+1 yılArzerbaycan Kızları da Türk Oluyorlar :) Görsel farkları pek yoktur. Kımısı alımlıdır kımısı degıldır. .
Düşücem. (Azerbaycanlılar ıle ılıskı ıcınde oldugumdan )
1 ) dusuncem Onların bizden daha orjinal Türk Oldukları.
2 ) Kültür , Olarak açık ara Turk kızlarından ilerdeler. Erkekler pek kutlurel bakmaz kadına ancak bu Azerbaycan ve Türk Kızlarını birbirinden ayıran en önemli özelliktir.
İran kızları guzel ve dolgu olurlar bu yuzedende ılgı cekerler genelde.01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
İnsanların genelde yabancılara karşı bir sempatisi oluyor evet. İran ve Azeri kızlarını bende beğeniyorum. Ama bu Türk kızlarının güzel olmadığı anlamını taşımıyor. İlk defa gördükleri için belki sıcak davranmış olabilirler. Onlar gidince meydan size kalacak kafana takma. :)
10 Yorumla
+1 yıliran ve azeri kizlar nasil gavur oluyor anlamadim ayrica azeriler turk olur.
isteyen yabanciyla cikar isteyen cikmaz ama unutmayalim ki her irkta vardir iyisi ve kotusu o yuzden yabancilari begenen insanlar Turkleri hakaret edemez.
Yabancilari begenenler begensin ama Turk kizina veya erkegine hakaret etmesin!30 Yorumla
+1 yıliranlilar ve azeriler gavur mu? Bu yasta bu zeka hayran kalmamak elde degil :D
84 Yorumla
Soran+1 yılsen cok mu zekisin
- +1 yıl
Ne kadar kıskanç oldugun yazdıklarından belli. Tanımadıgı insanlari kötuleyip hakaret etmek zeki insanlarin yspacagi işler degil
Soran+1 yılhadi fzla konusma
- 1 yıl
Kiskana kiskana Araplara benzeyen sarkık goguslu Kürt kiliklilari mi kiskanacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bazi turk kizlari gercekten kasiniyo. bende türküm ama bazilari gercekten saçma salak davraniyo. durduk yere trip atanimi ararsin. uyumsuz uyumsuz konusanimi ararsin. kezban kezban takilanimi ararsin. biyikli biyikli dolananimi ararsin.. Ben türk kızıyım. türk kızı dedigin biraz ceki duzen verir toplar gerektiginde alttan alir gerektigindede tribi basar nazlanir.. Ama bazlilari harbi sinir ben bile tahammul edemiyorum erkekler ne yapsin
51 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycandan saygılar. Öpüyorum alnından. Türk kızları iyidir bence lakin bu soru soran gerçekten terbiyesizlik yapmış. Bari gavur demeseydi be. Kafir miyiz biz? Bide Türküz ha. iranlıda Türk büyük ihtimalle güney azerbaycan türkü. Çünkü Azerbaycanlı olan kızın, Türkçe bildiği için güney azerbaycanlı yani kağız üzerinde iranlıyla arkadaş olma olasılığı daha büyük. Böyle varsayarak diye bilirim ki 2 Türk kızı yabancı adlandırsa neyse lakin gavur abartı olmuş.
+1 yılAzeri Türkleri Gavur deyil :) siz Türkiyelilerden daha Türküz. Asırlar böyü size osmanlılar ama bizlere türk deyiyolardı :D akıllı ol. Gavur sensin ve senin gibilerdir. hiç kimse bizim türklüyümüze şüphe etmesin. Her sarışın rus olsaydı tüm kuzey ruslardı o zaman
32 Yorumla- 1 yıl
Sizden sarışın çıkmaz kürt gibisiniz kendi tarihini bile bilmiyorsun Slav ve Ortadoğu medyasina türk olarak gecmezsiniz ve BBC newste Levante arabi olduğunuz ortaya çıkti üniversite hocamiz size Dağıstanlı dedi travesti suratlılar
Pardon? Gavur derken? Gavur kafire - Müslüman olmayana denmiyor muydu? Bide ırkımızda aynı ha. Azerbaycan Türkleri neden gavur? Bak eğer yabancı deseydin cahilliğine verir geçerdim ama gavur artık hakka girmek oluyor. Bizde müslümanız farsları sevmesem bile iranlılarda Müslüman. Tabi o iranlınında Türk olma ihtimali fazla hatta büyük ihtimalle Güney Azerbaycan Türkü. Yabancı deseydin dediğim gibi cahil işte derdim geçerdim. Gavur diyerek bildiğin bize hakaret etmiş oldun. Kıskançlığın bu kadar kötü olduğunu tahmin edemezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şahsen Türkiye'den biriyle evlenmeyi düşünmüyrm aklımda böyle bir fikir İran'dan ya da Azerbaycandan hanım hanımcık bir kız bulursam evlenirim sonra Türk vatandaşı yaparm. Feminen yapıda çok kız tanıdım burada. Benden uzak bana göre değil. Erkeğe erkekliğini hissettirecek hanım hanımcık kızlar her zaman öndedir bana göre.
