Hmm %50den bir ihtimal uzak olmayan bir gün yapacağım şey bu.😊 sanırım içgüdüler bunu engelliyor. En mantıklısı ölmektir🙃 zaten öleceğiz. Ölmek için iyi bir sebebin yoksa ölümü beklersin ama varsa, basitçe neden ölünmesin😝 sonsuz uzay evren bununla bir bütünüz zaten☺️bir tanrı yok, sadece sonsuz uzaydaki SONSUZ İHTİMALLERDEN BİRİYİZ. Huahauahh yok suna allah sekil vermis cart curt lan matematik yaw sonsuzluk ne demek bilmeyen adamlar olaylari garip hikayelere bagliyorlar. şu an yaşama amacım, ölümümün kendi elimden olmadan geleceği güne kadar mutlu olup olamayacağımı hesaplamak. Sayısız defa öldüm bunu zaten önceki zamanlarda deneyimledim. Ölmem son değil, ben her şeyim zaten. Ölümden korkulmaz😆 aksine sebep uygun ise koşarak gidilir🫠
Daha neden tatmin olacan çocuk adam yaşamın keyfini al işte ne istiyosan onu yap konuşmak istiyosan konuş herşeyini kaybetsen bile ölüm aklına gelmesin. Kızarım yaniii
Söz konusu ölümün elimizde olup olmaması değil söz konusu bize emanet edilen cani hakkıyla iade edebilmektir ben de düştüm zamanında böyle bı hataya canıma kiydim ama pişmanım tek kelimeyle