+1 yılİnsan hayatındaki en büyük başarılarını, övünç kaynaklarını göstermeyi sever. Bu tip insanların genelde paylaştıkları tek şeylerinin kasları olması çaresizliğin göstergesi gibi. Aynen bu yorumu kaslarım olmadığı için yapıyorum cevap olarak yazmanıza gerek yok
29 Yorumla- +1 yıl
Benim yorum yapıp yapmayacağıma siz karar veremezsiniz.
- +1 yıl
Bununla alakalı bir şey söylemedim ki tekrar okuyun. Cevap olarak yazacaklar varsa az özgün olsunlar diye söyledim. Neyse ya da boşverin.
- +1 yıl
Okuduğumu fazlasıyla idrak ediyorum. Merak etmeyin
- +1 yıl
Sanırım bu konuda bayağı marifetlisiniz. Hiç belli etmiyorsunuz
- +1 yıl
Cevap yazmanıza gerek yok diyene kadar her söylediğiniz mükemmeldi. Ama şimdi hakaret etmeye başladınız, sizinle cidden konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Hakaret etmedim ki :D ''Cevap olarak yazmanıza gerek yok'' kısmını zaten sizin için söylememiştim. Kaslarını sürekli gözlerimize sokan beyefendilerden birisi çıkar da cevap olarak yazar diye söyledim. Ama siz üstünüze alındınız. Bu yüzden tekrar okuyun dedim ama siz yine sert çıkıştınız. Neyse verimsiz bir diyalog oldu daha fazla uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Evet üzerime alındım çünkü soru benim sorum. Başka bir yerden gelip yazmadım. Anlam bozukluğuna yol açacak cümleler kurmamaya dikkat edin benden size tavsiye. İyi günler
- +1 yıl
İyi de ben zaten sizi destekler nitelikte bir yorum yaptım, size karşı çıkmadım. Genel bir yorum yaptığımı da düşünürseniz bu durumda bana cevap vermenizi beklememem normal değil mi? Zira ''bu yorumu kasların olmadığı için yapıyorsun'' demeniz durumunda kendinizle çelişmiş olurdunuz. Neyse yanlış anlaşılma oldu, kırıcı bir yorum yaptıysam kendi adıma özür dilerim. İyi günler.
- +1 yıl
Size öyle bir şey demicektim. Hepsi bu
En İyi Cevaplar
bu yorumlar ne böyle abi abartın abi abartın yorumlardaki erkeklerin çoğu büyük ihtimal o vücuda ulaşması imkansız arkadaşlar kızlara geldik mi bu itici gelebilir gelmeyebilir ama erkekler kızlar gibi değildir bir erkek vücudunu ilgi çekmek için atmaz ama kızlarınn profillerine girdiğimizde hatta günlük hayatta vücudunun resmen her yerini gösterirken sıkıntı yok ama sosyal medyada sadece vücudunun üst bölgesini geliştirmiş ve erkeklerin çoğunun yapamadığını yapmış ve herkesin yapamayacağı bir disiplinle o vücutla ulaşmış birisi ister paylaşır ister paylaşmaz bu arada bir sürü gyme giden arkadaşım olsun benim hocalarım olsun hepsi hayvan gibi ama ayda yılda 1-2 fotoğraf paylaşıyor kızlara geldik mi estetiksiz estetikli vücut yapılı yapısız durmadan sergiliyor bu arada erkeklerin %90ı vücudu kızlar için yapmaz
00 Yorumla
+1 yılpsikiyatrist olarak izah edeyim bu kadınlarda ve erkeklerde olan bir durumdur ego tatmini , ilgi yoksunluğu , özgüven ihtiyacı, kişilik bozukluğu, cinsel bağımlılık gibi bir çok sebepten kaynaklıdır herkeste aynı sebep olmaz fakat eylem aynıdır sakal modasıda öyledir kadında makyaj ne ise erkekte sakal aynı durumdur sakalı kestiğinde yüz hatları ortada iken sakal herşeyi örtmektedir. kişisel tavsiyem herkes kendiyle barışık olmalı vitrine ihtiyaç duymamalı gerçek aşkta hiçbir kusurun değeri yoktur aksine çekici bile gelir mutlu kalın
52 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum yorum için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim mutluluklar dilerim
Gösteriş hiç hoşuma gitmiyor. Çok yanlış insanlar dünyayı yönetiyor çok
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılArz talep meselesi. Ağzının suları akarak, salyalara akıtarak bakan izleyen o kadar kız var ki. Kendimden yola çıkarak söyleyeyim sanaldan konuştuğum birçok kızın sorduğu şeydir kas. E kası olan erkek de baştan gösteriyor ki kızlar kolay tavlansın. Eminim ki çok fazla kız tavlayabiliyorlardır. Ben bu Kassızken bu kadar tavlayabiliyorsam, demek kaslarım olsa... Sonuç olarak çok fazla emek var göstermek haklarıdır. Ve kızlarımız çok sevdiği için sadece kasla boşalan kız biliyorum. Normal görüyorum yani bu davranışları.
