+1 yıl1- Bu soru bana troll gibi geldi.
2- Eğer bu anlattığın hikaye doğru ise sen swinger felsefesini çok yanlış anlamışsın. Swinger hayatı yaşayanların çok çok az kısmı eşlerini sadece geceliğine değiştirirler. Ya aynı ortamda ya da farklı odalarda yapılır. Çok nadiren de olsa eşler diğerinin evine gider sabahlarlar. Sizin yaptığınız swinger felsefesi değil çünkü onlar asla aralarındaki sevgiye zarar gelecek şekilde hareket etmezler. 1 aylık eş değiştirme kişiler arasında duygusal bağ yaratabilir. Bir taraf biz böyle iyiyiz siz ne isterseniz onu yapın diyebilir. Sen öncelikle swinger yaşamını iyice bir oku istersen.15 Yorumla
Soran+1 yılZamanında 1 günlüğü de denedik, şimdi 1 aylık nasıl olur onu merak ediyoruz
Soran+1 yılTek gecelikte kendini gerçekten partner değiştirmiş gibi hissetmiyosun
- +1 yıl
Soran tek gecelikte eş değiştirmiş gibi hissetmiyorsun diyorsan sizde sorun var demektir. Çünkü sizin amacınız swing hayatı yaşamak değil değişiklik. Fantazilerinizi yaşamak ve farklı kızlarla yatmak. Bunu istiyorsanız biseks bayanlar ya da genç çiftlerin olduğu siteler var. Orada swinger çiftlerden bol var. Her gün bir çift alırsanız ki siz 2 çifft iseniz 2 çift alırsınız bak nasıl farklı oluyor. Sizin amacınız farklılık ve heyecan. Swinger ız demeyin. Çünkü sizin yaptığınız farklı swing felsefesi çok farklı. Sizler sevgililerinizi sevmiyorsunuz. Fuckbuddy pozisyonundasınız. Sıkılmışsınız bu nedenle 1 aylık değiştirme düşünüyorsunuz.
Soran+1 yılÇok teşekkürler hocam dediğinizi deneyeceğim :)
En İyi Cevaplar
ne tabusu bırader tabu dıye dıye ananızı satar oldunuz lan..batılılaşma yuzunden yeni nesilde ne din ne iman kaldı...Dusuncelere fikirlere saygıda bir yere kadar baslarım tabularınıza sizin...millete bunu normal birşeymiş gibi gevsek gevsek anlatıyosun...Sizin gibileri topraga bile gömmem yatacak yeriniz yok..Allah sizin gibileri ıslah etsin...
22 Yorumla
Soran+1 yılHocam hangi çağda yaşıyorsun? Mağaradan falan mı yazdın bu cevabı?
- +1 yıl
Bak abisi caga ayak uydurmak bu degildir..Bu senin kendi kararın kendi dusuncen...Aama sende din yok iman yok.Hiçbirşeye inancında yok...Aklın sknde bile degil senin hiçbirşeye sahip degilsin sen karakterin bozuk...Ne yapıyorsan onu yap ama burada yedıgın o bokları yazıpta paylaşma milletide tabuları yıkın asın bunları diyip tesvik etme..
Siz ona ilişki mi diyorsunuz? Sevgilileriniz mal mı da değiş tokuş yapıyorsunuz? 1 ay onun olacakmış hiç mi kıskanmıyosunuz sevgililerinizi. Bu ne midesizlik yaa.
00 Yorumla
ben yapmam yani yapamam ama ciddi olmayan bir ilişkide denemek eğlenceli olabilir sen onlara bakma hoho
12 Yorumla- +1 yıl
Hep beraber yapmışlardır ama dediğine göre değiştirmeyi tam anlamıyla yaşayamamışlar. Birşeyler eksik kalmış. Bence aradıklarının ne olduğunu kendileri de tam olarak bilmiyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
bu şekilde değiş tokuş değil ama... girne de üniversite okuyan metalci kuzenimin arkadaş grubunu gözlemlemiştim... grup içinde sevgili değiştirme oluyordu ve kimse bunu dert etmiyordu... kız grup içindeki erkekler arasında dolaşıyordu.. erkek de kızlar arasında... ve herkes görüşmeye devam ediyordu..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu da güzelmiş :) Denemeye değer
Tabulara hayırda pezevenkliğe de hayır. Sevgilim lan o benim sevgilim.
Tabulara hayıe diye midemizi mezhebimizi adamlığımızı aldıracak değiliz.
Senin arkadaşın olmalıydım ve bana böyle bir muhabbet açmalıydın.
