Aylık kazancım 5 bin üzerinde ortalama üstü kazanıyorum ama hiç mutlu değilim. Türkiye nin en yoğun hastanelerinden birinde hemşireyim. Okurken de zordu. Asla kendi hayatın ön planda olmuyordu ne olursa olsun gitmek zorundaydın şimdi de aynı hafta sonu insanlar ailesi ile gezerken ben bu hissi unuttum ama iş yüzünden de değil hayatımda biri yok birine ısınmam çok zor oluyor ısındığım kişi de genelde imkansız oluyor zaten. Yürümüyor yani ne yapacağımı şaşırdım sadece iş ve işin stresi ile yaşamak olur mu :( yarın bir gün kendi ailem olunca çocuğum olunca ne olacak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bu durum yaşadığın çevre ile alakalı buradan bir tavsiye beklemen ne derece doğru olabilir bilmiyorum ama bir psikolojik destek al yanlış anlama hiç değilse fikir danışır belli başlı şeylere yönelirsin hayatını sadece işten ibaret etmemeye çalış kendini geliştir maaşın yetiyor diye sadece iş değil her konuda geliştirmeye bilgi sahibi olmaya çalış sosyal aktivitelere katıl sosyal sorumluluk projelerinde yer al hobiler edin bir çok şey hayat sadece bir bireye içinin ısınıp bir olmak değildir birini aramaktan vazgeçtiğin an rahatlayacaksındır bence çünkü olaylar belli bir süre sonra kendiliğinden gelişir belli bir ortam elde edersin ve rahatlarsın nitekim ama tabi bunlar benim görüşüm yine de uzman değilim görüşmeni tavsiye ederim
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada nasihat etmek, yazmak çizmek okadar kolaydırki. herkes bir akıl verir ama aslında hepsi boştur. hiç birinin dana bir faydası olmaz okur geçersiniz siz sadece kendi mutsuzluğunuzla başbaşa kalırsınız. size yardım edebilecek çok insanda yoktur. mutsuzsunuzdur, neşeniz olmaz, aynı bir makina gibi işe gidip gelirsiniz. hergün aynı geçer, hep iş ve insanlarla uğraşır durursunuz, çok monoton bir hayatınız vardır. sevgiliniz olsa bile ona ayırcak çok fazla bir zaman bulamazsınız onunla fazla ilgilenemezsinşz, o da zaten bu durumdan çabuk sıkılır o da mutsuz olur ayrılırsınız ve yine en başa dönersiniz. para kazanırsınız ama bu sizi mutlu etmez. harcarken bile mutlu olamazsınız. Bu durumunuz her geçen gün dahada çekilmez bir hal alır ve daha çok ilerler. eğerki gerçekten bu durumdan kısmende olsa kurtulmak ya da kendinizi daha iyi hissetmek isterseniz benimle iletişim kurun lütfen.
00 Yorumla
Özel sektörde çalışıyormuşsun, kısmi süreli birikim yapıp yatırıma yatırdıktan sonra pasif gelir kaynakları edinip hemşireliği bırakarak hayatını düzene sokabilirsin. Gelirin düşük olsaydı zor olabilirdi söylediklerim ama ortalamaya yakın bir gelirin var, tek başınaysan ve ekstra harcaman yoksa dediğim şekilde pasif gelir elde etmenin yollarını araştırabilirsin. Seni çok iyi anlıyorum, yapayalnız ve kimsesiz hissediyorsun.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İşi ile evli olanlarda hayat zor tabi. Özellikle sağlık sektöründeki dengeli olmayan mesai saatleri aşka bile engel. Daha önce hemşire bir kız ile çıkmıştım, 23 de çıkıyor onu alıyordum, bir yere gitsen zaman yok, eve dönmesi lazım, iki sohbet hemen evine bırakıyordum. Hafta sonu ne zaman müsait olacağı da belli olmuyor. Sabır lazım, çok sevmek lazım. Bulunduğun ortam içinde sosyalleşmek lazım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
120Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Aman yaşamdan keyif alan mı var sanki
20 Yorumla
