ben Uni Baby'nin bebek şampuanını kullanıyorum, siz hangi markanın şampuanlarını kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

ben Uni Baby'nin bebek şampuanını kullanıyorum, siz hangi markanın şampuanlarını kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

Bebeklerin hassas ciltleri olduğu için, bebekler için özel olarak formüle edilmiş, hipoalerjenik, parfümsüz ve tahriş etmeyen şampuanlar kullanılması önerilir. Bu tür şampuanlar, bebeklerin cilt ve saç sağlığını korumaya yardımcı olabilir. Ebeveynler olarak, bebeğinizin cilt tipine ve ihtiyaçlarına uygun bir şampuan seçmeye dikkat etmelisiniz. Pediatristinizden veya bebek bakım uzmanından öneri almak da faydalı olabilir. Çeşitli markalar bebek şampuanları sunar ve hangi markanın sizin için en iyi olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerinize ve bebeğinizin cilt hassasiyetine bağlıdır. Genellikle bebeğinizin cildine uygun, güvenilir ve iyi bilinen markaları tercih etmek önemlidir. Ürünleri seçerken etiketleri dikkatlice okumak ve içerikleri hakkında bilgi edinmek de önemlidir.
Merhabalar ben Clooe markasının organik bebek şampuanını ve bebe yağını kullanıyorum. bilindik markaların hemen hemen hepsinde Kimyasal var. bu markada asla kimyasal yok. uluslararası organik sertifkası var. bebeğimin hassas cildi için Clooe bebek şampuanı kullanıyorum asla göz yakmıyor. kokusu muhteşem. tamamen organik tarım bitkilerinden oluşuyor. bebe yağı ise içilebilir seviyede temiz içerikli. fiyatı da popüler markalardan bile uygun. bu arada bebe yağını duştan sonra kendim de kullanıyorum gün boyu vücudumu nemli tutuyor, muhteşem.
var mı meleğin seninde
Cevap
5Cevap
Yeni doğanken kullanmayı düsünmüyorum çok fazla kimyasala maruz kalsın istemedigim için ama birkaç aydan sonra dalin , mustela veya uni baby kullanabilirim ☺️
Dalin ve Johnson baby den hiç memnun kalmadık...
Şu an goon markasını kullanıyoruz.
Deneyerek sonuca ulaşılıyor, şu an Caline bebek şampuanından memnunum içeriği temiz benim bebeklerime alerji yapmadı
Iceriginden dolayı mustela. 3 yaşına kadar kullandım
Ablam ve yengem uni baby kullanıyor.
Mustela kullanıyoruz
Üni babay kullandik maa. dalin gibi olamıyor :)
Dalin, mustela, sebamed
Uni baby ve dalin
Mustela
Dalin
Mustela
Kesinlikle bioderma
Annem dalinle yikiyordu beni. Cok guzeldi
arap sabunu kullanin
HACI ŞAKİR NO:1❤️🥰😍
dalin
Dalinnnnnn
dalin tekledi