Kişilik & Karakter Hastası olunan sözler? RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Beklenen geç geliyor, geldiğinde de insan başka yerlerde oluyor. Hastası olunan sözler? Cevapla En İyi Sözler Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. sevgi sözleridir. 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca; dağı bile taşır insan aşık olup, inanınca. 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Kedi nankör tilki kurnaz yılan sinsi insan hepsi 1 0 Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sonrasında kullanacaksın galiba birilerine 0 4 Yorumla RichieRich34 1 yıl İnsanlar okuduklarini, öğrendiklerini, yeteneklerini neden kullanmasın ki? Yorumla Sultan344 1 yıl Eee yani , ben kötü bir şey mi dedim Yorumla Sultan344 1 yıl Kullanacaksın dedim Yorumla RichieRich34 1 yıl Varsa söyle kullanalım o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgi sözleridir.
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca; dağı bile taşır insan aşık olup, inanınca.
Kedi nankör tilki kurnaz yılan sinsi insan hepsi
Sonrasında kullanacaksın galiba birilerine
İnsanlar okuduklarini, öğrendiklerini, yeteneklerini neden kullanmasın ki?
Eee yani , ben kötü bir şey mi dedim
Kullanacaksın dedim
Varsa söyle kullanalım o zaman
Aşk bir popodur öp öp öttür