Orada tabu tabu diye seni inletmezdiysem adam değilim.10 Yorumla
+1 yılyav arkadaş millet nasıl celallenmiş. adam kendi hayat tarzını yaşıyo ve sizin de fikrinizi almış :D kendi fantezisi sonuçta. onun dini imanı ahlakı ve namusundan size ne? sanki seninle yapacak böyle bir şeyi. alan razı veren razı bize ne? ha ben yapar mıyım? hayır. ama yapana da bişi demem yapsın. bana dokunmadıktan sonra skmde bile olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap 2
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kızlar kolumuzda adam gibi adam gezdirirken övünüyoruz. sizde o* gezdirirken mi? nasıl kabul ettiler düşünemiyorum ne kadar geniş insanlarla bu kadar ciddiyetsiz ilişkiler yaşıyorsunuz vakit kaybı inan başka birşey değil. sizin ki ilişki ya da sevgililik falan değil ben sana söyliyim bari fuckbody lerimizi değiştiriyoruz de ki daha doğru bir tabir olur. insan sevdiğini gözünden sakınır. ben sevgilimin kankamla samimi bile olmasına katlanamam bide sevgilimi değiştircez. haha :D
22 Yorumla
Soran+1 yılFuckbody değil fuckbuddy, düzelteyim
Cevap sahibi+1 yılhe şu uzunlukta bir yazıda ona mı takıldın :D
+1 yılNe tabusu batılılar yapıyor diye bizde mi yapmalıyız? Herkesin kültürü farklıdır. Yapana saygım var ama bana sıkıntı olmaz ama yani tabulara hayır da ne demek veya toplumda alışmalı ne demek.Çok istiyorsanız o toplumların içinde yaşayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yaşasam
- +1 yıl
Oraya gidip vatandaşlığınızı aldırcan bu kadar.
Soran+1 yılVatandaşlık almak kolay olsa üniversiteyi bitirdiğim gibi gider vatandaşlık alırdım. Ama zor.
Kızlar da kabul etti öyle mi? Yazık ya bu nesil nereye gidiyo böyle edep namus kalmamış. İlerde evlenirken de arkadaşınla ortak alırsın artık. Beklerim...
14 Yorumla
Soran+1 yılHayat tek bir partnerle geçmez diye düşündük. Arada bir değişiklik lazım :)
Soran+1 yılKarşılıklı partner değiştirme olmazsa koyar
+1 yılbirbirinizin sevgilsini zker atarsınız artık puştlar sizi. yemişim senin batını Allah ın halsiyetsizi
21 Yorumla
Soran+1 yılBiz swinger yapmadığımız için çok geliştik zaten
Bizim toplumda mı alışmalı artık? Bugun sevgilisi satan yarın ANASINI BACISINI satar. Ortam müsait olsaydı...
27 Yorumla
Soran+1 yılBatı standartlarını yakalamalıyız
Soran+1 yılEvrensel kriterlere göre belirleniyor
Soran+1 yılAynen. Ama kimsenin inancına kötü laf etmem.
+1 yılYazık ben sevgilimin hesabinda arkadasinin ekli oldugunu gornce koyameti koparmistim gercekten degisik :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBence sevgililerin birbirinin cinsel hayatını kısıtlaması yanlış
sen ne içtin neyin kafasını yaşıyon söyle bende içim anca o zaman böyle saçmalarım sevgili bu ya mal mı 2 gün ben kullanayım sonra sen kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki sana göre 2 sevgili birbirinin 1 ömür kullanacağı bir mal
+1 yılkardeşim batılılara kalsa kadının kocası kadını tatmin edemiyor diye başka erkekleri evine sokup karısıyla ilişkiye girmesini seyredip mutlu oluyor, bu bizim kültürümüzde yok birkere, ve olmasında istemem o kadar geniş olamam bir TÜRK olarak
00 Yorumlaİnsan sevdiğini paylaşır mı ya düşuncesi bile iğrenç siz sevmiosunuz kullanıosunuz ve bu kızlar buna izin verio ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat tek partnerle geçmez ki
tabulara hayır demişsin. bu nasıl tabu lan. seven insan böyle mi yapar? bence sen bizim dalga geçiyosun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNamus, ahlak, sevgi gibi kavramlar birer tabudur
Swingeri aşmışsın ama gizlisin nerde sen de o yürek? Güldüm gidiyorum.
20 Yorumla
+1 yılSevgileriniz kabul etmişse bu durumu adilikte 1 numarasınız :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun neresi adilik?
- +1 yıl
Yakında yatakta paylaşırsınız siz
Soran+1 yılYatak da paylaşmazsak swinger ın ne anlamı kalır ki?
+1 yıldalga geciyosun di mi? tepki ölçmek küfür yemek için
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
diyecek söz bulamıyorum sizin gibilerine yazıklar olsun olmaz olunda son olduğunuz olsun nerde kaldı delikanlılık nerde kaldı adamlık :S domuz etimi yiyonuz napıyonuz siz ya :S
02 Yorumla
Soran+1 yılDomuz eti ve şarap eşliğinde zina ederek sevgililerimizi değiştiriyoruz
o kizlar nasil evet dediler? orayi cozemedim acikcasi
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden evet demesinler ki?
