Ben Yahudi, Arap veya Ermeni diye ayrım yaptığım zaman toptan o halkı kast etmiyorum.. Başta ki Türk düşmanı deyyusları belirtirken milliyetini belirtiyorum.. Bir Yunanlı konuşurken sohbet esnasında Bizim bir birimizden farkımız yok ne yapıyorsa başımızdaki şerefsizler yapıyor, ben Türkler arasında büyüdüm ve hiç bir komşumdan kötü bir muamele görmedim.' dedi.. Ancak Arap dediğinde duracaksın çünkü İbrani halkının en adisi onlar.
Benim inancında ırkın üstünlüğü yoktur hali ile hic bir ırka karşı ön yargım yoktur Allah beni herhangi bir ırka mensup yaratmış bunu ben seçmedim bununla üstünlük sağlama inancı taşımam Benim inancımda ırkçılığa yer yok olsaydı eğer evlendiğim kişi ile aynı ırktan olmam gerekirdi insanları ırkına göre ayırmam.
Araplar geçmişte Osmanlıya ihanet ederek İngilizlerle is birliği yaptı Ermeniler İtilaf Devletleri ile birlik olup Türkiyede bir Ermeni devleti kurmak istedi Kürtler de aynı şekilde cemiyetler açarak bir Kürt devleti kurmak istedi ve biz bunlarla savaşırken birçok asker şehit oldu işte bu yüzden sevmiyorlar
@Aberksoy emin ol tarih konusunda çok bilgiliyim neresini uyduruyorum Hıncak ve Taşnak cemiyeti kürd-i teâlâ cemiyeti bunları uyduruyor muyum? Bence sen biraz tarih öğren
Her horoz kendi çöplüğünde öter sizin yazdığınız tarihte sizin gibi yalan size dayatılan ezbere tarihten bir kurtulun kendi uydurduğunuz tarihle övünen zavallılarsınız sen cehaletine cehalet katmaya devam et asıl
@Aberksoy uydurdunuz dediğin tarih onaylı belgelerde geçiyor bir tarih kitabını açıp okuduğunda ya da senin gibi insanlar en azından internete yazdığında bile bunları bulabilir. Söylesene İslamcılık düşüncesini yıkan neydi? tatbiki Arapların İngilizlerle bir olması ya tarihe kayıtlara geçmiş cemiyetleri söylüyorum kendi uydurduğunuz tarih diyorsun Atatürk’ün kendi ağzından söylediği konuşma kayıtları var hiç mi bir araştırmadın onu da geç artık bunları okullarda bile öğretiyorlar senin gibi cahiller Türk milletine varlığına düşmanlar ülkeyi bölmek isteyen Ermeni ve Kürt yandaşları yüzünden bu gelecek böyle. Tarihi geç şimdi bile Ermeniler boykot yapıyor. Türkiye katil diyor beğenmiyorsan defol git
Bak hanfendi senin ataların bile burda yokken biz kürtler bu coğrafyadaydık ermenilerle büyük savaşı osmanlı ile biz verdik onları bertaraf eden sürenlerde bizdik biz sadece hakkımız olanı istedik devlette söz sahibi olmak pkk, ypg, pyd kürtlerin değil ermenilerin kurduklari örgütlerdir aynı kürd-i teala gibi düşün şimdiki hdp gibi ve ben türk düşmanı olsam askerlik asla yapmazdım ama gittim vatanım için namusum için hudutta askerlik yaptım çünkü bu toprakları seviyorum ve ayrımcılık yapacaksanız ki öylesiniz bu ülkeden siz defolup gidin bu ülkenin gelişmek için sizin gibi geri kafalı ezberci insanlara ihtiyacı yok..
@ElifGöktürk01 bak gardaş puştun biri gelse senin karina kızına tecavüz etse onu vurmaz mısın? Asala vardı kıbrısta onlarda ermeniydi niye girdi Türkiye kıbrısa? Hocalıda bir türk cocugunun derisini yüzen puştta ermeniydi böyle lanet insanlar ölumden baska neyi hakeder iyileri vardır o ayrı onlara lafım yok.
@Aberksoy kız sana ne diyor senin verdiğin cevaba bak ya allah aşkına madem siz savaştınız Ermenilerle o zaman neden ismi Türklerin Ermenilere uyguladığı soykırım olarak geçiyor açıkla hadi bunu şimdi
Ben dinim gereği ırkçı biri değilim. Ama tarihe baktığında herkesin birbirinden nefret etmesi için çok neden var. Nefret de nefretle kapanmaz buda gerçek. Hani önyargıların kötülüğünden herkes dem vurur asla önyargılı olmadığını söylerler sorsan herkes melektir de en ufak şey olduğunda şeytanlık yapıp ama ya da sizlerden böylesiniz şöylesiniz demeye başlar ya. Durum tamda o
Öncelikle bir toplumu totaliter bir bakış açısıyla sevmemek/nefret etmek tamamen yanlış bir düşünce biçimidir. Ayrıca toplumun çoğunluğunun kürtleri, arapları ve yahudileri sevmediğini de düşünmüyorum.
Kürtler haricinde gerisi sevilmemesi gayet normal. Kürtlerlede iç içe yaşıyoruz %75 inin bize zararı yok ama ermeniler sözde soykırım iddiasıyla bizden toprak talep ediyorlar, araplar desen onlara ödeteceğimiz cok sey var.
Ya s*k*cem yaptığınız demogojiyi yeter la ne uzattınız baban ananı becerirken ben ortaokula gidiyodum kızım sen daha portakalda vitamin bile değildin kuş kadar beyninizi kendinize saklayın orda t*şşana dedim osmanlıya bağliyken kürtler bize mi suç atcaklardı?
ırkçılık her türlüsü kötü bişey hiçkimse kendi ırkını seçmedi ayrıca Araplardan nefret edenler fatihayı hangi dilde okuyorlar peygamberleri kim ve onun kavmi kim veselam
En İyi Cevaplar