Azeri kizlari mi Türk kizlarimi? Ve neden
Bence ikisi de cok guzel ama aazeriler bir tik daha guzel
Bence ikisi de cok guzel ama aazeriler bir tik daha guzel
Allah kimini güzel kimini çirkin yaratmıstır. güzel azeride vardır çirkin azeride aynı şey türkler almanlar ruslar japonlar vs vs. azerililer genelde siyah saclı siyah gözlü oluyor. bence türk kızları daha önde ama bir rus kızı desen ayrı yalan yok :D
Genelde turkle azerinin arasinda fark yoktur sadece bizim ulke yani azerbaycanda 100%-50si cocuklarin anesi rus olur cunki o zamanlar iste sovete gore iste yani bence azeri rus olan azeriler daha guzel cunki ruslarin ne lasi ne kipriyi olur sizin dediniz rusyada yasayan cecenler çeçen kizi ve erkekleri arastirip gelin genelde rus guzeli secilenlerde bellarus ve çeçenlerdir. Cunki dediyim gibi ruslarin beni cilli cok olur ve kaslari sari kiprikleride beyaz gibi sari olur auricada bir rusyanin en guzel kizina bakin bide azerbaycanin lutfen yani🙄
Azerbaycanlılara eşq olsun onlardan başqası yalandı doğrudanda ;)
Bənə Nə :) Nətər olmayı idi bəs :) ?
vay dede! ede bu qızlar ne deyirler? hahahaha
1 millet 2 devletiz, ama zahiren benzemiyoz. Bunu her kes diyiyo. Biz ruslarin baskisiyla dilimiz, zahiri gorunusumuz ve fikirlerimiz deyisti, onun icinde biz Azeriler daha guzeliz...
NOT:LutfeN KiskanmayiN...
a qız türk veya azerbaycanlı ferq elemir ki sende!!!
@irem097 genelde burdaki kizlar derki azeriler estetik guzelidir o iran azerileri biz deyiliz cunki bizim ulkede burununu bile yapturan kiza kotu gozler bakariz ne yapalim ulkemizde kizlara cokda erkekler gibi ozgurluk verilmez makyaja geldikde sadece gelin olunca cok makyaj yapariz gunuk hayataysa hic desem dogrudur ve kas uzatmaksa genetik bisey azerilerde yani kendimiz yapmiruoruz tanri oyle yaratiyo cunki azerilerin 100de50si rus azeri karisikdir biraz ruslarin guzeligi biraz azeri guzeligi karismis oyle oluyoz iste😂
Azeri kizlari daha kibar, biyik birakmiyorlar, gozleri cok guzel ve daha hamaratlar. Gonul rahatligiyla soyleyebiliyorum cunki yari turk yari azerbaycanliyim. Hem turkiyedekileri hemde azerbaycandakileri gordum :)
Ne biçim bir laf bu bıyık bırakmıyorlar mis belli yarı türk yarı Azeri olduğun herhalde Azeri kismin daha fazla bu yorumu biz yazsaydik eğer hemen Azerbaycan düşmanı derdiniz turk kızlarına bıyıklı derken siz şimdi ne oluyorsunuz? Nerede bıyıklı bir kız gördünüz varsa bile o hastalığından dolayıdır bu yorumunuz çok çirkin
Cevap
18Cevap
Üniversitede birsuru azeri kız tanidim hiç biri türk kızları gibi güzel değildi kimisi kaslarını simsiyah boyamış uzun uzun kötü duruyordu kimisi sarıya boyamış yanmış saçları ben bu zamana kadar görmedim sınıfta Azeri erkeklerde hep türk kızlarının peşinde niyeyse genelde insanlar hep başka ülkenin kizlarina meraklı oluyorlar zaten
4 yıl baküde okuduk. Şimdi kalkıpta Türk kızları diyecek halim yok. Azeri kızları daha güzel.
İnanmayan gider yaşar ve görür. Ruslarla karıştıklarından dolayı bu kadar güzel olduklarını düşünüyorum.
Ama yine de bir rus asla değiller.
Genelikle bunu duydunuzmu bilmiyorum amma ruslardada boyle bir soz varki azeriyle rusun karisimi en guzelidir cunki ruslarda ben cill coktur ve kaslari kiprikler sap sari amma anesi azeri ve babasi rus ve ya babasi azeri anesi rus biri iki tarafdan daha guzeldir ruslarin ve azerilerin soylediklerine gore onlar bir baska guzeldir😊
Irklar karıştığında insanlar daha da güzelleşiyor. Bu kesin.
Men her ikisini de sevebilirem,hem azeri gızları hem de türk gızları çok yahşi olabilirler.
koyunlarını nerde bırakmışsın çoban? şaka
Ya Azeri kızların konuşması çok hoş oluyor, çok samimi gibi oluyor konuşması çok karışık kafa tırmalayıcı olabiliyor bazılarının ama çoğunun güzel. Azeriler yatakta da iyiler öyle bilinir bir de.
Sonuçta ikisi de Türk ya da ikis de Azeri farkeden bir şey yok :)).
^-^
Biz birbirimizi hiç bir konuda kıyaslamamalıyız.
~~~~~~Türk = Azeri~~~~~~~~
Oh la la! güzellllllllllllllllllll
azerbaycan türkü daha iyi olur
bu soruyu demin gizli sormadın mı
Azeri kızı gavur kızımı la :D ikiside Türk. En kurt bakışlı olan hangisiyse onu seçerim :D
lol
Azeri kizlari daha guzel olabilir ama turk erkekleri daha yakisikli azerbaycan erkeklerinden. :)
hahaha
Hepsi aynı ki neyin karşılaştırması bu :D
Sizi gidi propagandacılar.
azeri diyelim hacı, şiveleri çok hoş :D
türk kızları yani her ikisi de :)
aynen öyle
Azerbaycanlı kızlar daha güzel. Yalan yok
ikiside türk ikiside güzel
Azeri kızları daha cana yakın konuşmaları hoş
Azeri kızları kesinlikle
Men deyiremki azeri gızları pek gözel
Azerbaijan