Soran+1 yılOnlar özgürce cinselliğini yaşayan kızlar. Cinsellikten korkmayan kızlara kaşar demek kezbanlıktır.
Soran+1 yılİnsanların tercihlerine saygı lütfen
Soran+1 yılKız kardeşimin tercihlerine ve özgürlüklerine karışamam. İster cinsellik yaşar ister yaşamaz kendi bilir.
aynı ananın babanın genlerinden gelmediginiz için genlerinizde böyle istiyo. gavatlığa zemin hazırlıyosunuz ewlenincede grup yapın hadi kolay gelsin.
20 YorumlaSacmalik. Insan sevdigini baskasina verir mi 1 Ayligina. Hayatimda ilk kez böyle bisey okudum vallah.
13 Yorumla
Soran+1 yılTek kadınla bir ömür geçirmek sencede sıkıcı değil mi?
Soran+1 yılDünyada milyarlarca kadın varken tek bir kadına bağlı kalmayı aklım ve mantığım almıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan hangi batı pısırık
Batı batı diye götünüzü yırtıyorsunuz ama batı hakkında bilgiler b0k bilmiyorsunuz22 Yorumla
Soran+1 yılBatı hakkında sen ne biliyosun peki
Cevap sahibi+1 yılBen batının göbeğinde yaşıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onlar kiz değil. Ki sana bakarsak zaten kiz olmadgini anlayabilirz
36 Yorumla
Soran+1 yılOnlar senden daha dişi, seksten korkmuyorlar
Soran+1 yılBkztrk eyv hocam yorumuma katıldığın için :)
Cevap sahibi+1 yılBenim korktgumu nerden biliyorsun. Ben sadece rabbimden korkarim ailemi uzmekten korkarim. Dişilik noktasindada çok konuşma kardeşim bilemezsin doğru zamanki ve doğru kişi olmali. Ler eki gelmemeli buna inanıyorum.
Soran+1 yılDünyaya 1 kere geliyoruz. O halde neden kendimizi tek eşle sınırlandırmak için kasalım? Haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılHaksizsin. İhtiyaç birden çok ten değildir. İhtiyaç samimi gerçek sevdgidir sadakattir. İnsanin ruhu huzur bulmalidir ki kendi huzurlu olsun. Cinsel organin yakinda tukenicek ya sonra?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüthiş modern batılı gördüm sizi. sen gibi bikaç yüz kişi daha olsa aya çıkmıştık şimdiye kadar. lanet olsun böyle dünyaya.
12 Yorumla
Soran+1 yılBatı bazı tabuları aştığı için aya çıkabilecek birikime ulaştı
Cevap sahibi+1 yılsaçmalıyosun. eş değiştirmekle mi ulaşmışlar aya çıkmak için gerekli bilgi ve birikime?
kızlar dünden razı heralde siz arkadaşınızla anlaşmışınız biz daha ne diyelim !
10 Yorumlaİnanmadim ama yaptıysanızda tebrik ederim. Herkes gavatlıkta doktora yapamaz.
30 YorumlaSwinger ciler sizi allah belanızı en kısa zamanda verır ınsallah
02 Yorumla
Soran+1 yılSwinger batı ülkelerinde oldukça yaygındır. Bizde neden yaygınlaşmasın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonrada namuslu kız die tutturursunuz ne grzkli siniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen namusa inanmıyorum namus bir tabudur. Ama evleneceğim kızla bakire fantezisini denemek isterim :)
+1 yılBu ne genişliktir maşallah içinde at koştur ya. Esra ile Ceyda mı bu sevgilileriniz? Bu salaklığı ülkede ancak bu kızlar kabul eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma da senin gibilere "gavat" diyoruz biz ya da neden kusura bakmıyorsun bak umrumda degil.Allah akıl fikir versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanda anneni değiştirmiş arkadaşıyla heralde.
Ondan boyle olmussun sen kiyamam.20 YorumlaYa bu be kisilik bozuklugu sen kiz arkafasin deyismeden vicdanini deyis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılswinger ne arkadaş sistem hoşuma gitti sadece vurmak için çıktığım bir kızı değiştirmek güzel fikir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen, denersen pişman olmazsın
Cevap sahibi+1 yılswinger anlamı ne başkan
+1 yılBİLDİĞİN SAÇMALIK YAZIK YA.
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçmalık?
- +1 yıl
ciddi dusunen ınsan yapmazda ondan bırakın bu ıslerı.
Soran+1 yılBen ciddi düşünmeye inanmıyorum, bir ilişkinin asıl amacı seks yapmaktır
- +1 yıl
mevlana görse sen gelme der bunlar gibiler hala yaşıyo vay a.
