Bebek pudrasını anneler bebeği pişik olduğu zaman kullanıyor. Aynı zamanda yazın bebekler isilik olduğu zaman isiliklerin sönmesi için de bebeğin cildine düzenli olarak bebek pudrası sürülüyor. Çünkü bebekler için yapılmış olan pudralar bebeğe gerçekten iyi geliyor.
Ben ise bebek pudrasını annelerden daha farklı kullanıyorum. Bebek pudrası kullananlar bilir, kadınlar için en iyi kullanım şekli makyajda oluyor. Transparan pudra diye geçen bir pudra çeşidi var, bebek pudrasını onun yerine kullanırım çoğu zaman, işe yaradığı için de severek kullanırım.
Bebek pudrası kullananlar zaten sadece pişik için kullanmıyor. Bebek pudrasının farklı kullanım alanları da var. Mesela bebek pudrasını kuru şampuan olarak kullanabilirsin, saç diplerine döküp iyice masaj yapınca kuru şampuandan farkı kalmıyor, ben bu yöntemi çok severek kullanıyorum. Ayrıca bebek pudrası kullananların diğer bir yöntemi de makyajda pudra yerine geçmesidir. Baking yöntemi gibi aydınlatmak için veya makyajı sabitlemek için de bebek pudrası tercih ediliyor.
Kanama olmayan derinin soyulduğu vakalarda, hani sulanır ya, o zaman kullanılır. Bebek pudrasının içinde çinko olduğundan krem ve benzeri ürünlere göre daha tedavi edicidir ve yakmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bebe pudrasını gül suyuyla birlikte sivilceler için kullanıyorum, özellikle sırtım için kullanıyorum.
Gül suyunu kullanabilirsin benim ara sıra yaptığım bir tarif var sade sodayı karbonat ve limonla karıştırıyorum sonra buzları koyduğumuz kaba döküp buzluğa atıyorum birkaç saat sonra yüzüme nazikçe uyguluyorum sabah kalktığımda sivilcelerim sönmüş oluyor
geçen koltuk altımı soğuk ağda bantıyla almayı denedim kullanma klavuzunda onu sürersek deriye zarar vermeyeceği yazıyordu sadece tüğleri alır diyordu bu olabilir mesela.
Bir ölçü kullanmıyorum ya bir tabağa alıyorum pudrayı gül suyu koyuyorum göz kararı krem kıvamında olana kadar. Yüzüme sürüyorum 30 dk bekleyip yıkıyorum sonra üstünden yine bir gül suyuyla geçiyorum öyle uyuyorum daha yıkamadan
gonixsir sivilce ve leke kremi kullaniyorum hem hizli kurutuyor sivilcelerimi hemde lekelerim gidiyor zamanla tavsiye ederim zamaninda çok ürün kullanmış biri olarak son tercihim budur
Üzgünüm bunu uzun sure cekeceksin patlatma yüzün delik deşik olur ve ole kalır bu isin artışı kirk yasında yirmi beş gösterir sin yani yağ tenini yaslandirmaz:(
Bende ayni dertten muzdariptim seneler önce dene dediğim şey kalmadı hic bir ise yaramıyor tabi seni durduramam sen simdi bir umut herşeyi dene yeceksin dene belki bir çözüm bulursun ama patlatma
Yani patlatirsan delik oluşuyor o delikler daha sonra siyah nokta olarak karşına çıkıyor ama dediğim gibi iyi tarafından bak zor yaslanacaksin ben otuz yaşındayken askere gittigime inanmiyorlardi simdi simdi inanıyorlar vücudun genç kalıyor güzel birşey hala günde iki kere banyo yapıyorum herhalde iki uç sene sonra atlatirsin birşey kalmaz sonra günde iki kere dusa devam:):)
En İyi Cevaplar