Sakal yapıları bile türk erkeklerini sollar bakışları duruşları İran-Filistin-Suriye-Suudi-Mısır Bayılıyorum suriyelilerden bile bir kaçına aşık olmuştum
Öncelikle İranlılar Arap değiller Gelelim Araplara tarih boyunca hep korkak ve alçak olmuşlardır Kendi ülkesini terkedip kaçan bir kaç Suriyeli ye aşık olma basitliğini gösterdiğin için üzüldüm senin adına Araplar Kürtler den sonra en çirkin milletlerden biridir sen at hırsızı ve şerefsiz karaktersiz seviyorsun demek ki
2
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk kurduğun cümle hariç diğerlerinin hepsi yalan :)
Ben korkak olarak görmüyorum yüzlerinde masumluk ve saflık var benim gözümde onların bu özelliği hoşuma gidiyor ayrıca çok ciddi söylüyorum onlarda %10 oranında yakışıklı çıkıyorsa tc%0,5 falan
Sen Araplar Türkler den daha yakışıklı mı diyorsun yani şimdi hsvzhzbzhz korkak da değiller alçak da değiller hsvzhzbzhz karaktersiz de değiller hszhhzhzjz 😂😂
Ayrıca yakışıklı erkek yüzdesi Türkiye de daha fazla ve çeşitlilik gösterir kıvanç Tatlıtuğ gibi sarışını da var Burak Özçivit gibi esmeri de var Çağatay Ulusoy gibi kurmalı da can yaman gibi şerefsizi de var Araplar tek tip esmer yanık kavruk Adana'da Antep de Hatay da böyle adam dolu zaten 😂
Tamam da istisnalar herzaman var adananın büyük bir bölümünün zaten arap soyundan geldiğini bilmiyordun heralde (benim arap arkadaşlarım vardı ve hepsine yakışıklı olduğunu söylemiştim) Filistinli bir adam vardı gözleri yeşil uzun boylu çok yakışıklı
Türkiyede çok. nadir görüyorum yakışıklı olsa bile beni tatmin edicek özellikleri fazla yok ve çok egolular tabi türkiye şartlarında yakışıklı zor çıkınca herkes bir yerlerini yağlıyor
Sen zevksiz bir kızsın ya gercekten 😂😂 Adana nın büyük bir bölümü Arap soyundan gelmez hayatım da duyduğum en aptal cümle olabilir bu ve ayrıca orta doğu da büyük bir Türk nüfusu mevcut mesela İran da 30-40 milyon arası türk yaşar sonra Memlûkler i bilir misin bilmiyorum Baybars ı duydun mu o bölgede hüküm sürmüş Kıpçak türkü Kıpçak Türklerinin en bilinen özelliği güzel olmalarıdır renkli gözlü olurlar ve Baybars tarihi kayıtlarda yeşil gözlü esmer tenli ve etkileyi olarak geçer o bölgede Kıpçak turkleri yaşamıştır sonra ırak Suriye de gene Türk nüfusu mevcuttur ve senin yakışıklı diye anlattığın kişiler muhtemelen Türk soyundan geliyordur Araplar çirkin insanlardır tekrar söylüyorum tabi sen çirkin seviyor da olabilirsin
Fotoğraf önemli değil. Ona bakarsan senin attığın fotoğrafdaki gibi mi sanıyorsun hepsini. Ben daha önce bulundum oralarda yani git gör sonra bu yorumu bir daha yap
En İyi Cevaplar