Aile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Arkadaşlar! Peygamberimiz bir Arap, araplara hakaret ederken bunu düşünün ve kendinizi kontrol ediniz, ayrıca yüce kitabımız da rabbimiz şu şekilde buyur "BİZ KURAN I EN GÜZEL LİSAN OLAN ARAPÇA ÜZERE İNDİRDİK" şimdiki kendini bilmez cahil cühela araplara siz bakmayın, İngiliz lourens tarafından zehirlenip oranın en köklü ailesi olan vahhabilerin ismini kullanıp, mezhep kurdu ve bu günkü şuursuz Osmanlı ve Türk düşmanı oluşumu sağladı, ancak ALLAH c. c vaadi gerçek bir gün yer yüzüne hakim tek din İslam olacak vesselâm, bunları kafamdan değil kaynaklara dayanarak söylüyorum, bu sebeple gereksiz polemik yaratacak arkadaşlarım enerjisini boşa harcamasın...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstanbul'da kaldığım otelde (ki 3 ay kaldım) çok fazla arap gelip giderdi. Otel mudürü nefret ederdi bunlardan. Çok pis olduklarını odaları leş gibi bıraktıklarını söylerdi. Bagırıp çağırıp surekli kavga çıkarmalarına da ben defalarca şahit oldum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAlmanlar da oradaki Türklere böyle şeyler diyorlar.
- +1 yıl
O zaman oradaki türklerde yanlış davranıyorlar.
Araplar tarafından hep yarı yolda bırakılıp, sırtımızdan vurulduğumuz için. Ne Araplar Türkleri ne de Türkler Arapları sever.
28 Yorumla
Soran+1 yılHangi ülkeyle iyiyiz ki? Araplara olan düşmanlığın yarısı araplara yok
Soran+1 yılYunanlara yok*
Soran+1 yılKimseyle dost olamamak övünülecek bir şey değil.
Soran+1 yılEvet ama düşman da olunmamalı, desteklenmemeli.
Soran+1 yılBen de ondan bahsediyorum zaten."Türk devleti" neden Arapları sevmiyor demedim.
Türkler neden Arapları sevmiyor dedim.
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Duydukları birkaç kulaktan dolma bilgiyle koca bir ırka cephe tutan bu cahillerin çarkının döndüğü devirde şaşılası değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Araplar zengin karisi kızı guzel türkte arapça bilmiyor konuşamıyor kedi uzanamadigi ciğere pis diyor
019 Yorumla
Soran+1 yılArapça bilmemek cahillik mi? Ve zenginlik övünülecek bir sey değil. Hele ki yaşadıkları topraklardan dolayı "petrol" zengini olmak...
Soran+1 yılHerkes benim bakış acımdan bakıyor demedim.
Kendi fikrimi söyledim zaten. Herkesin nereden baktıgıyla konunun ne alakası var?
Arapça bilmemek cahillik değil.
Petrol zengini olmak üstünlük değil.
Eğer bilim, fen ve teknolojide çığır acarsan (avrupalılar ve asyalilar gibi) o zaman itibarlı olursun.
Soran+1 yılYazdığın cümleden hiçbir şey anlamadım.
Soran+1 yılArapça'dan önce Türkçe becerilerini geliştirmelisin.
Soran+1 yılBence de ama Arap kadınlar araba bile kullanamıyor.
Soran+1 yıl"senin ıq ile alana bir şey" bu cümle ne demek mesela? Cümlelerin anlaşılmıyorsa bu karşındakinin sorunu değildir.
Ayrıca kadınların araba kullanmasına verilen tepkinin benim konumla alakası ne?
Birini yaşından dolayı kendine "muhattap" görmüyorsan tartışmaya hiç başlamamalısın. Tartışmanın ortasında "senin yaşın yetmez ehehehe" demek sıvışma oluyor ve ne acı ki 30 yıldır yaşayıp 19 yıldır yaşayan biri kadar Türkçeye hakim değilsin.
Soran+1 yılAmca 30 yaşına gelmişsin yaş ortalaması 18 olan internet sitesine ne işin var?
Türkleri her dönem sırtından vurmuşlardır, pisler, dini yanlış kullanıyorlar ve hala cahiliye devrindeki gibi davranıyorlar kadınlara.
057 Yorumla
Soran+1 yılKuran onların dilinde yazılı. Kuran'ı bir Türkten daha iyi anladıklarına emin olabilirsin. Kuranın Türkçe çevirilerinde bile Türkçe imla kurallarına uymadığından okuduğunu anlamayı zorlaştıran birsürü ayet var.
Soran+1 yılOnlardan daha iyi bildiğini, anladığını ve uygulandığını mı düşünüyorsun? Turkiye'deki müslümanların %80i kültürel müslümandır.
Ve seküler bir ülkede din ne kadar önemlidir?- +1 yıl
Ya hala kadınlara köle gibi davranıyorlar. Kuranı yere koyuyorlar erkekleri üstün görüyorlar yemek yerken peygamber iki parmağınızı kullanın diyor onlar yağlı yağlı yemekleri avuçlayarak pis ois yiyorlar. Evet dini çok öğrenmişler gerçekten (!) o yüzden geri kalmışlar. onlardan daha iyi bildiğime eminim
Soran+1 yılİslamda kadınlar erkeklerin koruması gereken varlıklar olduğu için kadınların otomatik olarak 2. sınıf vatandaş olması normal. Mirastan yarim pay alıyorsun, şahitliğin yarım, bazı durumlarda bir erkeğe 4 kadın düşebiliyor, heryerini örtmem gerekiyor. Ne bekliyordun?
Kuran, ezan, hadisler vs. onların konuştuğu ve yazdığı dilde. Tabiiki Türklerden daha iyi anlayacaklar.
Türkiyede kaç kadın uygun şekilde kapalı?
Erkekler ve kadınlar aynı yerde çalışabiliyor.
Türkler'in Araplardan bir tık daha medeni olması sekülerliğin sonucudur. Onlardan daha medeni olman daha iyi müslüman olduğun anlamına gelmiyor. Kuran'da yazanları uygulamayan Türk insanı iyi müslümanlıktan bahsetmesin.- +1 yıl
Kadınların korunması için 2. sınıf varlık olmalarına gerek yok kadınların kapanmasını söylüyor ama kadınlaton eğitim hakkı var sokaga da çıkabilir gerekli oldugu surece erkeklerle de konuşabilir. araplarda kadınların bu hakları var mı? Örnek olarak Suriyeliler geldiklerinden beri birsürü insanı öldürdüler kadınları taciz tecavuz ediyorlar onlarında anadili arapça kutanı anlıyorlar ama davranışlarına bakılırsa gerçekten çok güzel anlamışlar kur'an'ı (!) ayrıca onlara güvenilmeyeceğini tarihte de gördük şu anda da görüyoruz. Onlar kendilerini üstün görüyorlar.. ve emin ol Türklerden daha çok nefret ediyorlar. Sadece onlar değil diğer milletlerde aymı şekilde. Arap milliyetçiliği yapman sana birşey kazandırmıyor
Soran+1 yıl1) Arap milliyetçisi değilim. Türkiye dahil bir çok orta-doğu kültüründen hoşlanmıyorum.
2) Kadınların erkeklerle konuşması, sevgili olması, elele tutuşması, gülüşmesi, aynı ortamda çalısması "zinaya yaklaşmak" olarak adlandırılır ve keskin cezaları vardır.
3) Erkekler kadınların üzerinde yöneticidirler. (Nisa 34)
4) Belli şartların sağlandığı durumda 4 kadınla evli olan adama kötü gözle bakamazsın çünkü Kuran'da buna izin verilmiştir.
5) Regl olmuş 14 yaşında bir kızın 35 yaşındaki adamla evlenmesini yargılayamazsın çünkü Kuran'da buna izin verilmiştir.
6) Kuzenine farklı gözle bakan erkeği "o senin akraban" diyerek yargılayamazsın çünkü Kuran'da kuzene nikah düştüğü belirtilmiştir.
7) Sağına, soluna, önüne, arkana bak. Türkiye'nin önderi Atatürk'ün sözlerini, fotoğraflarını ve ismini göreceksin. Okullarda, caddelerde, duvarlarda heryerde. Türkler Atatürk'ü büyük bir sevgi ve saygı duyar. Peki Atatürk kim? Seküler Türkiye'nin kurucusu. Sekülerlik ne demek? Din ve devlet işlerinin ayrılması. Peki Kuran'da ne yazıyor? "Allahın kanunlarıyla yönetilmeyen toplumlar zalimlerin ta kendileridir"
Yani anlayacağın islamın yasakladığı sekülerliği Türkiye'ye getiren Atatürk Türk insanları tarafından bu kadar seviliyorken Türkler ne kadar müslüman olabilir?
Türkler ılımlı ve kültürel müslümanlardır. Turklerin çoğu Kuran'ı okumaz, okusa da anlamaz. Çünkü dilimizden oldukça uzak.
- +1 yıl
Kuranda erkeklerle ciddi bir şekilde konuşun diyor diğer türlü zaten günah. Erkeklerin 4 kadınla evlenmesi onlara sahip çıkmak için gerekli olmadıgı sürece olmaz. hepsiyle yaşayıp hepsinden çocukları olmaz ama bunu bilmiyorlar. 14 yaşında kız evlenebilir demiyor o kızın regl olması yetişkin oldugu anlamına gelmiyor bu yüzden aklının erişeceği yaşa gelmesi gerekiyor.
Atatürk din ve devlet işlerini birbirinden ayırdı. Siyasette dinin kullanılmasını yani. Ve Allahın kanunları uygulanmasa bile o kurallara inanan kişi kafir olmaz yine müslümandır.. Zaten Türkler arapları neden sevmiyor diye sormuşsun.. Din konusu dışında Türklere hainlik etmeleri yeterli bir sebep
Soran+1 yılSahip çıkmak sadece evlenmekle mi sağlanıyor?
Sen bir fakir adama yardım edebilmek için onunla evlenmen mi gerekiyor? Para ve yasam alanı sağlarsan ona yardım etmiş olursun.
Sahip çıkılmak adına bir erkeğin 4. eşi olmayı kabul eder misin etmez misin? Doğru söyle.
Ayrıca Kuran buluğ çağına eren kızlara evlilik izni veriyor. Talak suresini birdaha oku ve peygamberinin kaç yaşındaki kadınlarla evlendiğini iyi araştır. Gayet 14 yaşındaki adet olmuş kızla 30 yaşındaki kızla evlenebiliyor.
Farkinda olmadan peygamberine "çagdışı" mumelesi yapıyorsun. İşte bu yüzden kültürel müslümanlarsınız. Birisi Kuranda yazılan şeyi birebir yapınca "bu ne? Çağdışı " dersiniz."O ayette aslında öyle yazmıyor" dersiniz. Ayetleri işinize nasıl geliyorsa oraya çekersiniz. Kitap orda ayet orda. Neyi inkar ediyorsun?- +1 yıl
Adet buluğ çağının başıdır yani adet olunca yerişkin oldugun anlamına gelmiyor. Ergenlik yıllarca sürüyor 20li yaşlaeın başına kadar. Buluğ sadece adet olmak ve fiziğin değişmesi değil AKIL olarakta dogruyu yanlıştan ayırt edebilmen kendi kararlarını alman gerekir. Yani 12 yaşında birinin evlenmesini caiz kılmıyor adet olması. Ve sen soruda baska birsey sormuşsun cevabını da verdim bu konuyu tartışmak istemiyorum artık.
Soran+1 yılEvet adet buluğ cağının başıdır yani buluğ cağına resmen girdiğinin göstergesidir. Ee Kuran da da buluğ cağından sonra biraz bekleyin demiyor zaten.
Sana 14 yaşındaki kişinin evlenmesi mantıklı gelmiyor olabilir ama "kuranda öyle yazmıyor" diyerek ayet bükmeye çalışmak saçmalık. Çünkü apaçık ortada.
Soran+1 yılPeygamberinin kadınlarla kaç yaşında evlendiğini araştırmanı öneriyorum ve bu buluğ cağı konusunda da araştırma yapmanı öneriyorum.
İslamı esneterek "en iyi biz yaşıyoruz onlar tü kaka " diyemezsin.
Soran+1 yılArapları neden savunayım😂? Müslüman bile değilim.
Ama en azından "biz kurana onlardan daha uygun yasıyoruz" diyecek kadar ikiyüzlü değiller. Onlar aslını okuyor, uygular sen anca çevirisini okuyabiliyorsun.
Ve Kuran'da buluğ cağına girince biraz bekleyin de öyle evlendirin demiyor. Buluğ cagına GIRDIGI anda evlenebilirsin diyor.
Zaten belli koşullar altında, zor durumdayken bir erkeğin 4. eşi de olmak da sorun değil sanırım senin için. Cevap vermedin ama :D
Soran+1 yılKabul etmezsin iste bu yüzden ikiyüzlüsün. İnandiğın Allah bile izin vermiş kitabına yazmış kabul etmeme hakkını kendinde buluyor musun? 4 tane kadın alırken kadınlara fikrini sorun da yazmamış.
En azından Arapların ne olduğu belli.
Soran+1 yıl"Emir var mı zorunlu mu" ahahaha
Izin var izin. Daha ne olacaktı. Basbayagi evlenebilirsin demiş. "Asla evlenme" dememiş yani.
Kadınlara tecavüz edebilirsin yazsa "zorunlu kılmamış " diye onu da savunur musun?
Böyle bir gurursa İZİN veriyor olması yeterli değil mi?
Soran+1 yılGerçi o da yazıyor. Savaş esiri olarak aldığı kadınlara tecavüz edebilir.
Ayrıca ikiyüzlülük bir hakaret değil alınmana gerek yok. Bu bir durum tespiti.
Türkiye'deki ılımlı müslümanların hepsi ikiyüzlüdür.. çokeşliliği eleştirir, çocuk gelinleri elestirir ama islami savunur. Daha büyük tutarsizlik görmedim.
Arap düşmanı Türkler yurtdışında doğmuş olsalardı islam düşmanı olacaklarına adım kadar eminim.
Şeriatçı sakallılar bile daha rasyonel. Ne oldukları belli.
Soran+1 yılNe ateist sayfası 😂😂 senden daha çok sey bildiğim çok ortada. Acın inandiginiz kitabı okuyun cahillikle olmaz bu işler.
Soran+1 yıl"He canım he " diyen birisi ergenlikten bahsetmesin ya.
Soran+1 yılKarşısındakinden tek üstünlüğü bir kaç yıl önce doğmuş olması olan birisi bunu bir başarı olarak anlatınca gülüyorum. Okumayan, okusa da okudugunu anlamayan, inandığından haberi olmayan birisi olmanın her ozelligini taşıyorsun maalesef. Ayrıca konuşmak istemiyorsan cevap vermeyebilirsin. Basit.
- +1 yıl
Yo ben seni küçük olmanla ilgili birşey demiyorum ama yaşına göre büyük konuşuyorsun önce hitap şeklini düzelt. Diğerlerine verdiğin cevaplara da baktım çok bilmiş ve karşımdakini aşağılar şekilde konuşuyorsun yek ben biirim benim dediğim doğrudur diyorsun bu da seni cahil yapıyor. Bu yüzden asıl sen okuduğunu, neyi savunduğunu bilmiyorsun orda burda duyup instagramdan ateist sayfaları takip esip birkaç birşey görüyorsunuz havalı gözükmek için ben inanmıyorum diyorsunuz ama havalı değil de çok aptal görünüyor bu durum. Bunu da ergen olmana bağlıyorum kötü birşey değil ergen olmak. Yaşın ilerledikçe düzelirsin
Soran+1 yılHavalı görünmek mi? Havali göründüğümü falan sanmıyorum. Instagram da kullanmıyorum, ateist sayfaları da takip etmiyorum. Senden ve diger yorum yazandan daha çok sey biliyorsam bu neden seni rahatsız ediyor? Neden ukalalık olarak geliyor? Bilginin kaynağı yaş değildir. "Arapların karısı kızı güzel hehehe" diyen birisi aşağıdaki arkadaş. Seviye yerlerde. Ne bekliyordun? "Tamam abi, sen haklısın" dememi mi? Birinden bir kaç yıl fazla yaşamayı üstünlük saymak kadar sığlık yok. Bu konudan dolayı da asla aşağılık psikolojim yok. Yasımdan ve gençliğimden memnunum.19 yaşında olup benden daha uzun yaşamış kişilerden daha "farkında" bir birey olmak da beni gururlandırıyor.
Ayrıca soruma gelip görüş bildiren sensin,19 yaşındaki kişiyi "ergen, küçük" diye yaftalıyorsan ne işin var benim sorumda? Tartışmada altta kalınca yaşı gündeme getirenlere hep gülerim.
Neye inandığını nasıl inandığını oku ve kontrol etmeni öneriyorum. Körü körüne inanıp işine gelmeyen kısımları keyfince değiştirirsen ikiyüzlü olursun. Bu da hakaret değil bu arada durum tespiti. Davranışlarında tutarsızlık olan insanlara ikiyüzlü denir.
- +1 yıl
Kardeşim ben sana yaşından dolayı kötü bitsey mi dedim? Okuduğunu anlamıyor musun sen? Kendin başkalarına o kadar laf ediyorsun da kendini birisi eleştirince neden saldırıyorsun? Senin sorun arapları neden sevmiyorsunuz değil mi? E bende cevanını verdim ızattıkça uzattın dim konusunu sonra sana dedim sorunun cevabını verdim uzatmak istemiyorum diye hala uzattın din konusunu. Hep kendi dediğinin kesin doğru olduğuna inanıyorsun bunu da başkalarına kabul ettirmeye çalılıyorsun herkes senin gibi düşünmek zorunda değil birkaç birşey öğrenmişsin diye kendini çok bilgili sanma diyorum çünkü öyle sanıyorsun. Ve bu kadar uzatacağını bilseydim yorum yazmazdım
Soran+1 yılBeni dünyanın en bilgili insanı sanan ben değilim sensin. Zira sürekli ne kadar bilgili olduğumdan bahsediyorsun. Tesekkurler:)
Soran+1 yılBilgili olduğumdan bahseden sensin.. Kendimi bilgili gördüğümü düşünüyorsun çünkü içten içe altta kalma psikolojisinin dışa vurumunu yaşıyorsun. Yazık sana 😂
- +1 yıl
Hahaha 😃asıl sana yazık yaa. sen bilgili falan değilsin canım ben senin konuşma tatzına ve uslubuna göre konuşuyorum. herşeyi çok biliyormuş gibi ukala ukala konusuyorsun ve habire altta kaldın diyorsun. Bence sen gerçek hayatta çok ezildin ve burda millete laf yaparak kendini iyi hissetmeye çalışıyorsun 😃 Çok bilmiş diye bir laf varya öylesin diyorum sana bu senin çok bilgili oldugunu düşünüyorum anlamına gelmiyor. Ama sen öyle anlamak istiyorsun yazık yaa birilerinin seni övmesi gerek sanırım 😃😃
Soran+1 yıl"Gerçek hayatta ezildin kendini tatmin etmeye çalışıyorsun" "yaşın küçük ehehehe" diye cümle kuran birisi bilgiden, tartışmadan vs. bahsetmesin ya komik oluyor.
Bir de inandığı kitabı okumayıp burada dincilik yapan üzerine Araplara yanlış uyguluyorlar diyen hiç konuşmasın. Adamlar ne yazıyorsa onu yapıyorlar.- +1 yıl
Hala okuduğunu anlamıyorsun ben sana yaşın küçük ehehehe mi dedim? Ve bununla dalga mı geçtim? Gerçek hayatta ezildiğin kesin bunu da dalga geçmek için söylemiyorum böyle bir sorunu psikolağa giderek aşabilirsin. Ne desem de ilk anladığımdan başkasını söylemiyorsun. Arapları bu kadar neden savunuyorsun sende mi arapsın yani sanane istediğimi derim sana soracak halim yok canım dini onlardan ya da senden öğrenecek de değilim. Ben okudum kuranı senden çok daha iyi bildiğim kesin.
Soran+1 yılEminim benden daha iyi biliyorsundur. Arapları savunmuyorum ama senin gibilerden daha dürüst buluyorum onları.
Senin gibiler Kuran'daki insanlık dışı ayetleri atar ya da başka türlü kabul eder sonra "Kuran barış dini Araplar bilmiyo ehehehe" derler.
Tutarsız insanlardan psikolojiyle ilgili tavsiye almıyorum, teşekkürler.
Soran+1 yılDin konusunu açan sendin hatırlatayım. Bir insan bu kadar mı kendiyle çelişir yahu.
Soran+1 yılCevap yazarım çünkü bu BENIM soru başlığım. Eğer dinle ilgili bir sey yazdıysan spagettinin nasıl yapildigiyla ilgili cevap yazmamı mı bekliyordun?
Soran+1 yılBen çok bilgili birisi değilim ama senin gibi insanlar toplumun en cahil kısmında yer alıyorlar. Üzücü ama gerçek.
Cokeslilige burun kıvırır,15 yasta kızın evlenmesine tepki verir, başı açık gezer (belki de), inandığı peygamberin ırkından olan insanları "pis" diye kınar , inandığı dini daha iyi anlamak için arapça öğrenmek yerine onları küçük görür sonra Islam mükemmel yeaaaa der.
Sadece komiksin. Ya "Kuranda saçma şeyler var ama ben inanmaya devam ediyorum" de ya da "ben bir tutarsızım yaptiklarim ve resimlerim birbirini tutmaz" de.