Anne babalarınızı da mı değiştirseniz acaba.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaratıcılıktan uzak bir cevap olmuş
Erkekliginize tükürmeli
21 Yorumla
Soran+1 yılAsıl tek kadınla yetinmek erkekliğe leke sürer bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun zamandır katıksız Gavat Görmememişdim Seni Gördüm Gavat p**evenk
22 Yorumla- +1 yıl
İçimden bunu yazmak delmişti hislerime tercüman oldun çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılRica Ederim Buna Az Bile
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma şey.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma olsun?
- +1 yıl
Senin sevgilin bir kere o ya. En yakın arkadaşın sevgilinle kafasına göre rahatça hareket edecek sende onunkiyle harbiden sevsen öyle bişey aklına getirmezsin zaten
Soran+1 yılOnu seviyorum. Ama seviyorum diye de kız arkadaşımın cinselliğini kısıtlayamam ki
Soran+1 yılAsıl kız arkadaşımı sadece benimle seks yapabilirsin diye kısıtlamak onu sevmemek olur
- +1 yıl
Anlayışlarımız çok farklı. Bana göre bir kız evlenmeden bakireliğini kaybetmemeli oldukça dinime bağlı olduğumdan da kaynaklanıyor olabilir. Senin düşüncene saygı duyarım, ama kesinlikle desteklemiyorum.
+1 yılanladık sızın hamur bu ama kızlar nasıl kabul ettı
11 Yorumla
+1 yılMideni ne zaman aldırdın?
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun midesizlikle ne alakası var?
- +1 yıl
Ancak midesinin yerini işkembe alan bunu yapar bana göre
boynuzlar hayırlı olsun.. yakışmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. sevgili demesen
mallarımızı değiş tokuş ediyoruz00 Yorumla
+1 yılPuştlukta sınır yoktur imzasını cakarim diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ziktir git * az otede yasa.
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılSizin asktan sevgiden anladiginiz bu mu genclik nereye gidiyor arkadas ya sevgili degistirceklermis kime gore sevgili len bide erkek olcan ondan da suphelim ama.Senin sevgilini koruyup kollaman onu sahiplenmen gerekirken degis tokus yapacaksin oyle mi senin sevdigin kiza baskasi dokunacak belki de opecek.Buna bizim buralarda hatta turkiyede Pezevenklik denir.Hadi allaga emanet.
Soran+1 yılBen daha çok kadınla beraber oluyorum. O halde daha erkeğim
Cevap sahibi+1 yıldaha çok (genelde) kadıla beraber oluyorum dıyorsan arada da erkeklerle oluyorsun ozaman.O da guzel fantezi ;)
Soran+1 yılDaha fazla sayıda kadınla demek istedim. Tek kadınla yetinen erkek eziktir bence
Cevap sahibi+1 yılhiç aşık olmamıssın cok bellı oluyor.
+1 yılsaçmalık tam bir saçmalık bu nasıl bir şeydir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşyamı değiştiriyorsunuz yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılBize göre seks 2 kişi arasına hapsedilemez. Ama size göre eşler birbirinin eşyası konumunda demekki
Gavat mı deniyordu böylelerinin adına?
22 Yorumla
+1 yılKardesim destekliyorum helal olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEyv :)
+1 yılo değilde kızların rızası var mı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılVar var :) Onlar da bizi değişmiş oluyor sonuçta
- +1 yıl
:)) ozaman deneyen değişik birşey
Kafan guzelmis kardes gule gule kullan :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılGarip bir şey mi yapıyoruz? Merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. benim olan benimdir, senin olan yine benimdir.
00 Yorumla
+1 yılYalan. Tepki toplamak için gavatlıga soyunma bari
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. iğrençsiniz
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden iğrençlik olsun ki?
Soran+1 yılKabul ettiler :) Onlar kezban değil, cinselliğini özgürce yaşayan kızlar
Soran+1 yılTercihlere saygı lütfen
Soran+1 yılOnlarınki tercih değilde seksten korkmak sanki
Soran+1 yılBen kezban deyince tercihlere saygısızlık, sen g.vat deyince bir şey yok. Büyük çelişki içerisindesin
Soran+1 yılHerkes istediğini savunabilir. Farklı düşüncede olmak hakaret etmeyi gerektirmez. İfade özgürlüğüme karışmayın lütfen
Soran+1 yılBari ifade özgürlüğümü kullanma özgürlüğüme karışmayın.
+1 yılha haa bu kadar nasıl geniş oldunuz laaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpiçlikte sınır tanımıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan yürü git ne dalga geciyon andaval
10 Yorumla
+1 yılOnlar kız mi ya?
00 Yorumlaiğrençsiniz
00 Yorumla
+1 yıloha sen insan mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. yok artık ya
01 Yorumla