Kimyasal madde olmayan bir bebek şampuanı almak istiyorum, en iyi bebek şampuanı hangisi?
Bebek şampuanları hayatımızın her alanında yer alan ürünler, en iyi bebek şampuanı yorumlarına bakarken aklım karıştı en iyisi KScanlara sorayım dedim, Bebek şampuanı önerisi verir misiniz, hangi bebek şampuanı daha iyi?
Çocukken onlarla yıkanıyorduk, şimdilerde çocuklarımız, yeğenlerimiz için kullanıyoruz. Hatta makyaj temizleme, yüz vücut temizleme, kepek için kullanım alanları bile mevcut. Çünkü onların içeriğinin daha az zararlı olduğuna inanıyoruz.
Bebekler için en iyi şampuan size göre hangisi? Sizin bebek şampuanı tavsiye ve tercihiniz nedir ve ne için bu tercihi yapıyorsunuz?
Organik bebek şampuanı baktım, bebek şampuanı fiyatları uçmuş gitmiş! Bebek şampuanı asit mi baz mı olmalı? Benim de aklımı karıştıran şeyler var içerik, marka vs. Bu yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. Başlangıç olarak da en iyi şampuan ve diğer bebek bakım ürünlerini öğrenmek benim için iyi olacak, şimdiden teşekkürler...
Peki en güvendiğiniz bebek şampuanı markası ne, bebek şampuanı ne kullanmalı, en iyi bebek şampuanı markası hangisi?En iyi bebek şampuanıLütfen bulabileceğim şampuanı söyleyin eczane veya markette olanlardan bebek şampuanı hangisi iyi? :) Yorum atanlara şimdiden teşekkür ederim :))
Güncellemeler
+1 yıl
Dalin artık tarihte kaldı diye düşünüyorum Johnsons kullanan var mı? Bana göre dalinden daha iyi gibi görünüyor
Bebekler için hangi bebek şampuanı daha iyi seçerken çok özen göstermek gerekiyor. Çünkü bebeklerin baş ve saç yapısıyla bizlerinki aynı değil, bebeklerin saçları daha narindir, bebek şampuanı ne kullanmalı diye ararken, bebek şampuanı asit mi baz mı, iyi temizliyor mu hem de zararlı içerikleri var mı diye içeriğine bakıp, ayrıca özen göstermek gerekir.
En iyi bebek şampuanı ararken aklımızda her zaman bebeğin saç yapısı, ay veya yaş aralığı ve şampuanda aradığımız özellikler olmalıdır. Mesela kıvırcık ve gür saçlı yaşına girmemiş bebekler için kolay taramaya yardımcı olan şampuanlardan seçmek gerekiyor. Daha seyrek saçlı ve narin baş yapısına göre ayrı, yenidoğan bebekler için ise ayrı bebek şampuanı seçmek en doğru yöntem olacaktır. Bebek şampuanı önerisi olarak size özellikle de bebek şampuanı fiyatları bu kadar uçmuşken gerek organik bebek şampuanı, gerekse doğal içerikli bebek şampuanları için kendi fikrimi belirtmek istiyorum.
En İyi Bebek Şampuanı Hangisi?
En İyi Bebek Şampuanı Listesi
1- Uni Baby Şampuan 700 ml 12,90 TL
Uni Baby Bebek Şampuanı
Gözleri yakmayan yeni özel formülü, hoş kokusu ve yumuşak yapısı ile bebeğinizin saç ve saç derisini temizler.
Yüksek hidrasyona ve alerjik reaksiyona duyarlı formülü ile cildin doğal yapısını destekler.
Uni Baby Şampuan, özel olarak geliştirilmiş formülü ile gözleri yakmaz.
Bebeğin saçını özenle temizler ve kolayca durular.
Bebeğin cildini yapılandırmak, korumak ve canlandırmak için Avena Sativa içerir.
Boya içermez, sarı şeffaf şişedir.
Paraben içermez.
SLS ve SLES içermez.
2- Arifoğlu Organik Bebek Şampuanı 250 ml 38,30 TL
Arifoğlu Organik Bebek Şampuanı
Lavanta, hindistan cevizi ve aloe vera etkili
Doğal ve organik sertifikalı bebek şampuanı
Nemlendirici etkili, cildi kurutmaz
250 ml.
