Ailem seks hayatım yüzünden beni evden atıyor kalacak bir yere ihtiyacım var?

Zaten annem artık bakire olmadığımı erkek arkadaşımla yattığımı biliyordu önceden, sesini çıkarmıyordu ama bugün baya kavga ettik herşey koptu artık bitti.
Oturduğumuz sitede dedikodumu yapıyorlarmış anneme kızını takip et falan demişler hatta, annemle babam da bundan rahatsız olduğu için bugün internetten ev bakıyorlardı, gördüm bağırmaya başladım siz beni eve tıkıyorsunuz diye. ( Çünkü annem beni spordan ve dersaneden aldı erkek arkadaşımla yatmaya gidiyorum diye, bir süreden beri evden dışarı çıkmıyorum yani. )
Sonra iyice sinirlendim eşyaları yere fırlattım hatta onlra da fırlattım artık bıktım sizden ya siktirin gidin dedim ama kızgınlıktan söyledim sadece kötü bir niyetim yoktu.
Onlar da beni dövdüler ve seni okuldan alıyoruz hatta seni bu evde görmek istemiyoruz topla bavulunu git dediler. Hatta annem bir bavul verdi bana eşyalarımı toplayıp gitmem için. Git kiminle gidiyorsan umrumuzda bile değil ardımıza bakıp seni aramıcaz dediler. Bunları gözümü korkutmak için söylediklerini düşünebilirsiniz ama öyle değil, kararlarını kesin olarak verdiler. Dışarda o* da olsan umrumuzda değil yeterki bu evden git seninle yaşamak istemiyoruz dediler. Alttan almaya çalıştım tamam söz sizin istediklerinizi yapıcam bundan sonra dedim, ama hayır senin şansın bitti herşey bitti dediler.

Nereye gidebilirim ki? Hiçbir akrabamız yok kalıcak bir arkadaşım dostum yok, erkek arkadaşım zaten beni istemiyor biliyorsunuz, istese bile ailesiyle yaşıyor. Gidicek hiçbir yerim yok kalacak bir yere ihtiyacım var annemler kararlı. Lütfen bana yardım edin nerde kalabilirim ne yapabilirim? Bundan sonraki yaşantım nasıl olucak?
Bu arada sorunun fake olduğunu düşünebilirsiniz öyle düşünenler cevaplamasa daha iyi benim için. Ağlamaktan geberiyorum ya hayatım mahvoldu napıcam ben nerde kalıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece uyudum ondan mesajlarınızı cevaplayamadım kusura bakmayın. Dün annem yanıma geldi eğer dizimin dibinden ayrılmayacakdan bizr bu evde huzur vericeksen kal ama bu senin son şansın en ufak bir şeyinde seni evden atarız dedi. Ve bu sabah da makyaj malzemelerimi kaldırdı makyaj yapınca fahişelere benziyorsun diye. Sürekli bana psikopat bir şekildr sert davranıp duruyor ağzımı da açamıyorum.bu evden gidersin diyor. Rvde resmen cehennem azabı yaşıyorum bıktım usandım :((
Ailem seks hayatım yüzünden beni evden atıyor kalacak bir yere ihtiyacım var?