Polina'da benim müsterim sude'de polina parfum secmesine yardimci olduğum icin her geldiginde yaprak sarmasi sarip getiriyo tum özel gunlerde mesaj atiyo ama sude her seferinde bin tane tatava cikarip beni yoruyo Sude
Yerken öyle demiyorsun ama yaprak sarmalarını :D Bu arada 5 sene önce almanyadan dönüş yaptım. Alman kadınlarını tek geçerim. Yaşlanınca slavlar gibi çökmezler. şarap gibiler yaşlandıkça güzelleşiyorlar. bakımlılar. iyisine denk gelirsen sadıklar. ve güzeller. iyi sevişiyorlar. dene ;)
@_YorgunAdam_ hee knka olayı yanlış anlamışım. bro ne sudesi ya. olum türk kızları şeytan lan uzak dur. al polinayı getir buraya bas nikahı. zaten burada kendini yabancı hissedince senin anneni kendi annesi benimser zamanla. sude öyle mi annen mi ben mi diye sorar sana yüz bulunca. yüz vermeyin olum kızlara alfa olun alfa!
Bunların ikiside ilişki yaşadığım insanlar değil kemerde yaşıyoruz burası bira farklı biter Türkten çok yabancı hep burada ben zaten onu anlatmaya çalışıyorum insanlara ezdirmeyin kendinizi diye
moruk en güzel kız bile g*tten sıçıyor aynen öyle neyin derdindeler anlamıyorum. en feministi bile kendini güçlü sanıyor erkek düşmanları bile bizim altımıza yatınca kedi gibi inliyor. biz erkekler kadınlrdan güçlü ve zekiyiz. kadınların yüzde 90ının a*na koyayım hepsi güzel insan.
En İyi Cevaplar