3- LR Aloe Vera Bebek Hassas Yıkama Losyonu Ve Şampuanı 250 ml 39,89 TL
LR Aloe Vera Bebek Şampuanı
Hassas ciltler için ekstra yumuşak, kremsi yıkama losyonu
% 30 aloe vera jeli, organik nergis özü ve soya fasulyesi yağı içerir
Hafif, nazik temizlik
Hassas cildi temizlik sırasında kurumaya karşı korur ve nemlendirir
Sülfat ve parfüm yağı içermez
Miktar: 250 ml
4- Dalin Şampuan Klasik 500 ml 13,90 TL
Dalin Klasik Bebek Şampuanı
Dermatolojik olarak test edildi
Hipoalerjenik
Cilt ile dengeli ph
Gözyaşı içermeyen formül
Alkol, paraben, sls ve sabun içermez
5- Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı 600 ml 34,80 TL
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı
% 100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı, saf bitki özlerinden elde edilen papatya notaları ile zenginleştirilmiş, cilde uyumlu pH değeri ile cildin nem dengesini korur, tahriş etmeden temizler ve mükemmel bakım sağlar.
Sles / Sls, Alkol, Paraben, Alerjen Sabunu veya renklendirici içermez.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Saç ve vücut için günlük kullanıma uygundur.
6- Komili Bebek Şampuanı 750 ml 33,50 TL
Komili Bebek Şampuanı
Gözyaşı içermeyen formül.
Renklendirici içermez
Bebek cildinin pH seviyesi ile uyumludur.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Hipoalerjenik.
7- Organicare Organik Bebek Şampuanı 250 ml 57,60 TL
Organicare Organik Bebek Şampuanı
Cildi ve saçı nemlendirir ve çevresel etkilere karşı korur
Aloe vera ve 3 değerli protein içerir (yulaf, soya ve buğday proteinleri)
Boya, sülfat (SLS, SLES), hurma yağı, amonyak ve formaldehit içermez
Silikon, paraben, jelatin, parafin veya petro türevleri içermez
ICEA tarafından% 100 organik sertifikalı, % 100 vegan
8- Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 750 ml 29,00 TL
Nivea Baby Bebek Şampuanı
Cildi güçlendiren ve hem bebeğin hassas cildini hem de saçını kurutmadan nazikçe temizleyen Papatya ile.
Klinik ve dermatolojik olarak onaylanmış cilt uyumluluğu
Hipoalerjenik ve alerji riskini azaltmak için özellikle cilt dostu bileşenlerle
Bebeğin gözlerine naziktir ve gözyaşlarından korur
% 0 parabenler, alkol ve renklendiriciler
9- Johnson's Baby Şampuan 750 ml 19,20 TL
Johnson's Baby Bebek Şampuanı
Çocuk doktoru ve dermatologlar tarafından test edilmiştir
Hipoalerjenik; nazik olacak şekilde formüle edilmiştir, asla sert değildir.
No More Tears® formülü, göz yakmayan bir deneyim sağlar ve saf su kadar naziktir. Paraben, ftalat, sülfat veya boya yok.
10- Chicco Baby Moments Göz Yakmayan Saç Ve Vücut Şampuanı 750 ml 55,61 TL
Chicco Baby Moments Bebek Şampuanı
Chicco Gözyaşı Önleyici Şampuan bebeğin gözlerini tahriş etmeden derinlemesine beslemek ve temizlemek için formüle edilmiştir.
Yumuşatıcı özelliği ile bilinen saksı kadife çiçeği ile zenginleştirilmiş, saç derisinin nem seviyesini korur ve böylece kafa derisini nemlendirir ve saçın dolaşmasını önler.
Ekstra gliserin ile bebeğin saçını derinlemesine besler ve bebeğin saç derisindeki nem kaybını önler.
Yeni doğanlar için her tür hassas cilde uyacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir
Vejetaryen kökenli özel içerikler İzolakrimal nötr pH, gözler tarafından iyi tolere edilmesini sağlar
Parabenler, SLS, SLES, boyalar, alkol ve yapay renkler içermez.
Dermatolojik olarak test edilmiştir
11- Mustela Dermo Cleansing Saç Ve Vücut Şampuan 500 ml 79,60 TL
Mustela Bebek Şampuanı
Yenidoğan bebek cildine ve derisine saygı göstererek derinlemesine temizler.
Cildi rahatlatır ve banyo yapmanın kuruma etkilerini dengeler.
Doğumdan itibaren garantili güvenlik:
Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında test edilmiştir.
Yüksek cilt ve göz toleransı.
Hipoalerjenik - Alerjik reaksiyon riskini en aza indirmek için formüle edilmiştir.
Yenidoğan ve üstü bebek ve çocuklar için ekstra nazik şampuan
Paraben içermeyen formül
Kokusuz formül
Gözyaşı dökmeyen formül
Klinik olarak kanıtlanmış ürün
Zararlı kimyasal yok
PH 5.5 içeren hafif şampuan
Bebek şampuanı tavsiyem:
Kızıma da kullandığım için bebek şampuanı tavsiyemi belirtmek isterim. Bence en iyi bebek şampuanı, marka olarak açık ara farkla Johnson's Baby. Kızımın saçları gür ve dalgalı olduğu için her banyodan sonra saçları karışıyor ve canı acımasın istiyorum. Bunun için Söz Dinleyen Saçlar serisi var Johnson's Baby'nin, şampuanı ve spreyi var. Banyoda şampuan, sonrasındaki tarama aşamasında da spreyini kullanıyorum.
Bütün bunlara dikkat ediyorum çünkü kızımın saçlarını taramayı çok seviyorum. Kullandığım Johnson's Baby şampuanının özellikleri de şöyle: Hipoalerjenik, Pediatrist tarafından test edilmiş, Boya, sabun ve SLS/SLES içermez, Gözleri yakmaz, Uzun ve kıvırcık saçlarda bile taramayı kolaylaştırır.
Bebek Şampuanı Ne İşe Yarar?
Bebeğiniz yaşlandıkça ve saçları tamamen uzadıkça, saçlarını temizlemek için biraz daha şampuan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bebek cildi daha incedir ve yetişkin cildinden çok daha hızlı kurur, bu nedenle yumuşak, bebek dostu bir şampuan seçmek, cildinin kuru ve kaşınmasını önlemeye yardımcı olabilir.
Yetişkinler de bebek şampuanı kullanabilir mi?
İncelemelere göre, bazı yetişkinler aslında kendileri için de bebek şampuanı kullanmayı tercih ediyor, çünkü bebek şampuanları saçlar için daha nazik ve yetişkin ürünlerinde bulunan pek çok kimyasalı da içermiyor. Kuru saçtan veya kuru saç derisinden muzdaripseniz, nemlendirici bebek şampuanını kendiniz için de kullanarak iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
Bebeğinizin cildini ve saçını yıpratmayacak yumuşak ürünler tercih edin. * Saç için kullandığınız ürünlerin gözleri yakmamasına dikkat edin. * Ph değeri 7,5; yani nötr olan şampuanları kullanın. * Koku ve boya maddesi gibi gereksiz, alerjen kimyasallar ve paraben içeren şampuanlardan kaçının. * Alkolsüz ürünleri tercih edin çünkü cilt en büyük organımızdır ve cilde sürülen her ürün gözeneklerden alt katmanlara kadar ulaşır hatta bununla da kalmaz lenf sistemiyle tüm vücuda etki edebilir. * Sabun ve deterjan oranı minimum olan şampuanları kullanın. Şampuan çok köpürmemelidir. Bu aynı zamanda içerdiği deterjan oranının az olduğunun göstergesidir.
Bizim zamanımızda Johnsons baby ve Dalin vardı en iyisi. Şu an Sabamed, Unibaby var. Onlardan da kullanabilirsin.
