Çikolatalı sütümü içip gelmişken bir sorayım dedim. 👻
Hâla devam ediyor olan çocukluk alışkanlığınız var mı? Varsa nedir? 🤍

Çikolatalı sütümü içip gelmişken bir sorayım dedim. 👻
Hâla devam ediyor olan çocukluk alışkanlığınız var mı? Varsa nedir? 🤍

Yaklaşık 15 dakikadır soruna bakıp bakıp düşünüyorum 😃 çocukluktan gelen bir alışkanlığım var mı deye, sanırım yok... Ahanda buldum 😄 çocuklatan bu yana ne zaman kırılsam, üzülsem, kendimi yorgun veya mutsuz hissetiğimde babaannem'in dizine başımı koyarım o saçlarımı okşarken ya ağlarım ya da uyuya kalırım 🤭 sanırım buda çocukluğa dahil..
Dahil olmaz mı...
Küçükken arkadaşlarımla veya herhangi biriyle tartıştığımda , ağladığımda , kırıldığımda direkt yatağıma saklanıp uyuyordum Hala var bu alışkanlığım. Gün içinde uyursam eğer annem uyandırıp kimle kavga ettin kim kızdırdı seni diye soruyor 😂
Yaaa çok masum ve tatlı 😂
Teşekkürler 😂
Afiyet olsun.
Yaprak'ın bu repliğini görünce aklıma, çiğ köfteye olan aşkım geldi bnjmbmnv Benim çocukluğumdan alışkanlığım sürekli bir şeye sarılarak uyumak sanırı₥
Teşekkür ederimm 🤎
Yaprak gibi çok büyük konuşmamak lazım işte ajshshj
Sonra ne oluyor ama gidip yine dermanı çikolatalı sütünde buluyor çiğ köfteler eskimeez bnmbm
Ahahaha sjshdhd içiyoruz yine bu gece işte
En güzeli ayran arası çiğ köftee nbnjbhmn hem çikletlı sütler de bozmuş en iyisi evde yapılan
Markadan markaya değişiyor yahuu sjshshs güzel olanları var hâla ama fiyatlar onlarda da yükselmiş...🥲 ayran çiğ köfte daha 2 3 gün önce yaptım zaten sjsjshs
Ah ah deme hiç fiyatlar sadece cebimi değil kalbimi de yakıyor demee çiğ köfte canım yine yenideen neyse iki gün sonra benim indirim günü geliyeeah 🥳🥳
Ahahaha heyecana bak yahu sjshhdhd
çünkü bu çiğ köftee heyecana değer tek yemek diyebiliriim bmnbn 🥳
Evet var tabi ki de çizgi film izlemeyi mesela hala seviyorum ben çünkü çizgi film izlemek beni mutlu ediyor bunların dışında bilgisayar oyunlarını da oynamayı seviyorum hala. bu tür hobileri yapmak beni çocukluğuma götürüyor çünkü
Cevap
2Cevap
Patlayan şeker yiyorum, pıt pıt pıt jdjs
Sakız çiğnerken balon yapmak, parmak çıtlatmak, sinirlenince ağlamak, acıyan yerimi öpen olursa yumuşamak... :)
Annem taze sütü pişirir içine tarçın ve şeker katardı. Yatmadan muhakkak içirirdi bize.
Yatmadan muhakkak tarçınlı sıcak süt içerim bende.
Bir şeye dokunmadan, tutmadan uykuya dalamam..😄
Yok herhalde ya kalmamış 😃
Koltukta uyumak
Çabuk ağlamam
düşündüm ama bulamadım 🤔
pek kalmadi
Karakterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?