+1 yılHer insanın hayattan beklentisi farklı farklıdır yasınız itibarı kendinize ömürlük bir yol arkadası bulmakta istiyo olabılırsinız we bu en dogal hakkınız bu bir insanın en yegane arzusundan biridir , inanın bende X yasındayım we hayattan hic tad alamıyorum size tawsiyem sosyallesin yani gezin tozun dısarı cıkın arkadaslarınızla piknige gidin sinemaya gidin , we suna inanın bir insanın hayatına gercekten uygun ömürlük bir eş bulabilmesi o kadar zorki anlatamam , bazan cok iyi anlasan ciftleri gördügümde kendimi kıskanmaktan alıkoyamıyorum ama son zamanlar kıskanmıyorum yani onlarada alıstım , bir kader wardır bide gayretin eseri
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hemşire ile evli olan bir arkadaşım var. Evet çalışma saatleri uyumsuzlukları var ama arkadaşım ona göre bazen akşam erken yatıp gece onla olmak için uyanıyor falan. Mutlular bir şekilde o tempolarını da uyumlu hale getirmişler. Sektörün çalışma saatleri vs kolay değil ama merak etme seni anlayan birini bulduğunda tüm bu yargılarından kurtulursun :))
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşının mesleği ne
- Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılDışarı çıkmak için illa hayatında biri olmasına gerek yok. Bir hafta sonu kendine kahvaltı ısmarla doğaya çık. Toprağa bas çıplak ayakla. Göle git baraja git denize git ayaklarını suya sok. Doğayı dinle psikolojik olarak rahatlarsın. Hastanede çalışanlarda genelde ortaya çıkan durum bu. Biraz doğaya çık bu seni rahatlatır. Haftada 2 saatini sadece doğaya ayırsan yeter. Evlenince hayatın zaten oturur düzene
20 Yorumla Sanırım sağlıkçılar olarak kaderimiz bu. Yorgunluğumuz , iş yerinde yaşadıklarımız bizi dışa kapalı hale getiriyor. Evden çıkmıyor hayattan tat almıyoruz.
22 Yorumla
Soran+1 yılResmen böyle
+1 yılÖncelikle kendini bu duruma şartlamışşsın sen aslında istersen bu durumu sen çözebilirsin bu durum tamamen senin elinde anlayacağın.
İşin yoğun geçebilir peki bunun için iş dışında arta kalan vakitte kendine vakit ayırabiliyor musun?
Örneğin çalışma saatlerini ve kendine ayırdığın zamanı yazar mısın?04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 40-50 saat değişken oluyor nöbetler oluyor mesela. Nöbete gideceğin gün verimli geçmiyor ertesi gün de uyumakla geçiyor nöbet çıkışı gündüz uyuduğun için gece de uyuyamıyorsun ertesi gün de uykusuz verimsiz oluyor çalışıyorsan
- +1 yıl
Haftalık sadece çalışma saati 45 saat sizlern sektörü genelde yoğun oluyor.
Ancak nöbetlerini azaltmaya ne dersin?
Herşey para değilki.
şu an harcadığın zaman geri gelmeyecek bak şu okuduğun satırı başa geri sarsan okumak için akan vakit geri gelmeyecek o yüzden mümkünse ilgili amirine ve birimine dilekçe yazarak bu durumu dile getir.
Kendine biraz daha fazla vakit ayırmayı denemeye çalış spor yapmak, tiyatroya gitmek bunlar iyyi gelecek şeyler.
İstanbuldaysan bak bakırköy, beylikdüzü, küçükçekmece, kadıköy buralarda birçok tiyatro sahnesi var onlara git bir hobi edin kendine kendini nediye bu kadar yıpratıyorsun ki?
Soran+1 yılO iş öyle olmuyor işte mecbursun herkes öyle çalışıyor
- +1 yıl
Eğer şartlarını düzeltemiyorsan bu şekilde zevk almak zorundasın.
a ama bir çözüm yolu varsa farkli ile nakil vb. yöntemler o zaman bunları dene madem bu kadar mutsuzsunç.
+1 yıl5 bin lira para mı? Hele kiradaysan, kapıcı, fatura derken kalır eline aylık 2 bin. Çocuğun hatta çocukların varsa kredi mecbur. Tabii ki mutlu olamazsın. Ayrıca özelde çalışan senden rahat ve az çalışan vasıfsız biri bile 2700 maaş alıyor brütüyle 4000 oluyor. Mesaisiz. Yeteri kadar paran ve çevren olsa, bir de kendini geliştirsen mutlu olurdun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılDüşün, kim üzebilir ki seni senden başka?
