Geçen gün farkettim abimlerde. Kedi pudrası diye almışlar tam 25 tl. Benim yanımda bebek pudrası vardı aynı boy ve ebat 2 buçuk tl. Içerik bölümüne bakınız. Talk pudrası yazıyorsa bildiğiniz kazık yiyorsunuz. Feride bebek pudrası ile aynı içeriğe sahip. Ben 2bucuga aldım hadi başka yerde 3 olsun hadi 5 olsun. Ama hayvan pudrası sözde sadece etiketine dünya para veriyorsunuz
Evcil hayvan pudrası diye bebek pudrası alıyorsunuz?
toveler olsun bu canavar ıcın o parayı vermem pudra dıye bırseye.. ama aklıma fıkır geldı gecen bu balkonda saksının toparagına surtunupduruyordu bence bır bag var.. bosa yıkadık bıde sonrasında:) alayım bı ayak pudrasıda dokeyım ustune az bıraz belkı akıllanır uslanır:)
Canım insanlar gereksiz para harcamaya bayılırlar. Niteliğe değil markaya bakarlar. Bu arada bir anne olarak söylemeliyim ki bebeğim varsa pudra kullanmak zararlıdır.
Ama kızımın pişiği için marka kremler aldım dünya para verdim. Eczaneyi eve taşıdım ya denemedigim şey kalmadı. Ama neredeyse kanıyordu her kullandigim ürün daha beter alerji yaptı. Aklıma geldi ve ilk defa alayım dedim. inanirmisin ilk günde iyileşti. Tek sürmede belli ediyor zaten. Artık alıyorum valla napim.
En İyi Cevaplar