Balayı Dönüşü Boşanacağım, Vicdan azabı çeker miyim?

Ben 25 yaşına geldim. Bugüne kadar tek bir sevgilim dahi olmadı. İnsanlardan duyduğum tipin olacak, paran olacak falan. Fakat ben selam verdiğimde dahi karşılık vermiyor bana kızlar, öyle tipsiz bir insan değilim.

kızlara merhaba diyorum, günaydın diyorum tepki vermiyorlar. başını kaldırıp bakmıyorlar bile. ı * invisible, because you ignore me. michael jackson çok güzel söylemiş.

geçen gün kızın tekinin omzuna dokundum aysun sen hangi aşirettensin diye sordum.

aysun: ne alaka şimdi bu soru neden sordun?
ben: geçen gün merhaba dedim de hiç tepki vermedin, acaba düşman aşiretlerin çocukları mıyız?
aysun: çünkü beni rahatsız ediyorsun.
ben: ben mi? ne yaptım ki?
aysun: bakışlarım. . . (ki bu kızın saçları bir değişik ilgimi çekti en fazla 3-4 kez bakmışımdır, alt sınıfta ortak 1 dersimiz var haftada 1 gün, ona da bazen gidiyor, bazen gitmiyorum. üstelik kızla hiç gözgöze de gelmedik nerden farkettiyse baktığımı rahatsız olmuşmuş... )
ben: bakışlarımın seni rahatsız ettiğinin farkında değildim. özür dilerim, birdaha bakmam. iyi günler!

yani panpa epey bir uğraş gerektiriyor
Güncellemeler
+1 yıl
bana bir kız arkadaş edindirmek. kızlarla buluşuyorum falan elimi omzuna atıyorum, hani sevgili olucaz falan diyor, sonra kız o el ne oluyor diyor, konuyu açıyorum, demek ki kimseyle gırgır yapmamak gerekiyormuş benim zaten sevgilim var falan diyor. ya olmuyor panpa olmuyor!!!

Ben bir karar aldım madem kızlar kendilerine insan gibi davranan erkekleri değilde çapkın olan onları hayvan yerine koyan erkekleri seviyor. Ben okulu bitirince iş bulucam. Sonra evlenmek isteyecekler benimle haliyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Paramı yemek için!

Sonra ben evlenicem bir kızla. Hem annemin onca kişiye taktığı takı boşa gitmez bize de takı gelir düğünde. Balayında bir güze sevişeceğim dönüştede boşanma davasını açıcağım.

Benim hiç günahım yokken kızlar kimseye güvenemiyorum diyorlar eski sevgilileri yüzünden. Başkasının suçunu alakasız biri çekiyorsa ben de günahsız bir kızı yakacağım. Vicdan azabı çeker miyim?
Balayı Dönüşü Boşanacağım, Vicdan azabı çeker miyim?