• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Türkler neden Arapları sevmez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Omurilik
    Omurilik Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 72%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı.

Arkadaşlar! Peygamberimiz bir Arap, araplara hakaret ederken bunu düşünün ve kendinizi kontrol ediniz, ayrıca yüce kitabımız da rabbimiz şu şekilde buyur "BİZ KURAN I EN GÜZEL LİSAN OLAN ARAPÇA ÜZERE İNDİRDİK" şimdiki kendini bilmez cahil cühela araplara siz bakmayın, İngiliz lourens tarafından zehirlenip oranın en köklü ailesi olan vahhabilerin ismini kullanıp, mezhep kurdu ve bu günkü şuursuz Osmanlı ve Türk düşmanı oluşumu sağladı, ancak ALLAH c. c vaadi gerçek bir gün yer yüzüne hakim tek din İslam olacak vesselâm, bunları kafamdan değil kaynaklara dayanarak söylüyorum, bu sebeple gereksiz polemik yaratacak arkadaşlarım enerjisini boşa harcamasın...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• CelalciKebapBaba
    CelalciKebapBaba Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

İstanbul'da kaldığım otelde (ki 3 ay kaldım) çok fazla arap gelip giderdi. Otel mudürü nefret ederdi bunlardan. Çok pis olduklarını odaları leş gibi bıraktıklarını söylerdi. Bagırıp çağırıp surekli kavga çıkarmalarına da ben defalarca şahit oldum.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almanlar da oradaki Türklere böyle şeyler diyorlar.

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

O zaman oradaki türklerde yanlış davranıyorlar.

Yorumla
  • 7_nmtnh
    7_nmtnh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 30%
    +1 yıl

Araplar tarafından hep yarı yolda bırakılıp, sırtımızdan vurulduğumuz için. Ne Araplar Türkleri ne de Türkler Arapları sever.

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangi ülkeyle iyiyiz ki? Araplara olan düşmanlığın yarısı araplara yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yunanlara yok*

Yorumla
    • 7_nmtnh
      7_nmtnh
      +1 yıl

Türkün Türkten başka dostu yok diye boşa demiyorlar demek ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimseyle dost olamamak övünülecek bir şey değil.

Yorumla
    • 7_nmtnh
      7_nmtnh
      +1 yıl

Ülkeler birbiri ile dost olamaz. Her ülkenin arasında çıkar ilişkileri vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama düşman da olunmamalı, desteklenmemeli.

Yorumla
    • 7_nmtnh
      7_nmtnh
      +1 yıl

Biz araplara vs. Başka milletlere düşman da değiliz. Devlet büyükleri geçmişe vs. değil menfaate bakar. Bu düşmanlık terimi halk için geçerli daha çok. Hele ki suriyeli vatandaşların buraya yerleşmesinden sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de ondan bahsediyorum zaten."Türk devleti" neden Arapları sevmiyor demedim.

Türkler neden Arapları sevmiyor dedim.

Yorumla
  • Hiypnos
    Hiypnos Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.

Duydukları birkaç kulaktan dolma bilgiyle koca bir ırka cephe tutan bu cahillerin çarkının döndüğü devirde şaşılası değil.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

15

Cevap

• Sameet07
    Sameet07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl

Araplar zengin karisi kızı guzel türkte arapça bilmiyor konuşamıyor kedi uzanamadigi ciğere pis diyor

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arapça bilmemek cahillik mi? Ve zenginlik övünülecek bir sey değil. Hele ki yaşadıkları topraklardan dolayı "petrol" zengini olmak...

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Herkes senin bakış acından bakmiyor olaya

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Arapça bilmemek cahillik değil ama musluman birisinin kusuru diye biliriz bence müslümaniz elhamdülillah ama arapça bilmiyoruz

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Zenginlik övülecek bir şey değil ama fakir zengine bakınca zengin fakire göstermediği tepkiyi gösterdiğini sanıyor yani kötü davrandığını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes benim bakış acımdan bakıyor demedim.

Kendi fikrimi söyledim zaten. Herkesin nereden baktıgıyla konunun ne alakası var?

Arapça bilmemek cahillik değil.
      Petrol zengini olmak üstünlük değil.

Eğer bilim, fen ve teknolojide çığır acarsan (avrupalılar ve asyalilar gibi) o zaman itibarlı olursun.

