Gündem 1 ay Sizde bu akımı denediniz mi? Kimnle yapmak istersiniz? Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Oğlumla deneyeceğim ama umarım bir yerlerimi kırmam.😂(43 kg da) Güncellemeler1 ay Süper sormuşum🥰🥰🥰 Sizde bu akımı denediniz mi? Kimnle yapmak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay @simte kanka PSDKOCKVODKAAGAGAOAKWPWLQLŞuzak dur benden sen bunuda istersin çekelim çekelim diye apdlcockospqqlwpaş 1 2 Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂 Yorumla simte 1 ay Yok kanka aman kalsın daha geçen ecrenle denedik olmadı Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 , eic 30% 1 ay Yapicak kimse yok benimkiler ilgisiz bu tarz şeylere :))) 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Gel biz senle yapalım Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Olmayan kocam beni bulursa biz de yapabilirdik belki ama hala beni bulamadı. 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Bulur elbet Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 1 ay Gündem konusunda 340 cevap paylaştı. dene dene belki borcu olan birileri cikar karsina. :) 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂denicem Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Hiç denemedim denemek isterim ama kiminle yapardım bilmiyorum.. 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Çocuklarına olabilir Yorumla
Hanfiiiindiiibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kız grubumuzda hepimiz sap olunca hepbirlikte yapmayı düşünüyoruz 1 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Denemedim ama denemeyi çok istiyorum ya keşfettim bunlarla dolu 🥹😪 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Gündem konusunda 361 cevap paylaştı. Hergün yeni icat çıkıyor. Kimseyle denemeyeceğim 😅 1 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Yok ben sadece izliyorum 🥺 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Uygulamada açmadı video 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Bilmem Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 94% 1 ay Eşimin ayağı iyileşince deneceğim 1 2 Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂geçmiş olsun Yorumla mevsimbahar188 1 ay Teşekkürler Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Deneyecek biri olmadı hiç 1 7 Yorumla Yaban00 1 ay İlla sevgili olmasına gerek yokki Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay Normal biri de yok yapmaz kimse😂 güçlü biri lazım ona Yorumla Yaban00 1 ay Helgel ben yapayim Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay Kız sen beni nasıl taşıyıcan benden kısa ve zayıfsın😂 Yorumla Yaban00 1 ay Senin boy kilo kaç? Tasiyamazsam sen beni tasirsin Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay 162 56 😂 Yorumla Yaban00 1 ay 🤣🤣🤣naov Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 1 ay Maşallah 😊 denemedim denemem sanırım 😂 1 8 Yorumla Yaban00 1 ay Neden peki Yorumla m ByBrawo 1 ay Benim oğlan bunu bir kere yaparsam hep ister 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Kaç yaşında ki Yorumla m ByBrawo 1 ay 2 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Tam munzurluk zamanı. Allah bagislasin Yorumla m ByBrawo 1 ay Amin Allah razı olsun 😊 Yorumla Yaban00 1 ay Teşekkürler 🙏 Yorumla m ByBrawo 1 ay 😊🙏 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Senin oğlun mu var 😮 1 14 Yorumla Yaban00 1 ay Evet Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Ben seni bekar sanıyordum kız xcxx Allah bağışlasın Yorumla Yaban00 1 ay Teşekkürler Yorumla Yaban00 1 ay Ama evli değilim😂 Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Hangi ara evlendin, çocuk yaptın da boşandın kız 😀 Yorumla Yaban00 1 ay Aceleci davrandım 😂 Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Kaç yaşında ama 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Kaç yaşında Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂18 de anne oldum Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Abovvv maşallah 😂bı daha düşünüyor musun evlilik Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂 Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Düşünüyorsun diye yorumladım bu gülmeleri 😂adi ayırlısı bea 777 Yorumla Yaban00 1 ay Bekarlık sultanlık😉 Yorumla Alfa_Tuçis 1 ay Benje de xcxcx Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır yapmadım 1 5 Yorumla Yaban00 1 ay Denemek istermisin Yorumla tt_Escape_tt 1 ay oğlum daha çok ufak, büyüsün inş : ) Yorumla Yaban00 1 ay Kaç yasinda Yorumla tt_Escape_tt 1 ay 1 yaşına geliyor : ) Yorumla Yaban00 1 ay Yaa, daha çok küçükmüş. Allah bağışlasın. Yorumla
HeadSh0t Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Denemedim deneyecek birisi yok hayatımda çünkü 😌 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Deneyecek birisini aramıyorum kafam rahat 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 809 cevap paylaştı. Hayır hiç denemedim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 14,1b cevap paylaştı. Yok hayır denemem bunları. 1 0 Yorumla
kaderseven Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yapacak kimse yok 😂 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Kız kizada olur kız Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay denemedim hayiir 1 12 Yorumla Yaban00 1 ay Gel senle deneyelim. Yorumla yarenimsii 1 ay oluuur Yorumla Yaban00 1 ay Abini de getir. Ben kaldiramam seni😂 Yorumla yarenimsii 1 ay getiririim 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Sende beni kaldiramzsin abin benide kaldirsin😂 Yorumla yarenimsii 1 ay tamam kaldirir 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Ama yazık kız, ben agirim Yorumla Yaban00 1 ay Çocuğu fıtık etmeyelim Yorumla yarenimsii 1 ay kac yuz kilo tasiyo ona bir sey olmaz sporcu adam Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂 onzaman KS de tür attirsin. Akımı da yenileyelim. İkimiz birden alsın omuzlarına😂😂 Yorumla yarenimsii 1 ay olur hemen soyluyorum 😂 Yorumla Yaban00 1 ay Koş koş Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 74% 1 ay Hiç gormemiştim 1 1 Yorumla Yaban00 1 ay Bende 1-2 gün önce gördüm Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Gündem konusunda 349 cevap paylaştı. İlk defa gördüm 1 6 Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 ay Çocuğun olduğunu da ilk defa öğrendim Yorumla Yaban00 1 ay 😂😂😂.. Yorumla SülfürükAsit 1 ay Evli olduğunu da ilk defa öğrendim Yorumla Yaban00 1 ay 🤣🤣🤣... Yorumla SülfürükAsit 1 ay Vay be saat 17:00 olmuş az önce onu da yeni öğrendim Yorumla
s aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 43 , eic 47% 1 ay Gündem konusunda 314 cevap paylaştı. Baloncuk üfireceksek çık sırtıma 😎🤣 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 66% 1 ay Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Henüz denemedm 1 0 Yorumla
Cyclaaaaxs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay Hiç izleyemem 1 2 Yorumla Yaban00 1 ay İzlemeyeceksin yapacaksın Yorumla Cyclaaaaxs 1 ay Ok Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Gündem konusunda 550 cevap paylaştı. Akımları denemiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Denemedim o ne kı 0 1 Yorumla Yaban00 1 ay Şişeyi iğneyle delip şu dolduruyorlar. Alttaki çeviriyor, usttekide şişeyi sıkıyor. Yavmur yağıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
@simte kanka PSDKOCKVODKAAGAGAOAKWPWLQLŞ
uzak dur benden sen bunuda istersin çekelim çekelim diye apdlcockospqqlwpaş
😂😂
Yok kanka aman kalsın daha geçen ecrenle denedik olmadı
Yapicak kimse yok benimkiler ilgisiz bu tarz şeylere :)))
Gel biz senle yapalım
Olmayan kocam beni bulursa biz de yapabilirdik belki ama hala beni bulamadı.
Bulur elbet
dene dene belki borcu olan birileri cikar karsina. :)
😂😂😂denicem
Hiç denemedim denemek isterim ama kiminle yapardım bilmiyorum..
Çocuklarına olabilir
Kız grubumuzda hepimiz sap olunca hepbirlikte yapmayı düşünüyoruz
Denemedim ama denemeyi çok istiyorum ya keşfettim bunlarla dolu 🥹😪
Hergün yeni icat çıkıyor. Kimseyle denemeyeceğim 😅
Yok ben sadece izliyorum 🥺
😂😂
Uygulamada açmadı video
Bilmem
Eşimin ayağı iyileşince deneceğim
😂😂😂geçmiş olsun
Teşekkürler
Deneyecek biri olmadı hiç
İlla sevgili olmasına gerek yokki
Normal biri de yok yapmaz kimse😂 güçlü biri lazım ona
Helgel ben yapayim
Kız sen beni nasıl taşıyıcan benden kısa ve zayıfsın😂
Senin boy kilo kaç? Tasiyamazsam sen beni tasirsin
162 56 😂
🤣🤣🤣naov
Maşallah 😊 denemedim denemem sanırım 😂
Neden peki
Benim oğlan bunu bir kere yaparsam hep ister 😂
Kaç yaşında ki
2 😂
Tam munzurluk zamanı. Allah bagislasin
Amin Allah razı olsun 😊
Teşekkürler 🙏
😊🙏
Senin oğlun mu var 😮
Evet
Ben seni bekar sanıyordum kız xcxx Allah bağışlasın
Teşekkürler
Ama evli değilim😂
Hangi ara evlendin, çocuk yaptın da boşandın kız 😀
Aceleci davrandım 😂
Kaç yaşında ama 😂
Kaç yaşında
😂😂😂18 de anne oldum
Abovvv maşallah 😂bı daha düşünüyor musun evlilik
😂😂😂
Düşünüyorsun diye yorumladım bu gülmeleri 😂adi ayırlısı bea 777
Bekarlık sultanlık😉
Benje de xcxcx
hayır yapmadım
Denemek istermisin
oğlum daha çok ufak, büyüsün inş : )
Kaç yasinda
1 yaşına geliyor : )
Yaa, daha çok küçükmüş. Allah bağışlasın.
Denemedim deneyecek birisi yok hayatımda çünkü 😌
Deneyecek birisini aramıyorum kafam rahat
Hayır hiç denemedim
Hayatımda hiç akım denemedim
Yok hayır denemem bunları.
Denedin mi
Hayır
Yapacak kimse yok 😂
Kız kizada olur kız
denemedim hayiir
Gel senle deneyelim.
oluuur
Abini de getir. Ben kaldiramam seni😂
getiririim 😂
Sende beni kaldiramzsin abin benide kaldirsin😂
tamam kaldirir 😂
Ama yazık kız, ben agirim
Çocuğu fıtık etmeyelim
kac yuz kilo tasiyo ona bir sey olmaz sporcu adam
😂😂😂 onzaman KS de tür attirsin. Akımı da yenileyelim. İkimiz birden alsın omuzlarına😂😂
olur hemen soyluyorum 😂
Koş koş
Hiç gormemiştim
Bende 1-2 gün önce gördüm
İlk defa gördüm
😂😂
Çocuğun olduğunu da ilk defa öğrendim
😂😂😂..
Evli olduğunu da ilk defa öğrendim
🤣🤣🤣...
Vay be saat 17:00 olmuş az önce onu da yeni öğrendim
Baloncuk üfireceksek çık sırtıma 😎🤣
Saçma sapan videolar
😂😂😂çocuklar seviyor
Henüz denemedm
bu ne şimdi
İsterim
Hiç izleyemem
İzlemeyeceksin yapacaksın
Ok
Akımları denemiyorum
Denemedim o ne kı
Şişeyi iğneyle delip şu dolduruyorlar. Alttaki çeviriyor, usttekide şişeyi sıkıyor. Yavmur yağıyor