Aile & Toplum Sanalda çete kurmak istiyorum? sakinnadammm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çete derken grup yani 😂 nasıl kurulur fikirlerinizi alayım Güncellemeler+1 yıl Grupta Yani birbirinden ayrılmayacak Güncellemeler+1 yıl Yok büyükleri almam 🤗 Sanalda çete kurmak istiyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bilinmeyenxx1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Beyin sıfır sende sen bu gidişle bırak çete kurmayı donunu dahil kurutamazsın🤣 0 0 Yorumla
ImireylayI Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çete yaz 2222'ye yolla, çete ayağına gelsin. 2 7 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Komik değil a q Yorumla ImireylayI +1 yıl komik değilse gülme sende allah allah Yorumla sakinnadammm +1 yıl Gülmedim zaten a q Yorumla ImireylayI +1 yıl parazit yapma Yorumla sakinnadammm +1 yıl Sende gece gece çatacak yer mi arıyorsun a q Yorumla ImireylayI +1 yıl Evet Yorumla sakinnadammm +1 yıl Başka kapıya 🤗 Yorumla
Tuğbaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Neden böyle bişey istiyosun ki ahhahah 0 5 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Senin gibilerle dalga geçmek için 🤗 Yorumla Tuğbaliçe +1 yıl Ben ne yaptım be deliye bak hahahahh Yorumla Tuğbaliçe +1 yıl Sanane benim nickimden allahım ya hahahahhaha Yorumla sakinnadammm +1 yıl Nickim ne a q Yorumla Tuğbaliçe +1 yıl Sen sütünü iç uyu çocum hade cahillerle işim yok hahahahahha Yorumla
ВедьмакГеральт Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl La Casa De Papel mantığıyla olacaksa ben de varım. 0 0 Yorumla
Uçan_oduN Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Evcilik oynarsınız aferim sizee 0 1 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Tamam Yorumla
Kardilop Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yav he he 1 43 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Kes lan Yorumla Kardilop +1 yıl Ablanla doğru konuş çarparım ağzına Yorumla sakinnadammm +1 yıl Konuşmuyorum gel çarp hadi aslan Yorumla Kardilop +1 yıl Konım at olm kobum at bak sinirden yazamıyorum konm at ulanm Yorumla sakinnadammm +1 yıl Kudur 🤗 Yorumla Kardilop +1 yıl Ablana doğru emojiler at çarpmim ağzına Yorumla sakinnadammm +1 yıl 🤢🤢🤢 Yorumla Kardilop +1 yıl Ablana bok yeşili emojiler atma lan Yorumla sakinnadammm +1 yıl Olum sen ne yaşıon a q Yorumla Kardilop +1 yıl Bak hala küfür ediyo Yorumla sakinnadammm +1 yıl Küfür benim için sanatır Yorumla Kardilop +1 yıl Sanatır ne lan düzgün yazsana sen ablana nasıl yanlıs yazarsın Yorumla sakinnadammm +1 yıl Sen kafayı yemisin Yorumla Kardilop +1 yıl Sen niye bu saatte uyumuyorsun? Yorumla sakinnadammm +1 yıl Uyku tutmadı sen niye uyumadın Yorumla Kardilop +1 yıl Sen ablana nasıl soru sorabiliyorsun burda soruları ben sorarım Yorumla sakinnadammm +1 yıl Tm sor Yorumla Kardilop +1 yıl Sabah okul var sen niye hala uyumuyorsun Yorumla sakinnadammm +1 yıl Okulu bıraktım Yorumla Kardilop +1 yıl İnanamıyorum Yorumla sakinnadammm +1 yıl İnanma napim Yorumla Kardilop +1 yıl Sus Yorumla Kardilop +1 yıl Bak neler diyo bak Yorumla sakinnadammm +1 yıl Laa ee valla kendine gel Yorumla Kardilop +1 yıl Benden iyi çete lideri olurdu sen kaybettin Yorumla sakinnadammm +1 yıl Yok ben kızları almıyorum Yorumla Kardilop +1 yıl Bak hele bir de cinsiyetci Yorumla Kardilop +1 yıl Olur tabi cinsiyetçilik yapma çarparım ağzına Yorumla Kardilop +1 yıl Senle uğraşcam sen bekleAma şimdilik ablan gidiyoHadi özür dile bakim ablandan vedalaş ablanla Yorumla sakinnadammm +1 yıl Dönmemek üzere bb Yorumla Kardilop +1 yıl Deme öyle Yorumla Kardilop +1 yıl Sinirlendirdin ablayı Yorumla sakinnadammm +1 yıl Sen kendi kendine sinirleniyorsun Yorumla Kardilop +1 yıl Sakinim adamım Yorumla sakinnadammm +1 yıl tamam abla özelden yaz sohbet edek 😇 Yorumla Kardilop +1 yıl Ablaya özelden yaz denmezAbla gitti Yorumla sakinnadammm +1 yıl Olum x per puanım yetmiyor yaz daha Yorumla Kardilop +1 yıl 🤫🤫🤫🤫 Yorumla sakinnadammm +1 yıl İstiyorsan yaz ablacım hadi eyw Yorumla Kardilop +1 yıl Tsjıfkglfld Yorumla sakinnadammm +1 yıl Hadi yat uyu Yorumla Kardilop +1 yıl Ablan sınava gidiyor Yorumla Kardilop +1 yıl Hdjfkfkg Yorumla
gaffurunpijamasıı Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Zor paşam 0 5 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Neresi zor a q Yorumla gaffurunpijamasıı +1 yıl İyi yap da görelim Yorumla sakinnadammm +1 yıl Sanki napıyoruz da zor oluor Yorumla gaffurunpijamasıı +1 yıl Az sakin ol adınla alakan yok Yorumla sakinnadammm +1 yıl O zaman sakindim die koydum a q Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Amacın ne olm 0 16 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Amacım çete grup büyük sayfa olup uyuz olduğum sayfaları kapatmak 🤗 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Sana heçkır lazım olm parasini öde herşeyi yapar uğraşma buralarda 😂 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Yok kardşm büyük sayfa olunca küçük sayfaları kapatabiliosun 😇 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Iyi reis kolay gelsin o zaman 😂 Yorumla sakinnadammm +1 yıl Kolaysa başına gelsin Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Peki Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ben açık sözlüyümdür ondan beğenemdin mi dingil Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Sakin ol dino otur bakim yerine Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Boş yapma dinoo kulübene dön hadi bakim Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yeter dino al ağzına kemiğinide verdim sus Yorumla sakinnadammm +1 yıl Hoşafını iç yat bbb Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Dinoo süt koydum sana çabucak büyüde abin gibi ol Yorumla sakinnadammm +1 yıl Dinoya koyayım Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Babanla dalga geçme dino ayıp Yorumla sakinnadammm +1 yıl Tamam Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Aferim böyle uslu bir dino ol ilerde belki şirinleride görebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beyin sıfır sende sen bu gidişle bırak çete kurmayı donunu dahil kurutamazsın🤣
Çete yaz 2222'ye yolla, çete ayağına gelsin.
Komik değil a q
komik değilse gülme sende allah allah
Gülmedim zaten a q
parazit yapma
Sende gece gece çatacak yer mi arıyorsun a q
Evet
Başka kapıya 🤗
Neden böyle bişey istiyosun ki ahhahah
Senin gibilerle dalga geçmek için 🤗
Ben ne yaptım be deliye bak hahahahh
Sanane benim nickimden allahım ya hahahahhaha
Nickim ne a q
Sen sütünü iç uyu çocum hade cahillerle işim yok hahahahahha
La Casa De Papel mantığıyla olacaksa ben de varım.
Evcilik oynarsınız aferim sizee
Tamam
Yav he he
Kes lan
Ablanla doğru konuş çarparım ağzına
Konuşmuyorum gel çarp hadi aslan
Konım at olm kobum at bak sinirden yazamıyorum konm at ulanm
Kudur 🤗
Ablana doğru emojiler at çarpmim ağzına
🤢🤢🤢
Ablana bok yeşili emojiler atma lan
Olum sen ne yaşıon a q