20 YorumlaEgolusunuz kabul edin şunu çoğunuz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor , azeri ve iranlı kızlar normal davranıyordur sizin gibi tavan değildir ego , hem nerden gavur oluyo azeri :/
30 Yorumlaneden mi güzelim çünkü alçak gönüllüler bende kamuda çalışıyorum azeri ve iranlı öğrencilerle iç içeyim inan çok hanımda şekerler türk kızını güzel bulunca malesef direk bir havalanıyor kendini beğeniyor onlar böle değil tabi sen nasılsın bilemem
32 Yorumla
Soran+1 yıltabi tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neyin kafasını yasıyosun :) Azeriler de Türk'tür bu yaşa gelmiş ve hala bunu öğrenememişsen bişey diyemiyorum :)) evet güzel oluyorlar çatla sen :)) düsün bakalım neden onlarla ilgilenmişler belki de sende olmayan beyin onlarda vardır :)
62 Yorumla
Soran+1 yılhadi by konusma fazla
o gavur kızları erkeklerine daha fazla saygı gösteriyor daha çok hizmet ediyorlar ve daha titizler emin ol buna :))
25 Yorumla
Soran+1 yılhaha onlar turk erkeklerine mi bakacak? yine bize geleceksiniz
- +1 yıl
valla sizin adresi bilmiyorum gelemeyiz o yüzden :))
onlar neden türk erkeklerine bakarlar biliyomusun bizim türk erkekleri kadınlarını en çok koruyup kollayan erkek topluluğu olduğu için onların ülkelerinde kadın çok daha alt sınıfta türkiyede öyle değil yani son 15 yıla bakarsak bizim kadınlarımız daha şanslılar onlara göre - +1 yıl
Doğru. Azerbaycan'da kadınlar Türkiye'de ki kadınlardan daha fazla el üstünde tutulur. Azerbaycan kadınlara seçme seçilme hakkı veren ilk müslüman ve Türk ülkesi. Hatta bir çok batılı ülkeden bile daha önce vermiş bu hakkı. 1918'de. İlk kızlar okulu, filanda bizden. Yani biraz yanlış bilgi vermiş eleman. Lakin iranlı olan yani güney azerbaycanlı olan kız için aynı şeyi söyleyemem
gavur sizsiniz kizim cogunuz turk oldugunuzu unutmuwsunuz en azindan biz oyle degiliz. sen bize gavur dedikden sonra elin rusu, ermenisi iranlisi ne demeliki...
21 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk kızlarından bir cacık olmaz.. Ne kişilik var ne kültür ne de tip.
24 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkekleri cok mu yakisikli?
Soran+1 yılsen nesin peki?
+1 yılNe yazık, pişmiş ekmek çiğlerin elinde;
Ne yazık, çeşmeler cimrilerin elinde.
O canım Türk güzeli kömür gözleriyle,
Çaylakların, uğruların, eğrilerin elinde23 Yorumla
Soran+1 yılyagcilik yapmayin hadi
- +1 yıl
Sizede yaranilmiyo ha ayrica bu siir iranli bir saire ait belki farkli olan guzel geliyodur
Soran+1 yıltamam
Senin gibi embesili napacaklardi gavurun tohumu seni
23 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkeklerine bayiliyoduk zaten mecburen sizleyiz
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Bizim bayanlar takıntılı galiba. Dayımın oğlu kazakla evlendi. kızı belçikalı ile. denk gelirse bende.
31 Yorumla
Soran+1 yıltürk kizi varken
O an icin onlarla ilgilenmis olabilirler. Ama sonra turk kizlarina donerler. Mesela masaya bir italyan erkek gelse bende bakarim. Dikkatimi ceker yani. Ama o kadar devami olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAfedersiniz ama bizm Türk kızları o kadar havalı ki insanı kendinden soğutmayı çok iyi başarıyorlar. sonra niye beni sevmiyorlar falan demeye başlıyorlar.
31 Yorumla
Soran+1 yılaynilari türk erkekleri icinde gecerli
Sabah ta azeri lere gavur diyordun
Hangi azeri çaktı sana42 Yorumla
Soran+1 yılsenin kuyruk acin var?
Azeri iranlilar hic güzel değiller ama ruslar ruslar ruslar polonyalilar Norveçlilerin isvecliler kismen hollandalilar güzel hatunlar
03 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle söylüyosun? Ben çirkinmiyim? Azeri türkleri çirkinmi? :'(
Elde olmayınca hep öyle oluyor onlarda Türk kızlarını beğenir bu işler hep böyle
14 Yorumla
Soran+1 yıltamm
Gavur demeseydin bir nevi haklı olurdun da orası yanlış olmus. Biz de mecburen onlarlayiz zaten sekerim, italyan vardi da biz mi ilgilenmedik
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla gidelim ulkeden görsunler gunlerini :D
o ona göre birşey... ayrıca iranlıya birşey diyemem ama Azeri için gavur demen hata o da Türk...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki güzelliğinde bir sorun yok. sorun başka yerde. azeriler ve irnlılar gavur mu? gavur müslüman olmayana denir.
20 Yorumla
+1 yılNeden biliymsun oncelikle esmerler fizikleri ve gozleri on numara daha nolsun:)
20 Yorumla
+1 yılerkek deillermi hepsi aynı (milli atasözümüz) salla onları
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
en azından türk kızları yemek yapmayı falan bilir bir gidip onlarla evlenselerya pizzacının numarasını ezberlerler
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeyimmi? Senin "Yemek yapmayı biliyor" dediğin en fazla ya makarnadır ya da menemen, bizim şehir'lerdede köy'lerdede yemek yapmayı bilmeyen yoktur, yaptıkları yemekte hep lezzetli olur, ben bile 11 yaşından beri yemek yapıyorum,18 yaşındayım bu günü kadar ne yaptığım yemeği ne de tatlıyı beyenmeyen oldu.
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeyimmi? Senin "Yemek yapmayı biliyor" dediğin en fazla ya makarnadır ya da menemen, bizim şehir'lerdede köy'lerdede yemek yapmayı bilmeyen yoktur, yaptıkları yemeklerde hep lezzetli olur, ben bile 11 yaşından beri yemek yapıyorum,18 yaşındayım bu günü kadar ne yaptığım yemeği ne de tatlıyı beyenmeyen oldu.
Türk kızlarınıda beğeniyorum zaten bıyıklılar dünya ahiret yoldaşımdır !!! :D
11 Yorumla
Soran+1 yılcok komik
O gavur dediğin azeri senden Türk tür yalnız :D neden onlar çünkü Türk kızının kase yukarlarda
40 YorumlaYakişikl değilim belki ama bencil ve aptal değilim en azından bütün kizlae üzerine alınmasın
24 Yorumla
Soran+1 yılne diyon
Soran+1 yılbiz kezbansak siz nesiniz :D
Moda & Stil konusunda 501 cevap paylaştı. Iranlinin gavur oldugunu savunacak kadar zekandan dolayi gitmistir bence
13 Yorumla
Soran+1 yılsen cok mu zekisin
Soran+1 yılaferin sana
+1 yıl1. iran-azeri kızı değil rus kızları beğenyolar :D
2. öyleherkeze kafir deme sen çokmu müslümansın l*n namazmı kılıyosun21 Yorumla
Soran+1 yılyaw he he
Bende iranlıyım peki bize neden gâvur diyorsun?
22 Yorumla
Soran+1 yılöylesiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa git burdan kahpe, ona buna veriyorsun sonra Azerbaycan kızlarına laf ediyorsun. Türk tarihinden bir şey sorsam onu bilemez burada gelmiş ne diyor..