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Senin bakis acindan ulke liderlerinin gorusunde bakışında:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazdığın cümleden hiçbir şey anlamadım.

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Türk toplumu o dediğin şeylere görüşlere zor gelir halen araç kullanan kadın görünce aaa kadın araba kullanıyor tepkisini veriyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arapça'dan önce Türkçe becerilerini geliştirmelisin.

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Eyvallah hocam senin bu hitap görüş önerimle birisi ile sohbet etmek anlaşman imkansız bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de ama Arap kadınlar araba bile kullanamıyor.

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Şunu unutma teorik olarak yazı araçlarıyla iletisim kurmak zaten zordur bunun yani sıra senin benim söylemek istediğimi anlamadıysan senin ıq ile alana bir şey

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Ben sana arap kadını araç kullanıyor kullanmıyor demedim türk milleti bir kadının araç kullandığını görünce halen şaşırıyor aaa kadın araba kullanıyor dedim araba örneğini de fen bilim teknoloji cağı açarsan avrupa asya gibi itibarli olursun sözüne örnek olarak verdim

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Yaşın denk değil bu sohbetlere bilgi görüş tamam yerinde anlaşılan sorunun senin bilgi patlaması büyük ihtimal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"senin ıq ile alana bir şey" bu cümle ne demek mesela? Cümlelerin anlaşılmıyorsa bu karşındakinin sorunu değildir.

Ayrıca kadınların araba kullanmasına verilen tepkinin benim konumla alakası ne?

Birini yaşından dolayı kendine "muhattap" görmüyorsan tartışmaya hiç başlamamalısın. Tartışmanın ortasında "senin yaşın yetmez ehehehe" demek sıvışma oluyor ve ne acı ki 30 yıldır yaşayıp 19 yıldır yaşayan biri kadar Türkçeye hakim değilsin.

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Sen başka bir şeysin sen neye kızdın küçüğüm bukadar tepkilisin benim yazımda sıkıntı yokki sen kitaplarda okudugun gibi saniyorsun herşeyi galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amca 30 yaşına gelmişsin yaş ortalaması 18 olan internet sitesine ne işin var?

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Yav he he sen haklısın 😂

Yorumla
    • Sameet07
      Sameet07
      +1 yıl

Boş stres yapma sen böyle şeyleri hayat nasıl gidiyor iyi mi?

Yorumla
  • Sivasli_
    Sivasli_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Türkleri her dönem sırtından vurmuşlardır, pisler, dini yanlış kullanıyorlar ve hala cahiliye devrindeki gibi davranıyorlar kadınlara.

0
    57 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuran onların dilinde yazılı. Kuran'ı bir Türkten daha iyi anladıklarına emin olabilirsin. Kuranın Türkçe çevirilerinde bile Türkçe imla kurallarına uymadığından okuduğunu anlamayı zorlaştıran birsürü ayet var.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Kuran onların dilinde yazılı olmasına rağmen dinin doğrusunu bilmiyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlardan daha iyi bildiğini, anladığını ve uygulandığını mı düşünüyorsun? Turkiye'deki müslümanların %80i kültürel müslümandır.

Ve seküler bir ülkede din ne kadar önemlidir?

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ya hala kadınlara köle gibi davranıyorlar. Kuranı yere koyuyorlar erkekleri üstün görüyorlar yemek yerken peygamber iki parmağınızı kullanın diyor onlar yağlı yağlı yemekleri avuçlayarak pis ois yiyorlar. Evet dini çok öğrenmişler gerçekten (!) o yüzden geri kalmışlar. onlardan daha iyi bildiğime eminim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İslamda kadınlar erkeklerin koruması gereken varlıklar olduğu için kadınların otomatik olarak 2. sınıf vatandaş olması normal. Mirastan yarim pay alıyorsun, şahitliğin yarım, bazı durumlarda bir erkeğe 4 kadın düşebiliyor, heryerini örtmem gerekiyor. Ne bekliyordun?

Kuran, ezan, hadisler vs. onların konuştuğu ve yazdığı dilde. Tabiiki Türklerden daha iyi anlayacaklar.

Türkiyede kaç kadın uygun şekilde kapalı?
      Erkekler ve kadınlar aynı yerde çalışabiliyor.

Türkler'in Araplardan bir tık daha medeni olması sekülerliğin sonucudur. Onlardan daha medeni olman daha iyi müslüman olduğun anlamına gelmiyor. Kuran'da yazanları uygulamayan Türk insanı iyi müslümanlıktan bahsetmesin.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Kadınların korunması için 2. sınıf varlık olmalarına gerek yok kadınların kapanmasını söylüyor ama kadınlaton eğitim hakkı var sokaga da çıkabilir gerekli oldugu surece erkeklerle de konuşabilir. araplarda kadınların bu hakları var mı? Örnek olarak Suriyeliler geldiklerinden beri birsürü insanı öldürdüler kadınları taciz tecavuz ediyorlar onlarında anadili arapça kutanı anlıyorlar ama davranışlarına bakılırsa gerçekten çok güzel anlamışlar kur'an'ı (!) ayrıca onlara güvenilmeyeceğini tarihte de gördük şu anda da görüyoruz. Onlar kendilerini üstün görüyorlar.. ve emin ol Türklerden daha çok nefret ediyorlar. Sadece onlar değil diğer milletlerde aymı şekilde. Arap milliyetçiliği yapman sana birşey kazandırmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1) Arap milliyetçisi değilim. Türkiye dahil bir çok orta-doğu kültüründen hoşlanmıyorum.

2) Kadınların erkeklerle konuşması, sevgili olması, elele tutuşması, gülüşmesi, aynı ortamda çalısması "zinaya yaklaşmak" olarak adlandırılır ve keskin cezaları vardır.

3) Erkekler kadınların üzerinde yöneticidirler. (Nisa 34)

4) Belli şartların sağlandığı durumda 4 kadınla evli olan adama kötü gözle bakamazsın çünkü Kuran'da buna izin verilmiştir.

5) Regl olmuş 14 yaşında bir kızın 35 yaşındaki adamla evlenmesini yargılayamazsın çünkü Kuran'da buna izin verilmiştir.

6) Kuzenine farklı gözle bakan erkeği "o senin akraban" diyerek yargılayamazsın çünkü Kuran'da kuzene nikah düştüğü belirtilmiştir.

7) Sağına, soluna, önüne, arkana bak. Türkiye'nin önderi Atatürk'ün sözlerini, fotoğraflarını ve ismini göreceksin. Okullarda, caddelerde, duvarlarda heryerde. Türkler Atatürk'ü büyük bir sevgi ve saygı duyar. Peki Atatürk kim? Seküler Türkiye'nin kurucusu. Sekülerlik ne demek? Din ve devlet işlerinin ayrılması. Peki Kuran'da ne yazıyor? "Allahın kanunlarıyla yönetilmeyen toplumlar zalimlerin ta kendileridir"

Yani anlayacağın islamın yasakladığı sekülerliği Türkiye'ye getiren Atatürk Türk insanları tarafından bu kadar seviliyorken Türkler ne kadar müslüman olabilir?

Türkler ılımlı ve kültürel müslümanlardır. Turklerin çoğu Kuran'ı okumaz, okusa da anlamaz. Çünkü dilimizden oldukça uzak.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Kuranda erkeklerle ciddi bir şekilde konuşun diyor diğer türlü zaten günah. Erkeklerin 4 kadınla evlenmesi onlara sahip çıkmak için gerekli olmadıgı sürece olmaz. hepsiyle yaşayıp hepsinden çocukları olmaz ama bunu bilmiyorlar. 14 yaşında kız evlenebilir demiyor o kızın regl olması yetişkin oldugu anlamına gelmiyor bu yüzden aklının erişeceği yaşa gelmesi gerekiyor.
      Atatürk din ve devlet işlerini birbirinden ayırdı. Siyasette dinin kullanılmasını yani. Ve Allahın kanunları uygulanmasa bile o kurallara inanan kişi kafir olmaz yine müslümandır.. Zaten Türkler arapları neden sevmiyor diye sormuşsun.. Din konusu dışında Türklere hainlik etmeleri yeterli bir sebep

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sahip çıkmak sadece evlenmekle mi sağlanıyor?
      Sen bir fakir adama yardım edebilmek için onunla evlenmen mi gerekiyor? Para ve yasam alanı sağlarsan ona yardım etmiş olursun.

Sahip çıkılmak adına bir erkeğin 4. eşi olmayı kabul eder misin etmez misin? Doğru söyle.

Ayrıca Kuran buluğ çağına eren kızlara evlilik izni veriyor. Talak suresini birdaha oku ve peygamberinin kaç yaşındaki kadınlarla evlendiğini iyi araştır. Gayet 14 yaşındaki adet olmuş kızla 30 yaşındaki kızla evlenebiliyor.

Farkinda olmadan peygamberine "çagdışı" mumelesi yapıyorsun. İşte bu yüzden kültürel müslümanlarsınız. Birisi Kuranda yazılan şeyi birebir yapınca "bu ne? Çağdışı " dersiniz."O ayette aslında öyle yazmıyor" dersiniz. Ayetleri işinize nasıl geliyorsa oraya çekersiniz. Kitap orda ayet orda. Neyi inkar ediyorsun?

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Adet buluğ çağının başıdır yani adet olunca yerişkin oldugun anlamına gelmiyor. Ergenlik yıllarca sürüyor 20li yaşlaeın başına kadar. Buluğ sadece adet olmak ve fiziğin değişmesi değil AKIL olarakta dogruyu yanlıştan ayırt edebilmen kendi kararlarını alman gerekir. Yani 12 yaşında birinin evlenmesini caiz kılmıyor adet olması. Ve sen soruda baska birsey sormuşsun cevabını da verdim bu konuyu tartışmak istemiyorum artık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet adet buluğ cağının başıdır yani buluğ cağına resmen girdiğinin göstergesidir. Ee Kuran da da buluğ cağından sonra biraz bekleyin demiyor zaten.

Sana 14 yaşındaki kişinin evlenmesi mantıklı gelmiyor olabilir ama "kuranda öyle yazmıyor" diyerek ayet bükmeye çalışmak saçmalık. Çünkü apaçık ortada.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Buluğ çağı sadece adet olmak değil aklını kullanamıyorsan yani küçüksen evlendirilemezsin sırf adet oldu diye buluğa ermiş olmuyor. En önemlisi akıl. İyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peygamberinin kadınlarla kaç yaşında evlendiğini araştırmanı öneriyorum ve bu buluğ cağı konusunda da araştırma yapmanı öneriyorum.

İslamı esneterek "en iyi biz yaşıyoruz onlar tü kaka " diyemezsin.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

14 yaş olayı tamamen uydurma.. Bence sen bir araştır o konuyu ben araştırdım çünkü.. Buluğ çağı olgunluk demektir adet olunca olgun olmuyorsun... Evet bana onları savunma ilgi alanım değiller ve doğru da yaşamıyorlar. Daha uzatmak istemiyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arapları neden savunayım😂? Müslüman bile değilim.

Ama en azından "biz kurana onlardan daha uygun yasıyoruz" diyecek kadar ikiyüzlü değiller. Onlar aslını okuyor, uygular sen anca çevirisini okuyabiliyorsun.

Ve Kuran'da buluğ cağına girince biraz bekleyin de öyle evlendirin demiyor. Buluğ cagına GIRDIGI anda evlenebilirsin diyor.

Zaten belli koşullar altında, zor durumdayken bir erkeğin 4. eşi de olmak da sorun değil sanırım senin için. Cevap vermedin ama :D

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ben kabul etmem herkes kabul etmek zorunda değil ben inkar etmedim zaten onu.. Sakız gibi uzatrın iyice

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabul etmezsin iste bu yüzden ikiyüzlüsün. İnandiğın Allah bile izin vermiş kitabına yazmış kabul etmeme hakkını kendinde buluyor musun? 4 tane kadın alırken kadınlara fikrini sorun da yazmamış.

En azından Arapların ne olduğu belli.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

İkiyüzlü sensin dikkat et kelimelerine.. Kuranda 4 tane kadınla evlenin diye kesin bir emir mi var, zorunlu mu? Herşeyi bildiğini sanman cahil olduğunun en büyük göstergesi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"Emir var mı zorunlu mu" ahahaha

Izin var izin. Daha ne olacaktı. Basbayagi evlenebilirsin demiş. "Asla evlenme" dememiş yani.

Kadınlara tecavüz edebilirsin yazsa "zorunlu kılmamış " diye onu da savunur musun?

