Hepsi birbirinden saf ve güzel. Bunlar güzelliği nereden geliyor :?
https://i.hizliresim.com/REm1PG.png
https://i.hizliresim.com/REm1PG.png
Bence bu kadın güzel değil. Bak yeminle kıskanmıyorum ben güzele güzel derim. Bir kere sadece gözleri görünüyor. Yüzünü anlayamazsın. Gözleri mavi tamam mavi göz güzeldir. Ama kadına porselen makyaj ve göz makyajı yapılmış. Ve aydınlatmalardan anladığım kadarıyla shop var. Tamam Araplar'ın kızlarında güzeller de var ama bu güzel değil, hepsi de güzel değil.
. d:D:d:D:D yeminle kısmına bitti ya ::d:d:Dd. DD:D
:DDD
Keşke benim gözlerimde mavi gri olsaydı seksiliğime seksilik katardı :(((
Senin jartiyerin yeter knk :D gözü kör birini bulursun oh miss :D
Niye gözü kör bulayım ki :D:D:D
:D:d:DD. kendini güzel buluyorsan sıkıtı yok :D ama çirkinim diyorsan kör bul :D:dd:D:
Beni tanıyorsun haha
:))
Hayatta bayanlar üzerinden 7 harika koysak ülkemiz sıralamaya girermi bilmiyorum ama benim sıralamam
1. rus kadını
2arap kadını
3. brezilya
4. amerikan
5. hırvat slovak
6. israil roem max
7. fransız
+1... Rus kızı oyyşşşş
moskovoda yaşadım onlar başka:D
Sana öyle gelmiş kardeşim, neresi güzel bunların :) Yokluk kötü kötü bak en olmayacak yerlere yöneltmiş seni :D
https://i.hizliresim.com/NYal2O.jpg
:d:D:D:d:dD::d:D:d:D:D:Dd:D.:d:D şu adama bitiyorum ya ::dD:. Dd
Muahahha :D:Dd::d: BAK BAK gül knk :d:D:d:D:d
Cevap
16Cevap
Siyah saç, esmer ten ve mavi göz olan bütün hatunlar güzeldir.
+1..
Arap kadınlarının hepsi güzel olur bir kere Türkler arapça bilmediği için Arap sosyal medyasındaki güzellerden habersiz şimdi buraya Instagram hesapları bırakacam genellikle Instagram adları değişik Ve bütün Arap ülkeleri kapanmıyor çoğu açık @bad. angil1
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
Iraklısı Suriyelisi hepsi güzel lübnanı binlerce Arap güzeli var bunlar örnek hesaplarına bakabilirsiniz ama şunu söylim Türkiye de ki Şanlıurfa lı hataylı falan bunlar yanında hiç bir şey göz atın bana hak vereceksiniz
Benim anne tarafı Arap baba tarafı Karadeniz. Gözlerimden dolayı hemen anlıyorlar Araplık olduğunu :) Ama Arapların genellikle gözleri hurma rengidir. Kahvenin canlı tonlarıdır. :)
Vücutları örtülü olduğundan fesat bakışlardan etkilenmiyor. Saklı olanın güzelliği işte. Gerçekten güzeller.
Arap kadınlarının hepsi güzel olur bir kere Türkler arapça bilmediği için Arap sosyal medyasındaki güzellerden habersiz şimdi buraya Instagram hesapları bırakacam genellikle Instagram adları değişik Ve bütün Arap ülkeleri kapanmıyor çoğu açık @bad. angil1
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
Iraklısı Suriyelisi hepsi güzel lübnanı binlerce Arap güzeli var bunlar örnek hesaplarına bakabilirsiniz ama şunu söylim Türkiye de ki Şanlıurfa lı hataylı falan bunlar yanında hiç bir şey göz atın bana hak vereceksiniz
Fotograftaki Arap mi simdi?
Güzel kadinlar var elbette ama genellemeniz pek abartili geldi bana
Evet arap.
bir sus ne safı ne güzeli ya. Sadece gözlerini gördüğün insan hakkında nasıl yorum yapabilirsin. Senin gibiler yüzünden artık gözlerinide siyah gözlüklerle kapatıyorlar. Utan kendinden.
:D arap kızlarının gözleri güzel de bari başka bir yerleri görünmüyo zaten çoğunda gözleride kapatıyolar artık rus kızları japon kızları dururken ben araplara kadın demem :D (Şahsi düşüncem tabi)
Ruslardan bıktım knk ya :D
Beni de arap kızlarına benzetiyolar :/
Biri de çıkıp Türksun demi demiyor :,(
Anam senin neren arap :D tipik Tatlı middle boy Türk kızı
MUhahah :D boyun kaç ki senin :))
Ooo boyun iyi knk :D teninin rengi ne öyle ya krema gibi :d:DD
muhaha :D ten rengin böyle bak çok hoş :d::D:d
4.bp.blogspot.com/.../DSC06802.JPG
Bunun gibi mi bak seni bunlara benzetiyorum değerimi bil :. d. D. D:
media-cache-ak0.pinimg.com/.../...c07201fcae3d.jpg
Ah çok onure oldum :p
bir kere ben doğal olarak böyleyim onlar makyajlı :Dwww.kolaysacmodelleri.com/.../...ten_sac_rengi.jpg
Bu işte ;)
Valla direk çatallayım yiyesim geldi seni :D:D:d:d:D.
Ayıp ettin ya :D lanet girsin arap kızlarına :D:d. D.
Aaaa nereden çıkarttın :D:d:d
Evet gözleri filan güzel ve çok süslü bakımlı kadınlar. Ne oldu Arapasigi mi oldun artık :D
:d:D:d:D: Yok ya arada bir kafa gidiyor benim :D:d:D akşama bir Rus sorusuyla geri dönerim ayıp ettin :D
:)))
güzeller ama yaramazlar. konuşmaları iğrençtir haebıl hebil arapça konuşurlar. sempatiklikleri kalmıyor.
Türkçe öğretiriz abi ayıp ettin :D
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
açıkçası arapları hiçbir açıdan beğenmiyorum, sen beğenebilirsin beni ilgilendirmez ama bence kötüler
Anladım kendi düşüncen bana da saygı göstermek düşer ;)
ben baba tarafından arabım :D hehe haklısınız çok güzelim :D
:D çenen çok küçük ya :)) gamzen var mı? :D
yok
Resimdeki arap kızımı :D mavi gözlü arap olmaz. Arap kızlarda güzel değil.
Arap kızı mavi gözlü. Orası sana kalmış zevkler ve renkler knk :D
Yaw be şekattepedeki kız. Sen hiç arap ülkesine gittin mi ben sana güzel hint kızı da gösteririm amaa lakinkin öyle değildir :)
gözleri hoşuma gidiyor arap bayanların çekiciler:)
+1...
Esmerler guzeldir bencee^.^
+1..
Tskrlerr :)
Güzeller çıkıyo baya evet
Bazıları kabullenmek bile istemiyor :D
:)))
Ya gıy allah askına ıgrenc
Hele bı cocuk dogursun
Nıneme benzıyorlar
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
aldanma kardeşşş. hem kıllı hemde tipleri armut gibi oluyo çoğunun
ah bir bilsem kaşı kirpiği ayrı güzel
iranlı ve mısırlı kadınlar cidden çok hoş
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
Aynen ha
+1..
olum heryerden çıkmayı bırak l*n :D @Rusasigi
:D:D
resme 24 saat baksam sıkılmamam :(
sıkılmam ;)
Gözler adamı büyülüyor resmen
sen Rusasigi degilmisin özüne mi döndün :)
:D:d:D:d sIçaktan abi ya akşam eski halime dönerim :D:d:d
:))))
harbi fotğrraftaki hatun güzelmiş
Gözleri özellikle çok güzel
ama şöylede birşey var.. esmerim... esmer pek ilgi görmez bu ülkede:)
Esmerden çok olduğu için öyle :D soğuk ülkelere git havada kaparlar seni :D
Aşırı makyaj yapiyorlar ya, fenaa. .
Yok be neresi makyaj :D
Öyle tabi bir görsen canlı yüzlerini Oha yaparsın
Sende bir rus bir arap bir karar ver :D
Sanane ya sanane bu seni ilgilendirmez tamam mı? . s. s. s :D:d:D:d:D:D
O değilde sen neden hiç arayıp sormuyorsun hı? :D
Sana mesaj atıyorum ama cevap yazmıyorsun hanfendi? :D
Bakimli olan her kadin guzel
Türk kızları bakımı geçtim palyaço olacaklar neredeyse makyajdan ama hala tık yok :D
Onlar zaten ozenti olmaya calisiyor madem makyaj yapacaksin ya dogru duzgun yap ya da hic yapma bir eyeliner bide kirmizi ruj suruyolar hemen bakimli olduklarini saniyorlar... eyeliner cekeyim derken nike logosu yapiyolar haberleri yok malesef
Kadınca terimler kullandın herhalde hiç bir şey anlamadım :D
Erkek oldugun icin normal anlamadigin pardon :D ama haklisin turk kizlarimiz kendilerini mahfediyolar..
Hemde nasıl ya :D bunlar hep özentilikten dediğin gibi
Tüs duymustumda arap ilk kez duydum.
türk kızları da güzeeelll :( :P
Onlara sor tamam mı slk. s.. s
Onlar sana bakmaz kkn :D:d. D
Bizim ünite bir tane italyan var knk atayım mı fotosunu?
Dur knk gitmeden gör de çocuğu akşam rüyana girer belki sevinirsin
https://i.hizliresim.com/729qya.jpg
arap olmak ayrıcalıktır...
Aynen :D doğal bir güzellikleri var
Bütün milletlerin güzel ve çirkin kadınları var.
@rr02n
@vana_harki78
@xnjyl4m
@lailan_hamode
@team_baghdad
mrblr annemde oyle gozleri♥♡
Çok nadir böyle leri ama gerçekten iyiler
Büyülendim resmen
Gözler fena :D
Bide kokmasalar..
Bunu nereden çıkarttın abi :D
Tecrübe :D
Hadi ya cidden kokuyorlar mı abi?
Hemde nasıll...
Kötüymüş
doğadan:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?