Aile & Toplum Büyümene rağmen hala unutamadığın çocukluk alışkanlığın nedir? SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben çocukken köydeki evin yanında ki tepenin üzerine çıkıyor, tırmanıyordum, maksat macera olsun 😅 peki siz çocukken yaptığınız bir alışkanlık nedir? Büyümene rağmen hala unutamadığın çocukluk alışkanlığın nedir? Cevapla Nedir Soruları Çocuk Soruları Macera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acil_yardım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Bizim park vardı apartmanın karşısında. Ya bütün komşu çocukları orda oynardık ya da bizim apartmanın yanında olan sahalara falan gider yemek yapmış gibi yapardık hatta üstte bir yer vardı birimiz satıcı diğerimiz de müşteri olurduk hjfhf 0 0 Yorumla
devileyes000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Benim o zaman bile arkadaşım yoktu mk tek aklımda kalan evde boyama yapmam ve merdivenden kendimi atıp yuvarlaman 1 6 Yorumla Ksoeo8383 +1 yıl Ahahahah benim dişim o benim merdiven manyağı Yorumla Ksoeo8383 +1 yıl Merdiven manyağı ne saçmalıyorum ama olsun Yorumla devileyes000 +1 yıl En azından farkındasın Yorumla Ksoeo8383 +1 yıl Açelya benim yanımda olman lazım eşek kafalı Yorumla devileyes000 +1 yıl Hayır eski konuştuğumsun niye olıyıö Yorumla Ksoeo8383 +1 yıl Açelya seni pataklarim mal bana aşik olduğunu yazsana sen Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Delirmek😂 1 0 Yorumla
maviaskk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Ay dedenin beni takip etmesi. Eşek kadar oldum hala düşünür tebessüm ederim :) 1 0 Yorumla
Paptya__Kadn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Elimin en küçük tırnağını uzatmak 😂 1 3 Yorumla Paptya__Kadn +1 yıl Düzeltiyorum elimin en küçük parmağının tırnağını uzatmak 😂 bu daha mantıklı oldu Yorumla SkrErd37 +1 yıl O niye? 😂😂 Yorumla Paptya__Kadn +1 yıl Ne bileyim seviyorum 😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar