Çocuk & Ebeveyn Bebek şampuanı olarak ne kullanıyorsunuz? sweetmama36 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bebek şampuanı öneriniz var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz? Uni Baby kullanan var mı? Bebek şampuanı olarak ne kullanıyorsunuz? Cevapla Bebek Soruları Marka Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Dalin tabi ki 0 0 Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yaklaşık 4 yaşında olan bir oğlum var onda bile mustela 🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hıc birine guvenemıyorum benEski usul zeytinyağlı sabun kullandım cocuklarımda 0 0 Yorumla
ppissiccikk Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Mustela 2 yaşına kadar kullandım şimdi dalin kullanıyorum, uni baby saç spreyi kullanıyoruz çok memnunum 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Mustela 0 1 Yorumla Melikenin_oreosu +1 yıl En iyisi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dalin tabi ki
Yaklaşık 4 yaşında olan bir oğlum var onda bile mustela 🌸
Hıc birine guvenemıyorum ben
Eski usul zeytinyağlı sabun kullandım cocuklarımda
Mustela 2 yaşına kadar kullandım şimdi dalin kullanıyorum, uni baby saç spreyi kullanıyoruz çok memnunum
Mustela kullanacağım oğluma.
İçeriği temiz.
Uny baby olur, Dalin olur.
Mustela
En iyisi.
Dalin tabiki
Dalin
Kullanmıyorum