Aile & Toplum Hastası olduğunuz sözler nelerdir? Şeftaliturşusu Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hanımefendi, güzel olduğunuz kadar bir o kadar da vay anasını avradı Hastası olduğunuz sözler nelerdir? Cevapla En İyi Sözler Güzellik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Carminda Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Biraz kekoca ama güzel söz yani. ''Olduğu kadar, olmadığı kader..'' 1 3 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Senin feno hesabın yokmuydu? 🤔 Carminda +1 yıl Bir zamanlar vardı. Lakin şimdi yok, artık ben de halktan biri oldum.. Şeftaliturşusu +1 yıl Anladım
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bizler kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz, başka bir kadının aradığımız şey olduğunu hiç sanmıyorum”fight club 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Meryem Ana milyarda bir geliyo knk Yorumla VisneeVodka +1 yıl :):) Yorumla
Creeper07_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Dam üstünde un eler sjjsjs öyle devam eden söz hoşuma kaçar jsjsjsj 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda 1 0 Yorumla
ByDumanHakan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Biz üç kişiyiz ben keyfim ve kahyâsı buda benim dünyaya bakışımı anlatan en iyi cümle 1 0 Yorumla
SmileSomewhat Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Boşverdiğin kadar mutlusunTakmadığın kadar huzurlusun 1 0 Yorumla
Hanımefendiymişmişiz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hastası olduğum bir söz değilde hep söylediğim bir söz vardır “bir şeyler bitince harbiden bitiyor ve geri dönüşü olmuyor” 1 0 Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bugün en çok satanlar listesinde yine insanlar varrrrr vuyuhuuyy 1 0 Yorumla
ĎĔĹĨ_ĞöŃüĹ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dermanı bende olan derde düşersen işte o zaman s*tın 😒 1 0 Yorumla
BerfnArslan33 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Otobiyografik olmayan imgelemin cüretkârlığı.📙✒ 1 1 Yorumla ByDumanHakan +1 yıl Tercüman lazım bana bu ne demek Yorumla
ogretmenolacakkizz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Suç altından samur olsa kimse üstüne almazmış 1 0 Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. at yalanı s*keyım ınanı 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. Olmayınca olmuyor zorlamaya degmz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biraz kekoca ama güzel söz yani. ''Olduğu kadar, olmadığı kader..''
Senin feno hesabın yokmuydu? 🤔
Bir zamanlar vardı. Lakin şimdi yok, artık ben de halktan biri oldum..
Anladım
Bizler kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz, başka bir kadının aradığımız şey olduğunu hiç sanmıyorum”
fight club
Meryem Ana milyarda bir geliyo knk
:):)
Yok be öyle
Benzer sözler dikkatimi çeker.
Dam üstünde un eler sjjsjs öyle devam eden söz hoşuma kaçar jsjsjsj
Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Biz üç kişiyiz ben keyfim ve kahyâsı buda benim dünyaya bakışımı anlatan en iyi cümle
Boşverdiğin kadar mutlusun
Takmadığın kadar huzurlusun
Hastası olduğum bir söz değilde hep söylediğim bir söz vardır “bir şeyler bitince harbiden bitiyor ve geri dönüşü olmuyor”
Bugün en çok satanlar listesinde yine insanlar varrrrr vuyuhuuyy
Dermanı bende olan derde düşersen işte o zaman s*tın 😒
Hiç öyle bir sözüm yok
Otobiyografik olmayan imgelemin cüretkârlığı.📙✒
Tercüman lazım bana bu ne demek
Suç altından samur olsa kimse üstüne almazmış
at yalanı s*keyım ınanı
Başını alır gidersen başını alır gelirsin.
Her ihanet sevgiyle başlar
Kalabalıkta gider yapanın tenhada affı olmaz 😉😂
Öldüm der durur, yine de yaşarsın
Olmayınca olmuyor zorlamaya degmz
Şeftali turşusu nasıl oluyor
Ay o nasıl söz hasta oldum
Hastayım sana diyen herkese hastayım sjsjsjkfj
Ben akıllanmam siz delirin
Giden gelmiyor