10 Yorumla
+1 yılKasım olsa da olmasa da paylaşmıyore
Şükür fit bir vücudum var ama paylaşmam çünkü orada arkadaşlarım harici ailem var, yengeler var, teyzeler var, akrabalar elalemin karısının kızının gözüne niye cıbıldak fotomu sokayım gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle herşeyin bir edebi oldugunu söylemek bu kadar kolay ve güzel teşekkurler
Her ne kadar kadınların çoğu erkeklerdeki kas gösterisine bayılsa da bana itici geliyor özellikle de erkeklerin tek marifeti buymuş gibi kaslarının reklamını yapması her erkek spor yapmalı, kendisine bakmalı tabi ki ama kaslı olmak ya da kaslı görünmek çok da matah bir şey değil
Bir erkekte kas ve vücut güzelliğinden önce karakter ve zeka olmalı diyorum 😊30 Yorumla
+1 yılAktif spor yapan birisi olarak facebook ya da instagram kullanmıyorum sadece WhatsAppda gören görüyor.. Fakat bu arkadaşlarin cogu oyuncu bir kısmı fitness eğitmeni ekmeklerini böyle kazanıyorlar.. Sıradan ben gibi tiplerin gösteriş yapması manasız gelsede bu tip arkadaşlar için normal durumlar
10 YorumlaKadınlar nasıl dekolteli, bikinili, makyajlı resimlerini paylaşıyorsa ve bu ne kadar normalse erkek için de öyle
72 Yorumla- +1 yıl
Ben onu da sevmiyorum onlar da aynı fabrikanın özürlü malları gibi
+1 yıleğer sevgilisi yoksa bir sorun yok ama mesela şahsen benim sevgilim olan şahıs veya ne bileyim aşık olduğum adam tutup da orasını burasını işte karnını bacaklarını ve atamaz yapamaz böyle bir şey çünkü başka kızlarda görüyor o zaman bir manası kalmıyor benim için
30 Yorumla
+1 yılSiz beğenin diye yapmadık aslanım , ama benim hoşuma gidir
39 Yorumla- +1 yıl
Yapmanıza bişi demedim yapın ama tek yaptığınız bu olmasın
- +1 yıl
Tek derken başka ne yapmalıymışız
- +1 yıl
İşe yarayın
- +1 yıl
Jsjsjj tül perde asmak gibi mi yapıyoruz delikanlı
- +1 yıl
Onu ben yapıyorum bu kuvvet ya da uzun boy gerektirmiyor. Bana aslanım deme asla cıvık sözlerden haz etmem
- +1 yıl
Delikanlı deme pardon
- +1 yıl
Tamam da bir örnek verirmisin hanımefendi hazretleri
- +1 yıl
Vermem. Gerek duymuyorum
- +1 yıl
İyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar çalışıp, yorulup elde ettiyse bırakın göstersin. Güzel kadınlar da güzelliğini gösteriyor o zaman kimse bir şey diyor mu? (Gram kasım yok bu arada.)
34 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel kızım ama Instagram da bile tek resmim yok , WhatsApp da da 😊
Cevap sahibi+1 yılSenin olmayabilir ama bir sürü güzel kız da koyuyor, mesele sen ben değil. Kimi insan fiziği ile beğenilmek ister, kimisi bilgisiyle, kültürüyle, zevkleriyle v. s. hepsinin ortak noktası beğenilme isteği. Yoksa adam inşaatta çalışmak için kas yapmadı ya. Karışmak haddimize değil.
- +1 yıl
Anladım sizde boş şeylerden haz ediyorsunuz bişi diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYukarıda yazdıklarım benim zevklerimin ne olduğuna dair hiç bir şey içermiyordu! 'Ad hominem' e gerek yok saygısızlık yapmadan karışmanın haddimize olmadığını söylemeye çalıştım.
+1 yılDikkat ettim kas yapmaktan başka hiçbir başarısı olmayan erkeklere yönelik gelen bütün cevaplara pembe bir uye dislike atmış
25 Yorumla- +1 yıl
Evet hazmedemeyen yapıyor
- +1 yıl
Pembe görünümlü mavi olduğunu açık ediyor
- +1 yıl
Hayır sorumda kavga ettiğim bir üye yapıyor
- +1 yıl
Kim o üye
- +1 yıl
Tanımıyorum
+1 yılBunu yapanlar genelde düşük profilli, az gelişmiş ve evrimini tamamlayamamış adamlardır.
43 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol 😂
- +1 yıl
Tespih, nargile, kas, araba = davar
- +1 yıl
Baba parası+anne pohpohu da eklenebilir
+1 yılBen beğeniyorum sadece neden yüzlerini de koymuyorlar onu anlamıyorum. Senin de görüşüne saygı duyuyorum. Zaten hepimizin aynı görüşte olması imkânsız.
30 Yorumla- Spor konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes favori olduğu veya en önem verdiği özelliğini paylaşır, yapacak bir şey yok.
Ne yazık ki ben bundan mahrumum.
Karakterimi, ahlakımı ve beynimi paylaşabileceğim bir yöntem bulamadım.10 Yorumla Ben sosyal medyada kız ya da erkek diye ayırmadan vücut paylaşımını eziklik olarak görüyorum 😏bu tarz paylaşım yapanların çocukluklarına inilmeli
50 Yorumla
+1 yılAdam aylarını yıllarını harcamış her türlü hakkıdır paylaşmak... spor salonunda sende onun kadar saat geçirsen 😄😄😄 ben yadırgamıyorum evet biraz iyici gelebilir ama öyle çok emek veriyor ki takdir edilmek istemeleri de normal sayılır.
31 Yorumla- +1 yıl
Emeğe söz etmedim. İşe yaramaz olduklarını söyledim. Hepsi bu.
+1 yılkadınların gögüslerini paylaşması ile aynı..
ucuz ve basit..21 Yorumla- +1 yıl
Ya bir sey derdim de şimdi olmayacak😂😂ama size değil sizin yorumunuza devam niteliğinde. Haklısınız çok haklısınız
Beğenilmek ve ilgi toplamak için yapılan hareketler. Çokta gerekli değil bence. Kaslarını görmek bende bir hayranlık uyandırmıyor.
10 YorumlaSiz boy boy göğüs, gt atarken bizimki devede kulak kalır. En azından mınımum sevıyede tahrık edıcı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç atmadım atanlara illet oluyorum
+1 yılmeslek gereği bende kaslıyım ama sade burda ms den isteyen arkadaşılarıma göndermişimdir
213 Yorumla- +1 yıl
Bunu sormamıştım bizi aydınlattığınız için teşekkürler
- +1 yıl
ve faydalı aktivite yapıyorum yani idmanı bişileri üreterek yapıyorum. sorunun cevabıda bu sanırım
- +1 yıl
ayrıca ilgimi çeken birine takip gönderiyorsam onun kabul etmesi için değil dialoğ kurmak içindir msden. ama kıt olunca çoğu kişi bunu anlamaz. neyse byy
- +1 yıl
Her takip atanla iletişim kuracak kadar basit fikirli değilim siz de bana hakaretler edemezsiniz
- +1 yıl
üzerine almışın. genellemeyi. yarası olan gocunur derler
- +1 yıl
yani ille dialoğa gir diyen yok
- +1 yıl
Diyalog kurmak içindi diyen sizsiniz az önce , kendinizle çelişmeyin
- +1 yıl
işte bunu anlaşılsın diyeydi o açıklama çelişki değil yani. neyse meşgul ettim seni byy
- +1 yıl
Ne konuşmak istiyordunuz
- +1 yıl
keşke bunu ilk cevabında yazsaydın. çok daha farklı olucaktı. iştahım kaçtı. sana hayatta hep mutluluklar dilerim mantık nirvanası akıllı kız (çok ciddi bir arayışın önüne set koydun)
- +1 yıl
Arayışlara hep set koyarım.
- +1 yıl
çok peşin fikirlisin müneccim gibi niyetimi dinlemeden ''arayışımı'' kendince bir anlam verdin heralde, hiçbişey göründüğü gibi değildir!!!
- +1 yıl
Nedir peki? Söyler misini?
+1 yılBende anlam veremiyorum altına sözler vs yazıp değişik şekillere giriyorlar saçma yani
20 YorumlaSen kaslı erkek dersin ama düğününe göbeği yüzünden gömleği fırlamış erkek gelir.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten seksi olduklarını düşünüyorlarsa düşünmesinler.
20 Yorumla
+1 yılKadınların yaptırma memelerini paylaşması ile aynı şey. Saçmalık. Millet seni beğensin diye yaptıysan zaten o kasları yazıklar olsun. İnsanların şu kendini sergilemesi ve beğenilme iltifat duyma ihtiyacı beni öldürecek
10 YorumlaSpor konusunda 593 cevap paylaştı. Evet bencede itici vucudunu sergileyen herkes kadın erkek fark etmez
20 Yorumla
+1 yılÇok itici duruyolar iki üç kızın gözüne girmek için yapmıcakları maymunluklar yok.
10 Yorumla- Spor konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVar ki paylaşıyorlar. Bizim gibi olmayanlar ne yapsın 😄
20 Yorumla Kesinlikle gösteriş ve özentilik. Şiddetle kınıyorum
00 YorumlaSadece vücutlarını göstererek karşı tarafı etkilemeye çaşıyorlar. basit , yavan.
10 YorumlaDirek cinsellik istiyorum demek. Bir de saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı var 😂😂
10 Yorumla
+1 yılvarsa paylaşır adam sizde mini etekle paylaşım yaptınız
02 Yorumla- +1 yıl
ben asla öyle paylaşım yapan biri değilim kendi resmimi bile paylaşmam
- +1 yıl
genelledim ya ondan
+1 yılSeksüel seçilim, ve buna bayılan insanlar var.
20 YorumlaHancı bayan görüpte hoşuna gidiyorsa çıldırdığını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTek kelime ile sergilemek; "Görgüsüzlük."
10 Yorumla
+1 yılSadece gövde gösterisi.😏
30 YorumlaGösteriş işte zayıfların işi.
20 Yorumla
+1 yılOnlar hanzo toplumdan uzak kalmış zavallı acizler
20 Yorumla
+1 yılGormeyenin bir kası olmuş iste
10 YorumlaSpor konusunda 958 cevap paylaştı. İnsanın zekası kültürü bilgisi önemlidir.
20 Yorumla
+1 yılEdep haya vardır ayıp dır..
20 YorumlaŞebeklik, ozgüven yoksunluğu
20 YorumlaEn itici bulduğum erkek profilleri
20 YorumlaŞovdan başka bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılTamamen görgüsüzlük, megalomanlık...
10 Yorumla
+1 yılYanlış tabi canım olan var olmayan var 😂
10 Yorumla
+1 yılKendini beğeniyorlar ne güzel
10 Yorumla- Spor konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru abartanlar var çok yani
10 Yorumla
+1 yılÇimento çuvalı ne alaka?
10 Yorumla
+1 yılGereksiz ego budur işte
10 YorumlaYani çalışmış çabalamış o kadar kas yapmış. Göstermesinmi.
21 Yorumla- +1 yıl
Göstermesin
Hoş hoş☺️
20 Yorumlahiç bilmiyorum ve anlam veremiyorum
10 YorumlaGösteriş sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHem de çok itici.
10 YorumlaSaçma ve igrenç
10 Yorumlagereksiz
10 YorumlaZevk
20 Yorumlasaçma sapan işler
20 Yorumla