yani artık 2 senemi 3 senemi ne kadar sürede ödenirse ya ben ilk evlilik yıllarımı kocamla yalnız geçiremeyecek miyim ben alışmışım evimde rahatım babamın yanında yatarım uzanırım zaten nişanlım beni çok sıkıyor rahat dışarı çıkamam gezeemem birde evin içinde sıkı olacak iyice bunalacam bide benm sağ solum belli olmaz özellikle sabahları çok tersten kalkarım ağzım susmaz her lafa cevap veririm ki kaynanamla da çok kavga etmişliğim vardır küstü hatta ama yinede birlikte oturacaz kendi evleride var bizimde kendi evimiz ama köyde onlarınki köyde iş yokmuş o yüzden bizm yanımzda işe gireceklermiş kayın baba çalışıyor kaynana çalışacakmış kocam çalışıyor bende hizmetlerini yemeklerini temizliklerini yapacağım off offff ne yapabilirim ben bu durumda
Kaynanamla oturmak istemiyorum ben ya ne yapabilirim ben şimdi ?