Sebamed, Johnsons Baby ve Mustela markalarının şampuanları içerik olarak cok daha iyi. Dalini tavsiye etmem, reklamını iyi yaptığı için ön planda olan bir markadır.
bu dalin civcivle bebeklerde algı operasyonu yapıyorlar.. sözde %98 doğal yazıyor ambalajda , bu nasıl yalandır.. saçları kazık gibi yaptı 1 aydır... nasıl pişmanlık var anlatamam.. ağır parfüm maddesi var? nasıl doğal bu.. sebamed ya da johnson baby kullanacaz...
Öncelikle hayırlı olsun inşallah hayirlisindan kucaginiza alirsiniz bebeğinizi 😊 Ben ilk başta üni bayb kullandım ama pek bir faydasını gormedim ne saç uzatma bakımından nede rahatlama bakimindan aksine çocuğun sacları döküldü daha sonra farmasinin bebek sampuanini kullandım zeytin yağlı olanı doğal ve katkisiz bir şampuan içinde renklendirici paraben kokular falan barindirmiyor tamamen zeytin yağından yapılmış bir bebek sampuani işte bunu kullanmaya başladım ve bebeğimin hem sacları yumuşacık oldu hemde cabuk uzadı... size tavsiyem kesinlikle dalın almayın bırakın israil mali olmasını tamamen kimyasaldan yapılıyor ve sacları uzatmiyor döküyor ve kırıyor benim çevremdeki herkes dalinden çok şikayetçi o yüzden hiç kullanmayin... Ben gazi için yağ kullanmadım onun yerine gaz masaji yaptım ve o şekilde daha rahat oluyodu...
Bebek ürünlerinin içeriğine bakmak lazım öncelikle.
ıpıopıop
Bebek ürünleri alkol, paraben, sls, sles, parfüm ve benzeri kimyasal içeriklere sahip değildir yani bunlar bebek ürünlerinde olmamalıdır. Çünkü bebeklerin saç derileri ve tabiki ciltleri yetişkinlerinkine nazaran çok hassastır. Bebiş ilk banyosunu yenidoğan ürünleri ile yapmalıdır. Marka olarak Johnson's Baby ürünlerini her daim tavsiye ediyorum. Çünkü içerik olarak Kimyasal içermeyen bir marka. #iyiliğiseç 🌟🌟🌟
johnson's baby, çünkü doktorlar bile bunu tavsiye ediyor. Dalinin içinde ciddi anlamda kanserojen madde var. Hatta üzerinde SLS yoktur yazıp, içindekiler kısmında SLS'nin açılımını yazmışlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Johnson s baby ise göz doktorları yetişkinlere bile veriyor. Kendim de uzunca bir dönem kullandım, kokusu da harika.
Johansson's Baby ve Dalin çünkü her ikisi de güvenilir ortamda hassasiyetle üretilen nadir markalardan her ikisi de bebeğin cildin ve saçına uygun göz yakmayan güvenle ve huzurla kullanabileceğimiz hem bebekler hem de yetişkinler için kullanılabilen cilt dostu harika ürünler❤ #iyiliğiseç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sebamed ürünleri tavsiye ediliyor ama ben kızıma Johnsons kullanıyorum renklendirici içermiyor ve çok güzel. kendim de duş jeli olarak kullanıyorum ayrıca.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
size göre en iyi saç parlatan veya yumuşatan hangisi?
Dalin eskisi kadar iyi değil. Özellikle Johnson's Baby ve Farmasi markaları gayet iyi. Katlı maddesinin en az olduğu ürünler bebekler için en doğru seçim olacaktır.
Çoğu bebek şampuanının içinde yumuşatıcı maddeler olmaz dolayısıyla saçların her türlü keçe gibi olur ama ben bir ara otacı kullanmıstım o biraz daha az keçe olmustu.Yanında iyibi markanın kremini kullanırsan halledebilirsin.Doğal içerikli parabensiz live clean öneririm .Bu konuda başarılı
doğal sabun bile kullansanız bebek derisine zarar verebiliyor. bu sebeple mümkün olduğunca az sıklıkla sles, paraben, çinkostik, klor içermeyen şampuanları tercih edebilirsiniz. çok pahalı oldukları için, doğal zeytinyağından üretilen sabunla idare edin.
İlk çocuğumda bütün markaları inceleyip içeriğine güvendiğim hiç bir şampuan bulamamıştım. Uni baby, chicco, sebamed hattâ dalin bile kullandım. Ama 2. Oğlumda minoris marka şampuan ve deterjan çıkageldi. Hem içeriğinin güvenilir olması, hem Türk malı olması, hem de doğa dostu olması ile tercihim ve tavsiyem oldu. Sayemde kaç kişi aldı ve hepsi de çok memnun
Saçlarım için cilt doktoruna gitmiştim o zaman bana johnsons baby şampuanı önermisti en az kimyasal maddenin onda olduğunu söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama sanki uni baby de az kimyasalli gibi geliyor bana seffaf renkte oldugundan dolayi
Uni baby tum urunleri cok guzel ve de cideen kalitesi hic degismedi mesela dalinin islak mendilleri inanilmaz kotulesti sampuanini da eski kivaminda gormuyorum ben kullanmiyorum ama gozlemledigim bu sekilde
Herkes dalin yazmış, inanılmaz 🤦♀️ Mustela Momidea Minoris Burt’s bees Halalles Siveno Trukid bir kaç tane daha var organik temiz içerikler. Dalin sebamed vs kozmetik marketlerde satılan hiç bişeyi alma. İki senedir oğlumun vücuduna Balıkesir de kendisi zeytinden sabun yapan bir teyzeden sabun alıp onunla yıkıyorum. Saçı için bunlardan birini kullanıyorum.
Bebeklerin hassas cilt yapıları nedeniyle, onlar için temizlik ürünleri seçmek bir hayli zor. Piyasada da bir çok bebek şampuanı bulunuyor. Öne çıkan en iyilerini şöyle sıralamak mümkün;* Bioderma Bebek Şampuanı* Bübchen Bebek Şampuanı* Jack N’Jill Bebek Şampuanı* Johnson’s Baby Bebek Şampuanı* Mambino Bebek Şampuanı* Mustela Bebek Şampuanı* Sebamed Bebek Şampuanıdaha detaylı bilgi için ; eniyiseyler. com/.../
Dalin tabi ki. Artı olarak enfeksiyon giderici özelliği bulunuyor. Gözümde öyle bir durum söz konusu olmuştu. Herkes yapmamı tavsiye etti ve gerçekten doğru söylediklerini gördüm
johnson's baby i tavsiye ederim bir daha olursa, dalinin içinde ciddi anlamda zararlı madde var ve göz ve cilt doktorları kesinlikle tavsiye etmiyor. söylediğimi ise doktorlar öneriyor göz hastalıkları ve bebeklerde.
ilk yıkamada köpürmüyor, ikincide köpürüyor. gayet de temiz yapıyor. çok etkili bir kokusu yok, yani gittiğiniz yerde bebe poposu gibi kokmuyorsunuz. buna ilaveten bana daha az zararlı gibi geliyor zira phının daha insaflı olduğu, içindeki katkı maddelerinin de bebekler için yapıldığından normal şampuanlara göre daha az olduğu gibi bir hurafe var. ya da tamamen psikolojik olabilir etkisi.
Küçüklüğüm de hep dalinle yıkanmıştım eğer ilerde bir bebeğim olursa ona da dalin kullanırım ayrıca bebeğin saçında kepek ya da konak varsa bağdem yağı ya da zeytin yağı kullanmanı tavsiye ederim:)
Tabiki de Dalin! Niye Dalin? Ben bildim bileli Dalin hep vardı, kokusuyla, bıraktığı hisle hem bebeklerin hem de biz anne ve anne adaylarının bence en çok tercih ettiği bebek şampuanı :)
dalin öneririm bebek gibi kokusu var ve birde kadın cildi farklı erkek gibi değil bebek gibi yumuşak on edenle kullana bilrsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçeriği önemli. Alkol, paraben, boya gibi maddeler içermemeli mesela. Piyasada çok fazla böyle bebek şampuanı var ama benim tercihim, annelerin de 1 numaralı tercihi olan Dalin tabikisi 🤗
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takmayın bu tür gereksiz şeyleri kafanıza güvenilir olmasalardı etrafta bebek kalmazdı sen hiç bebek şampuanından ölen bebek gördün mü :) Al bitane yıka işte :D :D