15 Yorumla
Soran+1 yılsus l*n terbiyeli ol
Cevap sahibi+1 yıll*n bırak bu ayakları, var demek bir kuyruk acın. ya da kürtsün.
Soran+1 yılne kürdü l*n Türkum
Cevap sahibi+1 yılBir Türk kardeşine böyle gavur deyip, hakaret etmez. Senin kanda bozukluk var demek ki..
Soran+1 yılsendeki bozukluk olmasin o
Türk, rus, alman ne fark eder ki, begeniye zincir vuracak halimiz yok ya herkes beğendiğini alır..
20 Yorumlaabi iskandinav ya da sovyet hatunları tamamda. iranlı nedir yaa. bacım siz tüm güney yarım küredeki hatunların en güzelisiniz. merak etmeyin.
00 YorumlaBen azeri ve iran kızlarını hiç beğenmıyorum. iskandinav kızları favorim :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bende seni beyenmiyorum :D
- +1 yıl
@Azeri1Pessiмisт Cokta şeyimde nasıl üzüldüm bak
- +1 yıl
Her kesn söz özgürlüyü var :D burası demokratik bir site. engel karkarsa dahada demokratik olur. yani birbirimizin yormuna saygı duymalı. öule deyilmi? Hacı...
- +1 yıl
Benim gibi sende benim yorumuma sayqş duymalısın :)
Cok basit Iranli kizlar dunyadaki en guzel kizlar azerilerde oyle Turk kizlari vitaminsiz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılsiz o yabancı sermaye düşkünleriyle takıldığınız sürece daha çooook enflasyona yenik düşersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılyaw he he
- +1 yıl
işine gelmedi dimi
+1 yılBir erkek olarak aklıma ilk gelen şey büyük gözlü olmaları olabilir :)
14 Yorumla
Soran+1 yılkac iranli, azeri gördun?
- +1 yıl
Sayıyım mi 😄
- +1 yıl
KilsbaCk çok gördüm 😄
+1 yılOna soyle denir komsunun tavugu sana kaz gelirmis 😂😂😂😂
00 YorumlaTürk kızlarının totişi biraz yükseklerde yakışıklı erkek diye tutturuyorlar ama yurt dışında salağın bile sevgilisi var :D
10 Yorumla
+1 yılben Türkiş anlamam yapancılardan bizimkilerin suyu çıkmadıya
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
sebebi ne olursa olsun türk kızı gibisi yoktur uzun yıllar turizmde çalıştım çok yabancı kız arkadaşım oldu ama türk kızının yerini dolduramaz
00 YorumlaOnlarda müslüman ne gavuru be. Hem güzellik göreceli birşey ojektif değilki
20 Yorumla
1 güAlakası yok. Türk kızları beğenmediği için iran kızları ve Azerbaycan kızları tercih edilir.
00 Yorumla
+1 yılSeni almadılar diye ülkelere mal etme
11 Yorumla
Soran+1 yıletmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılüç harflileri unutmuşsun, Ruslar unutulur mu ya :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu oku!
Cevap sahibi+1 yılokudum bakımsız ve kıskanc olduğunu anladım
Cevap sahibi+1 yılselam
Cevap sahibi+1 yıldemin ki mesajı kardeşim yazmış kusura bakma türk kızlar herzaman mükemmeldir :)
gavur demeyeydin iyiydi be.
12 Yorumla
Soran+1 yılsinir iste ama öyleler
+1 yılyine sana bana gelicekler boşver :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah aynen. d
tamam ben sizi beğeniyorum, üzülmeyin haha
00 Yorumla
+1 yılİran ve azeriler gavurmu oluyor 😀
00 YorumlaKim beğeniyor onları ya
00 Yorumlaturk kizlari daha guzel
00 Yorumla
+1 yılFarklı geliyorlar cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılneleri farkli türk kizlari daha güzel
- +1 yıl
Ya olabilir ama farklılar turklere göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalbuki helvasını bir Türk kızı yapacak
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Turk kizlari biset olmuslar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizde kendinizi bişey sanıyonuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAncak onlarla kapışırsınız :)
00 Yorumla
+1 yılBen ispanyol severim
02 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu oku!
- +1 yıl
Okudum zaten
+1 yılrus kızları bir melek...
03 Yorumla
Soran+1 yıll*n guldum :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl