Diğer Arabistan kızları neden bu kadar çok güzel oluyor? pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çölün verdiği sıcaklıktan mıdır hurmayla deve sütü içmelerinden midir nedir bu güzelliğin sırrı? Arabistan kızları neden bu kadar çok güzel oluyor? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Canerik17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Sen şuna bak asıl Haifa Wehbe. Bu kadın Lübnan asıllı. Yemin ederim ağlıyorum fotoğraflarına bakarken sksjıs 2 3 Yorumla Canerik17 +1 yıl Dur sen şimdi instagram adresini de istersin djdjdjinstagram.com/haifawehbe?utm_medium=copy_link Yorumla pastacı_meryem +1 yıl Yorumla Canerik17 +1 yıl Çok güzel değil mi? Gözleri büyük ve göz yapıları makyaja çok elverişli 👌 Yorumla
Green-Mile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl sanki hepsinimi gördün gördüğün kişiler ünlü bizim ünlüler çirkinmi.. gerci ordaki prensler 4der tane alıyor :D 1 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hurma ve deva sütü degisin süperdi 😁😁😁 biz kısaca genetik diyoruz ama hurma ile deve sütü de olabilir 😁😁 1 0 Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Arap sevmem. Arapçı değil şarapçıyım. Haliyle ilgilenmiyorum. Türkler araplardan bin kat daha güzel. 0 6 Yorumla pastacı_meryem +1 yıl Irkçılığa ne gerek var? Yorumla C4N197 +1 yıl Sevmemek ırkçılık değildir. Burada Türk kadınlarının daha güzel olduğundan bahsediyorum. Yorumla pastacı_meryem +1 yıl Onlarında çok güzel kadınları var ama Yorumla C4N197 +1 yıl Mutlaka vardır. Özellikle dikkatimi çeken bir şey de orada oldukça kapalı olan kadınlar, Türkiye’ye tatile geldiklerinde özellikle sahil kentlerinde çok cesurca sergiliyorlar vücutlarını. Yorumla pastacı_meryem +1 yıl Burasını güvenli sanıyorlar. Yorumla C4N197 +1 yıl Ya da daha medeni… Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Hainlik yok kanlarında yedigi taba pislemiyor kendi ülkelerine dinine düşmanlık yapmıyor lar6 ondan nur yüzlü güzel ller 1 0 Yorumla
umutsuzum64 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Türk kızlarının saçının telini dünya ya değişmem 1 0 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aman ne kadar güzel ne kadar güzel sjsjs. 0 0 Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Irksal bir şey 1 2 Yorumla Ghostshooterr +1 yıl @Jesaaaaax geneli Yorumla Ghostshooterr +1 yıl @Jesaaaaax geneli güzel. İri siyah gözlü beyaz tenli dolgun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen şuna bak asıl Haifa Wehbe. Bu kadın Lübnan asıllı. Yemin ederim ağlıyorum fotoğraflarına bakarken sksjıs
Dur sen şimdi instagram adresini de istersin djdjdj
instagram.com/haifawehbe?utm_medium=copy_link
Çok güzel değil mi? Gözleri büyük ve göz yapıları makyaja çok elverişli 👌
sanki hepsinimi gördün gördüğün kişiler ünlü bizim ünlüler çirkinmi.. gerci ordaki prensler 4der tane alıyor :D
Hurma ve deva sütü degisin süperdi 😁😁😁 biz kısaca genetik diyoruz ama hurma ile deve sütü de olabilir 😁😁
Arap sevmem. Arapçı değil şarapçıyım. Haliyle ilgilenmiyorum. Türkler araplardan bin kat daha güzel.
Irkçılığa ne gerek var?
Sevmemek ırkçılık değildir. Burada Türk kadınlarının daha güzel olduğundan bahsediyorum.
Onlarında çok güzel kadınları var ama
Mutlaka vardır. Özellikle dikkatimi çeken bir şey de orada oldukça kapalı olan kadınlar, Türkiye’ye tatile geldiklerinde özellikle sahil kentlerinde çok cesurca sergiliyorlar vücutlarını.
Burasını güvenli sanıyorlar.
Ya da daha medeni…
Hainlik yok kanlarında yedigi taba pislemiyor kendi ülkelerine dinine düşmanlık yapmıyor lar6 ondan nur yüzlü güzel ller
Eşek yüküyle paraları varda ondan...
Türk kızlarının saçının telini dünya ya değişmem
Çok zenginler ondandır belki.
Aman ne kadar güzel ne kadar güzel sjsjs.
Irksal bir şey
@Jesaaaaax geneli
@Jesaaaaax geneli güzel. İri siyah gözlü beyaz tenli dolgun
Bence kendine haksizlik ediyorsun