Kim doldurabilir ki içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir ki seni, sen hazır değilsen...
Kim yıkar, yıpratır seni, sen izin vermezsen...
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen...
Her şey sende başlar, sende biter.
Yeter ki yürekli ol. Tükenme, tüketme...
Tütettirme içindeki yaşama sevgisini!
Hep hatırla!
Eğer çaresizseniz,
Çare sizsiniz...
Nietzsche00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Şimdi paraya odaklanirsan yarin o paraya harcayacak zamanin olmaya bilir.
Bazi aylarda bende yapiyorum paraya odaklanma isini.
Ama hayat cok hizli geçiyor bir anda otuz olmuşsun.
Daha Türkiye de gezemedigin bir dünya yer var. Ee sen orta yaş a gelmiş oluyorsun gerek yok00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bir erkek olarak bendede vardı. O zamanlar sugar baby bulmuştum kendime. Şu an hala öğrenciyim okul çok sıkıyor ve okul ev - ev okul arasında gidiyorum. Yazları yurtdışına geziye çıkıyorum beni çok fazla motive ediyor 9 ay İstanbuldaysam 3 ay avrupada geçiriyorum geçireceğim zamanları düşündükçe hayata karşı motivasyonum artıyor. Eğer uzun tatil sürelerin varsa deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılYoğun çalışma hayatı ve iş temposu bir süre sonra insanı ruhsuzlastirir.. Kendinize mutlaka özel zaman ayırın.. Spor sinema tiyatro kitap saati veya tek başınıza çıkıp gezin dolaşın.. Ayrıca doğru insanı hemen bulamazsiniz yanlışlar elbet çıkıcak ama umutsuz karamsar olmayın..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikli olarak birey olarak tek başına ne yapabiliceğini araştır, boş günlerini nasıl degerlenrebilirsin, çevreye karşı merakını artır yeni yerler görmeye çalış. Ben asgari ücret alan biriyim ancak Türkiye'de 70 şehirde bulundum çoğunda kimseye ihtiyaç duymadım.
Kendine yetmeyi öğrendiğinde diğer insanlar ile ilişkilerin artacaktır.
5 bin TL gelirim olsa her tatil akşamı şehir dışına çıkar günü farklı şehirde yeni bir yerde geçirir akşam geri gelirdim.00 YorumlaBiraz sosyalleş mesela. Ufaktan başla ama spora yazıl mesela ihtiyacın olsun olmasın haftada 1 gün git ama git zamanım yok diyosan akşamları iş çıkışı bir kafeye git çay içmeye ya da kahve içmeye ama sürekli aynı yere git. Fotoğraf paylaş ordan vs. Birşey yapmadan durduk yere düzene girmez hiçbir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan 4 yıl önce seninle aynı durumdaydım. Kendine sorduğun bu soruların aynılarını soruyordum. Şimdi dönüp baktım, değişen hiçbirsey yok. Hala aynı sorular mevcut 😅 Hayatına birisini almak konusunda mesleğinin de etkisi var. Çevrende olup bitenleri gördükçe insanın kimseye güveni kalmıyor. Ayrıca hastane yoğunluğu konusunda da her türlü kapisiriz 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözemiyorum ki stajyerken de aynıydı şimdi de her türlü özel hayatım olmuyor olan da sorun içinde zaten
- Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılSenin şikayet ettiğin hayat bir çok insanın hayali. İşin var güzel para kazanıyosn en azından bu bir başarı. Ben 5 üniversite okudum çabaladım çırpındık yırtındım şimdi yaşım 30 a dayandı hala iş derdindeyim asgari ücretle zor bir iş buldum çalışıyorum ama hala Ocak maaşını alamadım alabilirmiyim onu da bilmiyorum yani hayat böyle işte. Senin durumun güzel kendine ortam oluştur spor kurs vs ilglen işte
00 Yorumla
+1 yılKendinle ilgilenmeyi unutmamalısın hayatın için bir fark yaratmalısın. Ama seni çok iyi anlıyorum. Sevdiğin bişeyler olmalı kitap oku vakit buldukça ben öyle yapıyorum, film izlemeye çalış dışarı çıkmayı çok seven biri değilim ama yalnız mutlu olmayı öğrenince hayat baya iyi oluyor:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sağlıkçıyım , iş bulamadım , şu an satış sorumlusuyum. Asgari maaş alıyorum ama boş vaktim çok diyebilirim. Ne diyeyim Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor demek ki. Şimdi senin durumunda da olmak istemem , ama sağlıkta da iş bulamamak beni çok yıprattı , psikolojim alt üst oldu.. Ama sen bu durumdan kurtulabilirsin , kuzenin , iş arkadaşın ile görüşmmryi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAradıkların istediklerin nedir, belki karşı taraf ile farklı düşünüyorsun ondan olabilir. Hayata pozitif bakmaya çalış. Okurken bende çok zorluklar çektim, hem maddi hemde manevi, yemek yiyecek param bile olmuyordu,
Ama hepsi geçti, mecburen böyle katlanacağız.