Başka türlü aşırı komik görünüyorsun:D
Bu aralar moralim bozuk ama sayende gülüyorum Teşekkürler..❣
Soran+1 yılSöylediklerim*
Soran+1 yılTartışmanın kelime anlamını öğrenmelisin. Tartışma kavga etmek demek değildir. Cevap almak istemiyorsan yazmazsın. Çok basit. Ayrıca ne amaçla yazdığın zaten pek bir sey ifade etmiyor. Senin zihnini önceden okuyup ne amaçla yazdığını bilemem.
Sonuç olarak din konusunu açan sensin.
Soran+1 yılArkadaşım din konusuna sen değindin ben de sana cevap verdim. Din ile ilgili bir sey konususun istemiyorsan din ile ilgili bir görüş bildirmeyecektin bu kadar basit.
- +1 yıl
Ne alakası var sen arapları neden sevmiyorsunuz demişsin herkes neden sevmediğini söylemiş. Bende sebepleri söyledim din konusuda bir sebep. Din konusunu konuşmak istemiyorsan dinle ilgili yazmasaydın diyorsunda ne bileyim senin uzatacağını din konusunu? Diğerlerinde değilde din konusunda neden uzatıyorsun?
Soran+1 yılÇünkü pis olmalarından bahsetmissin bunun neyini konusabilirsin? diğer 2si de doğrudan dinle ilgili zaten. Dinler ve inanç sistemleri felsefik konular olduğu için konuşmaya acıktır ama "pis" olmak yoruma açık değildir.
Soran+1 yılTartışmak istemiyorsan cevap yazma. Yorum yaparsan yorum yaparım bu kadar basit..
Soran+1 yılNiye engelleyeyim yahu. Konusmak istemiyorsan yazma. Bu kadar basit bir şeyi bile yapamayıp dolaylı yoldan başkasına mı yaptırmaya çalısıyorsun:D 2 saattir tartışmak istemiyorum diyen sensin 😂
Soran+1 yılYahu asıl ben seni engellesem sen buraya görüş yazabilmeye devam edersin. Ayrıca seni neden engelleyeyim böyle bir talebim yok
Soran+1 yılGüle güle 🖐🖐
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Bir insani seçimi olmayan seylerde yargılamak idiotluktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Muslumanları sevmiyorum demek Arapları sevmiyorum demekten daha mantıklı
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında osmanlıya toprak uğruna ihanet ettiği için
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi ama hangi ülke Turkiyenin dostu zaten? Araplara olan nefretin yarısı yunanlara yok
- +1 yıl
Şöyle araplar bizimle çok sıkı fıkı bir müttefik olmasına rağmen şöyle örnek vereyim abin gece gelip aniden öldürüyor gibi bişey bu yüzden nefret ediliyor
+1 yılTarihte arkamızdan vurdukları için denilir genelde. Başka sebebi var mı bilmiyorum.
20 YorumlaBence tam tersine gereksiz bir arap aşkı var ülkede..
10 Yorumla
+1 yılhiçbir ırk birbirini sevmez aslında , törpülenmesi gereken ilkel dürtü gibi birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama olay düşmanlığa kadar geldi.
- +1 yıl
kitlelerin cahilliği
bende ukrayna göçmeniyim ama 1 kere bile ırkçılık görmedim)) burda doğdum
14 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede mi yaşıyorsun? Orada mı?
Soran+1 yılNormal. Beyazlara ve siyahlara ırkçılık yok. Özellikle siyahlar sempatik bulunuyor. Irkçılık Kürtlere ve Araplara var.
+1 yılAraplar medeni değillerdir. Müslümanlık onları pek egitmemistir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIrkçı Türkler sevmez. Ben seviyorum ama ırkçı olmayan arapları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırı dönek bir millettdir bir anda 180 derece dönerler
10 Yorumla
+1 yılTürkçü oldukları için Milliyetçilik ruhu diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılAraplara olan nefretin yarısı Yunanlara karşı yok.
+1 yılÜlkenin çoğu Arap aşığı. Sen neden bahsediyorsun?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSırtımızdan pıçakladılar
20 Yorumla
+1 yılÇoğu insani sevmiyorum nereli olduğunu umursamam
00 YorumlaBibtaraflarini kiskaniyorlar😁
00 YorumlaArap ırkı bozuk bir irktir
20 Yorumla
+1 yılpis inslar çünkü temılzık sıfır onrlda
10 YorumlaSen seviyormusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir duygum yok
+1 yılBen seviyorum
00 Yorumla