Böyle bir gurursa İZİN veriyor olması yeterli değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçi o da yazıyor. Savaş esiri olarak aldığı kadınlara tecavüz edebilir.

Ayrıca ikiyüzlülük bir hakaret değil alınmana gerek yok. Bu bir durum tespiti.

Türkiye'deki ılımlı müslümanların hepsi ikiyüzlüdür.. çokeşliliği eleştirir, çocuk gelinleri elestirir ama islami savunur. Daha büyük tutarsizlik görmedim.

Arap düşmanı Türkler yurtdışında doğmuş olsalardı islam düşmanı olacaklarına adım kadar eminim.

Şeriatçı sakallılar bile daha rasyonel. Ne oldukları belli.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Sen bu yazdıklarını nerden okuyorsun instagram'da gereksiz ateist sayfalarından falan mı? Kadın istemediği sürece zorla kimseyle evlendirilemez. Sen daha bu yaşta herşeyi biliyorum havasından bir çık önce. Bu konuşmalarınla bilgili değil çok ukala olduğun anlaşılıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne ateist sayfası 😂😂 senden daha çok sey bildiğim çok ortada. Acın inandiginiz kitabı okuyun cahillikle olmaz bu işler.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

He canım çok biliyorsun sen 😂 ergenliğini atlatınca düzelirsin umarım 😃 yine dediğim gibi herşeyi bu kadar bildiğini sanıp millete dik dik konuşma hiçbir zaman herşeyi bilemezsin senin bu halin cahil olduğunu çok açık gösteriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"He canım he " diyen birisi ergenlikten bahsetmesin ya.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

He canı he mi yazıyor orda 😃 ya bir git amma uzattın çattık ya nerden yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karşısındakinden tek üstünlüğü bir kaç yıl önce doğmuş olması olan birisi bunu bir başarı olarak anlatınca gülüyorum. Okumayan, okusa da okudugunu anlamayan, inandığından haberi olmayan birisi olmanın her ozelligini taşıyorsun maalesef. Ayrıca konuşmak istemiyorsan cevap vermeyebilirsin. Basit.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Yo ben seni küçük olmanla ilgili birşey demiyorum ama yaşına göre büyük konuşuyorsun önce hitap şeklini düzelt. Diğerlerine verdiğin cevaplara da baktım çok bilmiş ve karşımdakini aşağılar şekilde konuşuyorsun yek ben biirim benim dediğim doğrudur diyorsun bu da seni cahil yapıyor. Bu yüzden asıl sen okuduğunu, neyi savunduğunu bilmiyorsun orda burda duyup instagramdan ateist sayfaları takip esip birkaç birşey görüyorsunuz havalı gözükmek için ben inanmıyorum diyorsunuz ama havalı değil de çok aptal görünüyor bu durum. Bunu da ergen olmana bağlıyorum kötü birşey değil ergen olmak. Yaşın ilerledikçe düzelirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Havalı görünmek mi? Havali göründüğümü falan sanmıyorum. Instagram da kullanmıyorum, ateist sayfaları da takip etmiyorum. Senden ve diger yorum yazandan daha çok sey biliyorsam bu neden seni rahatsız ediyor? Neden ukalalık olarak geliyor? Bilginin kaynağı yaş değildir. "Arapların karısı kızı güzel hehehe" diyen birisi aşağıdaki arkadaş. Seviye yerlerde. Ne bekliyordun? "Tamam abi, sen haklısın" dememi mi? Birinden bir kaç yıl fazla yaşamayı üstünlük saymak kadar sığlık yok. Bu konudan dolayı da asla aşağılık psikolojim yok. Yasımdan ve gençliğimden memnunum.19 yaşında olup benden daha uzun yaşamış kişilerden daha "farkında" bir birey olmak da beni gururlandırıyor.

Ayrıca soruma gelip görüş bildiren sensin,19 yaşındaki kişiyi "ergen, küçük" diye yaftalıyorsan ne işin var benim sorumda? Tartışmada altta kalınca yaşı gündeme getirenlere hep gülerim.

Neye inandığını nasıl inandığını oku ve kontrol etmeni öneriyorum. Körü körüne inanıp işine gelmeyen kısımları keyfince değiştirirsen ikiyüzlü olursun. Bu da hakaret değil bu arada durum tespiti. Davranışlarında tutarsızlık olan insanlara ikiyüzlü denir.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Kardeşim ben sana yaşından dolayı kötü bitsey mi dedim? Okuduğunu anlamıyor musun sen? Kendin başkalarına o kadar laf ediyorsun da kendini birisi eleştirince neden saldırıyorsun? Senin sorun arapları neden sevmiyorsunuz değil mi? E bende cevanını verdim ızattıkça uzattın dim konusunu sonra sana dedim sorunun cevabını verdim uzatmak istemiyorum diye hala uzattın din konusunu. Hep kendi dediğinin kesin doğru olduğuna inanıyorsun bunu da başkalarına kabul ettirmeye çalılıyorsun herkes senin gibi düşünmek zorunda değil birkaç birşey öğrenmişsin diye kendini çok bilgili sanma diyorum çünkü öyle sanıyorsun. Ve bu kadar uzatacağını bilseydim yorum yazmazdım

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ayrıca benim altta kaldığım falan yok sen kendini internette tatmin etmeye çalışmayı kes gerçek hayatta kullan bu bilgilerini. Kendini dünyanın en bilgili insanı sanmayı kes.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni dünyanın en bilgili insanı sanan ben değilim sensin. Zira sürekli ne kadar bilgili olduğumdan bahsediyorsun. Tesekkurler:)

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Tatlım ben sana ne kadar bilgilisin demiyorum. Çok bilgili olduğunu sanıyorsun diyorum. Okuduğunu bile anlamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilgili olduğumdan bahseden sensin.. Kendimi bilgili gördüğümü düşünüyorsun çünkü içten içe altta kalma psikolojisinin dışa vurumunu yaşıyorsun. Yazık sana 😂

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Hahaha 😃asıl sana yazık yaa. sen bilgili falan değilsin canım ben senin konuşma tatzına ve uslubuna göre konuşuyorum. herşeyi çok biliyormuş gibi ukala ukala konusuyorsun ve habire altta kaldın diyorsun. Bence sen gerçek hayatta çok ezildin ve burda millete laf yaparak kendini iyi hissetmeye çalışıyorsun 😃 Çok bilmiş diye bir laf varya öylesin diyorum sana bu senin çok bilgili oldugunu düşünüyorum anlamına gelmiyor. Ama sen öyle anlamak istiyorsun yazık yaa birilerinin seni övmesi gerek sanırım 😃😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"Gerçek hayatta ezildin kendini tatmin etmeye çalışıyorsun" "yaşın küçük ehehehe" diye cümle kuran birisi bilgiden, tartışmadan vs. bahsetmesin ya komik oluyor.

Bir de inandığı kitabı okumayıp burada dincilik yapan üzerine Araplara yanlış uyguluyorlar diyen hiç konuşmasın. Adamlar ne yazıyorsa onu yapıyorlar.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Hala okuduğunu anlamıyorsun ben sana yaşın küçük ehehehe mi dedim? Ve bununla dalga mı geçtim? Gerçek hayatta ezildiğin kesin bunu da dalga geçmek için söylemiyorum böyle bir sorunu psikolağa giderek aşabilirsin. Ne desem de ilk anladığımdan başkasını söylemiyorsun. Arapları bu kadar neden savunuyorsun sende mi arapsın yani sanane istediğimi derim sana soracak halim yok canım dini onlardan ya da senden öğrenecek de değilim. Ben okudum kuranı senden çok daha iyi bildiğim kesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eminim benden daha iyi biliyorsundur. Arapları savunmuyorum ama senin gibilerden daha dürüst buluyorum onları.

Senin gibiler Kuran'daki insanlık dışı ayetleri atar ya da başka türlü kabul eder sonra "Kuran barış dini Araplar bilmiyo ehehehe" derler.

Tutarsız insanlardan psikolojiyle ilgili tavsiye almıyorum, teşekkürler.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Hahahah 😃 kuranda insanlık dışı bir ayet yok sen uydur anca işine geldiği gibi. Madem inanmıyorsun neden bu kadar din tartışması içindesin uzatma dedikçe uzatıyorsun bayan arap 😃 psikoloğa kesinlikle git bak emin ol çok yararını göreceksin. İyi akşamlar canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Din konusunu açan sendin hatırlatayım. Bir insan bu kadar mı kendiyle çelişir yahu.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Din konusunda yanlış olduklarını söyledim sadece cevap olarak destan yazan sensin. Hep karşındakini suçlama tamam mı canım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cevap yazarım çünkü bu BENIM soru başlığım. Eğer dinle ilgili bir sey yazdıysan spagettinin nasıl yapildigiyla ilgili cevap yazmamı mı bekliyordun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben çok bilgili birisi değilim ama senin gibi insanlar toplumun en cahil kısmında yer alıyorlar. Üzücü ama gerçek.

Cokeslilige burun kıvırır,15 yasta kızın evlenmesine tepki verir, başı açık gezer (belki de), inandığı peygamberin ırkından olan insanları "pis" diye kınar , inandığı dini daha iyi anlamak için arapça öğrenmek yerine onları küçük görür sonra Islam mükemmel yeaaaa der.

Sadece komiksin. Ya "Kuranda saçma şeyler var ama ben inanmaya devam ediyorum" de ya da "ben bir tutarsızım yaptiklarim ve resimlerim birbirini tutmaz" de.

Başka türlü aşırı komik görünüyorsun:D

Bu aralar moralim bozuk ama sayende gülüyorum Teşekkürler..❣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylediklerim*

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ben sana tartışmak için yazmadım din konusunu. yazdıklarını bir zahmet oku istersen abarttıkça abartan sensin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tartışmanın kelime anlamını öğrenmelisin. Tartışma kavga etmek demek değildir. Cevap almak istemiyorsan yazmazsın. Çok basit. Ayrıca ne amaçla yazdığın zaten pek bir sey ifade etmiyor. Senin zihnini önceden okuyup ne amaçla yazdığını bilemem.
      Sonuç olarak din konusunu açan sensin.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Sen arapları neden sevmiyorsunuz demişsin bende sebebini söyledim illa din konusunda taryışmak istiyorsan öyle soru sorup başlık yazsaydın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaşım din konusuna sen değindin ben de sana cevap verdim. Din ile ilgili bir sey konususun istemiyorsan din ile ilgili bir görüş bildirmeyecektin bu kadar basit.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ne alakası var sen arapları neden sevmiyorsunuz demişsin herkes neden sevmediğini söylemiş. Bende sebepleri söyledim din konusuda bir sebep. Din konusunu konuşmak istemiyorsan dinle ilgili yazmasaydın diyorsunda ne bileyim senin uzatacağını din konusunu? Diğerlerinde değilde din konusunda neden uzatıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü pis olmalarından bahsetmissin bunun neyini konusabilirsin? diğer 2si de doğrudan dinle ilgili zaten. Dinler ve inanç sistemleri felsefik konular olduğu için konuşmaya acıktır ama "pis" olmak yoruma açık değildir.

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Ben tartışmak için yazmadım sadece bir sebep olarak söyledim ve öylede. Tartışmak istemiyorum dediğim halde tartışan sensin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tartışmak istemiyorsan cevap yazma. Yorum yaparsan yorum yaparım bu kadar basit..

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Beni sinirlendiriyorsun çünkü çöl bildiğini sanıyorsun bende yazıyorum. Engelle sen en iyisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye engelleyeyim yahu. Konusmak istemiyorsan yazma. Bu kadar basit bir şeyi bile yapamayıp dolaylı yoldan başkasına mı yaptırmaya çalısıyorsun:D 2 saattir tartışmak istemiyorum diyen sensin 😂

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Zorla ağzımı bozdurtacaksın. Ben seni nasıl engelleyim gizli üyecik :) hesabın görünmüyor ki onu bile düşünemedin mi ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yahu asıl ben seni engellesem sen buraya görüş yazabilmeye devam edersin. Ayrıca seni neden engelleyeyim böyle bir talebim yok

Yorumla
    • Sivasli_
      Sivasli_
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güle güle 🖐🖐

Yorumla
  • meftun__
    meftun__ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 32%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı.

Bir insani seçimi olmayan seylerde yargılamak idiotluktur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de. Muslumanları sevmiyorum demek Arapları sevmiyorum demekten daha mantıklı

Yorumla
  • AmintoBello
    AmintoBello Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.

Zamanında osmanlıya toprak uğruna ihanet ettiği için

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi ama hangi ülke Turkiyenin dostu zaten? Araplara olan nefretin yarısı yunanlara yok

Yorumla
    • AmintoBello
      AmintoBello
      +1 yıl

Şöyle araplar bizimle çok sıkı fıkı bir müttefik olmasına rağmen şöyle örnek vereyim abin gece gelip aniden öldürüyor gibi bişey bu yüzden nefret ediliyor

Yorumla
  • HonestTaurus
    HonestTaurus Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Tarihte arkamızdan vurdukları için denilir genelde. Başka sebebi var mı bilmiyorum.

2
    0 Yorumla
  • _merdo
    _merdo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl

Bence tam tersine gereksiz bir arap aşkı var ülkede..

1
    0 Yorumla
  • NeverLeave
    NeverLeave Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

hiçbir ırk birbirini sevmez aslında , törpülenmesi gereken ilkel dürtü gibi birşey

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Katılıyorum ama olay düşmanlığa kadar geldi.

Yorumla
    • NeverLeave
      NeverLeave
      +1 yıl

kitlelerin cahilliği

Yorumla
  • Nekvodlf
    Nekvodlf Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

bende ukrayna göçmeniyim ama 1 kere bile ırkçılık görmedim)) burda doğdum

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiyede mi yaşıyorsun? Orada mı?

Yorumla
    • Nekvodlf
      Nekvodlf
      +1 yıl

Türkiyede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Normal. Beyazlara ve siyahlara ırkçılık yok. Özellikle siyahlar sempatik bulunuyor. Irkçılık Kürtlere ve Araplara var.

Yorumla
    • Nekvodlf
      Nekvodlf
      +1 yıl

Bilmiyorum artık Ukraynalılara olmasında)) Kimseye zararımız yok çünkü)

Yorumla
  • karsiyakaliali
    karsiyakaliali Takip Et
    Master Yaş: 61
    +1 yıl

Araplar medeni değillerdir. Müslümanlık onları pek egitmemistir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Irkçı Türkler sevmez. Ben seviyorum ama ırkçı olmayan arapları

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

aşırı dönek bir millettdir bir anda 180 derece dönerler

1
    0 Yorumla
  • DarkBlue59
    DarkBlue59 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Türkçü oldukları için Milliyetçilik ruhu diyelim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Araplara olan nefretin yarısı Yunanlara karşı yok.

Yorumla
    • davtylmz
      davtylmz
      +1 yıl

Nasıl yunanlara yok. yunanlara bal gibi var. yarın bu gün yunanistanda savaş çıksa, yunanlar türkiyede mülteci olsa, o zaman sen gör bakalım.

allah kendinden başkalarına tapmayı yasaklamıştır. araplara tapmayalım lütfen

Yorumla
  • Hsgdbdvc765
    Hsgdbdvc765 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Ülkenin çoğu Arap aşığı. Sen neden bahsediyorsun?

1
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Sırtımızdan pıçakladılar

2
    0 Yorumla
  • galaksilerpırılpırıl
    galaksilerpırılpırıl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 41%
    +1 yıl

Çoğu insani sevmiyorum nereli olduğunu umursamam

0
    0 Yorumla
  • Burcuu85
    Burcuu85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

Bibtaraflarini kiskaniyorlar😁

0
    0 Yorumla
  • Xaoticx
    Xaoticx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Arap ırkı bozuk bir irktir

2
    0 Yorumla
  • yenibirhayatt
    yenibirhayatt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

pis inslar çünkü temılzık sıfır onrlda

1
    0 Yorumla
  • kırgülü_
    kırgülü_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Sen seviyormusun?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir duygum yok

Yorumla
  • _-meftun-_
    _-meftun-_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Ben seviyorum

0
    0 Yorumla
  • donukmimik22
    donukmimik22 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Kahpe oldukları için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İç şarabı öp arabı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkler neden Arapları sevmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Araplar türkleri sevmiyor mu? 10 cevap verildi
Türkler yunanları neden sevmiyor? 4 cevap verildi
Türkleri neden sevmiyorlar? 6 cevap verildi
Türkler ermenileri neden sevmez? 36 cevap verildi
Türkler neden Azerileri sevmez? 9 cevap verildi
Türkiye de Araplar neden sevilmiyor? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