Sakin yerlerde dolaş ama dikkat et genede; kitap oku, kendi bir uğraş bul.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynıyım 24 yaşında memur oldum hayatım sadece işten ibaret içinde bulunduğum boşluk ve psikolojik sorunlar beni bazı abuk subuk şeylere itti. Şu anda 33 yaşındayım,, mutluluga dair zerre bişey yaşamadım.. Dilerim sen istedigini bulursun ve mutlu olursun. Mühim olan şu ki sorunu erkenden farkedip müdahale edebilmek. Umarım sen hayatına müdahale edersin..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayata dolu tarafından bakmayı öğrenmelisin ne kadar çok kazanırsan kazan farketmez yetinmeyi sabrı gülümsemeyi bardağın dolu tarafıyla bakamassan boşa yaşarsın
10 Yorumla
+1 yılGeleceği düşünüp olumsuz düşüncelere kapılmak şu anki yaşadığınız mutluluğu sizden alır
Lakin siz şimdi de mutlu değilsiniz..
Bunun bir formülü var10 Yorumla
+1 yılAynı durumu ben yaşıyorum. Sabah 6 da evden çıkıp 9 gibi evdeyim. Haftasonu mu yalnızlıktan evde geçiriyorum. Kimse ile tanışamıyorum da 😔 kaderimiz aynı be:( İstanbul'da yaşa ama yalnızsın zor be:(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBende saglickiyim.. bizim sektörde en güzel nöbet boşluğu olduğunda plan yapcaksin ve doğaya gitcrksin çadır kampi falanolabiljr... güzel plan yap ve değerlendir yoksa hastaneye kapanmak çok bunaltir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Mutlu olabileceğin bir çok şey vardır eminim ki,
Tek bir eksiklik için bu kadar üzülme,
Bekarlık sultanlıktır diyenin elini öpeyim.
Hem hayırlı ne ise o olsun.
.00 Yorumla
+1 yılHele o günler bir gelsin mutlaka çare bulunur. Hayatında birinin olması zor ise menfaatiz ve sağlam bir dosta ihtiyacın var.
00 YorumlaBiraz sosyalleş derim arkadaş çevreni genişlet yeni aktiviteler edin dışarıya çık farklı ortamlara gir iyi gelecektir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunları olacağını bildiğin halde bu mesleği istedin.
evet zor olacak ileride ama bunun planlanmasını önceden de yapabilirsin.
Bu aralar kafanı toplaman dinlenmen lazım.00 Yorumla
+1 yılIyi bir arkadas lazım gezmek için benden öyleyim valla hep işteyim doğru düzgün arkadaşım yok.. yapayalnızim
00 Yorumla
+1 yılAy minnoşum benim sen içini ferah tut her şey olacağına varır. Dua et karşına iyi biri çıksın daha gençsin.
00 Yorumla
+1 yılYasın cok degıl. Daha zamanın ver. Gonlunu ferah tut. Sosyal yasama daha fazla agırlık vermelisin. 😀
00 Yorumla
+1 yılBu ailen cocugunun olmasindan once bir sey daha var cok aşiri sitreslenmek sana zarar verir cok seciciyim diyosun fakat bu senin icin kotu
00 Yorumla
+1 yılher insan herkese isinacak diye birsey yokki. bazen insanin nasibi oyle yerdededir ki ummadik yerde ummadik zamanda biriyle karsilasirsin kalbin tikirdar heyecan dolar yureginn isinir. neerede yasiyorsun bu arada.
00 Yorumla
+1 yılBiri olsun hayatında aşk, eğlence yaşa herşeyi unutacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılO biri yok işte belki sorun bu
- +1 yıl
Mutlaka çıkar sıkma guzel canını
+1 yılHer fırsatta kendine zaman yarat, sosyalleş yoksa depresifleşeceksin iyice
10 YorumlaBen de aynı durumdayım. sosyalleşmeni tavsiye ederim yeni insanlar tanı.
00 Yorumla
+1 yılbu süreç geçici öncelikle kendinizi biraz toparlamalısınız kafanız rahat olmalı
00 YorumlaSenin yerinde olmak isteyen o kadar cokki şükür et keşke benimde isim olsa dengeyi kurarım ben kendi basımada olsam
00 Yorumla
+1 yılBenimde işim gücüm hastane sosyal hayat nerdeyse sıfır yani. Yapacak bir şey yok 😏
00 Yorumla
+1 yılTevafuk er ya da geç söz sahibi olacak. İşte o an umarım yüzünden tebessüm eksik olmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmak güzel ama hayat bundan ibaret değil dengeyi kurmalısın
00 Yorumla
+1 yılSenin için üzgünüm ama , sana her konuda destek olabilirim
00 Yorumla
+1 yılillaki boş zamanların vardır bunu iyi değerlendir kendilerine hobiler edin.
00 Yorumla
+1 yılKendini keşfet nelerden mutlu olduğunun farkına var ve onları yapmak için iş dışında kendine vakit ayır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. yaşın genç daha olacaktır mutlaka merak etme
ayrıca şu an izin günlerinden gezilere veya kurslara gidebilirsin montonluktan kurtulmak için00 Yorumla
+1 yılPara olsa, vakit olmuyor... Vakit olsa, para olmuyor... Sen yine de kendine dikkat et, duygusal boşluğa düşerek, önüne gelenle sevgili olma, başına dert alabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik zor, nöbetler insanın canını sıkıyor. Sıkma canını bulursun elbet.
00 YorumlaYalnız da mutlu olabilirsin. Keşfetmen gerek. Kısmet meselesi ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında biri olmasından önce İş ve özel hayatındaki balansi dengelemelisin Boş zamaninda sana keyif veren uğraşlara yönel
Sen mutlu değilsen kimseyi mutlu da edemezsin00 YorumlaBu durumda seni anlayabilecek senin deşarj olmanı sağlayabilecek biri lazım işte. O beniö demicem tani 😋🙂
00 YorumlaBence istifa et daha uygun bir iş bul ve hayatına bak ölümlü dünya mutsuzsan kendine eziyet etme abla
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke hayat o kadar kolay olsa be ablacım
sosyal çevreni değiştir yeni kişilere açık ol seni tanımalarına izin ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşireler yoğun ve geceli gündüzlü çalıştığından çoğu erkek istemez seni. Asker flan bul kendi denginde.
00 YorumlaErken ise gidip erken cikacagin bir iş hafta sonunu gezerek sinemaya giderek alış veriş yaparak kendine zaman ayarlayarak yaparsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılgeçen yorum yazdım aynı soru ve aynı kişisin sanırım :)
00 Yorumla Hayatı yaşamaya çalıs İstanbuldaysan gel takilakim hayattan zevk al
00 YorumlaBende iş ve iş hayatım var ama kendim için her zaman vakit ayırıyorum
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi yoğun olacak hayatındaki kişi, halden anlayacak.
00 Yorumla
+1 yılHayaller 5.000 gercekler 50 lira harclik, o da babadan anneden tabi
Ne icip de bu kafayi yasiyorsunuz anlamadim😒00 Yorumlainsan kendine kimin eş sevgili olacağını az çok kestirir tahmin ederek ama buna rağmen yüksekden uçarsa hep böyle üzülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleği seçerken bu karı düşünmen gerekirdi sadece prasına bakıp seçmeyeceksin bunların üstesinden gelip gelemeyeceğini kıyaslaman gerekiyordu
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 24 yaşındayım hayatım sadece işten ibaret, nasıl yaşamdan keyif alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım