AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Ne suçu Allah aşkına sanki kendin seçmişsin gibi 😀😀
O erkeği bana göster onun çükünü keseyim. Bende 168 im ama hadi bana da desin aynı şeyi 😂
Ülke olarak edep konusunda eksiğimiz var arkadaşlık dostluk gerçek olarak o ayrı bir olay zaten sen kimseye aldırış etme duymazdan gel takma bunu başardığında zaten sorun ortadan kalkacak sen bozulduğunu belli etme
olmamış insanların replikleri bunlar..
sıkma canını..
asla. kısa boylu insanlar daha dkkat çekicidir. en azından benim için öyle.
Yuh ya. Bu zamanda hala boyla dalga geçen insanlar var mı🤔🤔
O dalga geçenler kusursuzmuymuş hiç takma sen kendini sev yeter
O hödük insanlıktan ne anlar...
Minyon tipler daha tatlı oluyor ^_^
insanlar uzun kısa diye ya da beyaz siyah diye değil insanlığıyla değerli olur dalga gecilecek bir konu değil
Bir la vardir devedede boy var ama bilmem neyin ardi sira gidiyor 😂😂pek takilma boy olayina patavatsiz insan çok
yaşlı ve sakat insalarla dalga geçilen bir devirde seninki bişey değil
Saçmalıyorlar uzun olmak marifet mi sanki si*leme boşver
Yaa amann insanları takmayı bırakalı gerçektende çok uzun zaman oldu.
😅😅😅 ya ne olcak ya yüzün fena degil guzelsin yani
Ya bu senin suçun değil ülkede canım çok anladın mı 😂
O boyda çok kız var Türkiyede şişman çirkin değilsen dert etme hiç.
Çok haklısın bizim dershanede şişman çirkin kız var o ne özgüven o manken gibi çocuğa asıldı. Kızın boyu 145 yüzüde çok çirkin
@Mutsuzkız2020 kızlar yalnız kalmaz pek asıl biz erkekler yalnızız.
Aynen biraz öyle
Neden beş para etmez insanların söylediklerini takıp moralini bozuyorsun? :) boşver
Len boşver. Seni onlar mı yarattı. Bu hayatta herşeyi kafaya takmana gerek yok.
bana da yürürken taşa takıldım diye yer sallandı demişlerdi kdkf
Boş ver karaktersizi kendinle barışık ol boyun gayet güzel
onları takma onlar pis onlar kaka. degistiremeyecegin seyleri bukadar takma cevreni degistir kendinle barisik ol
Sevdiğin insanlar senin boyunu sorun yapıyorlar mı asla yapmazlar o yüzden sen milletin sana dediği nasıl baktığı ne demek isteğini boşver
Haklısın üzülmekte boy uzatma ameliyatlari var bence bir arastir 😊 kısalar sirin gostermeye calisiyorlar kendilerini ama degiller kadın olarak görmüyorum zira 😂
Hepsinin a... q.. takmamamni oneririm psikolojini etkiler etkiliyordur zaten
Degil tabi ki.. Oyle insanlardan nefret ediyorum ya
Bende 155im kendi boyumla mutluyum kısa olmak daha hoştur aldanma buna
Kız dediğin minyon olur. Fırın küreği gibi eli olana kiz mi denir
O çocuğa da lafı sokamadın yani öyle mi :D
Kısa boy bir suç unsuru değil ki , takılma ,
Allah vergisi bununla alay eden birinin kendi ayıbı bu
ya onlar zaten insan ola öyle bişey yapmazlar bence onlarta takılma çevreni değiştir
bir sey yapamazlar mi? bir daha dusunun lutfen. Boyum 1.58. sizce bir erkek icin kisa miyim? bana kisa diyen kizi nasil rezil edebilirim? ↗
Okuldaki kendini bir sey sanan bolum arkadaslarimdan intikam alma cabamin suya dusmesi. ne yapmaliyim? ↗
@hosteldavetlisi neden kötü yönünden bakıyorsun ki benimde boyu kısa arkadaşlarım var ki benimde boyum fazla uzun değil bence kısa boylular çok minnoş duruyor 1.55 falan olanlar hem düşünsene sen 1.75 ve ya 1.80 lik biriyle evlensen topuklu ayakkabıyla boyunuzu orantılarsın ama o 1.75' lik kızlar genelde hep babet ayakkabı giymek zorundalar hem sen 40 yaşına bile gelince 30 yaşında gibi duracaksın minyon tipli olmak çok güzel bir şey hem Allah sevdiği kullarını kısa yaratırmış, bir de tatlı şeyler hep azdır yani birazda iyi yönlerinden bak
Farkinda misin bilmiyorum ama ben erkegim topuklu ayakkabi giyemem. 1.75'lik 1.80'lik kizlarin yaninda fino kopegi gibi kaliyorum ne evlenmesi.
Ne güzel minyonsun. Asla senin suçun değil. Hatta bu suç bile değil. Minyon olmak ayrıcalıktır 😉
Ben de 1.58 im ona deseydin ki deve de de boy var seninki gibi
Erkekse yürümek için yapmıştır 😂 Kafana takma minyonları seviyoruz
İnsanların şekli şemalı ile yorum yapanlara gıcık oluyorum.
Türk kadınlarının çoğu bu boylarda zaten genel olarak. Ne kadar hadsiz insanlar var bu ülkede. Boyla kaşla kiloyla gözle dalga geçen terbiyesizler sen boşver hepimiz kısayız
en az ırk ile övünmek kadar boş iş. Doğustan gelen bir sey ile neden övünülür ki ahmaktır bu insanlar net
Böyle aptallar her yerde var maalesef. Takılma sen boşver. Bir dahakinde cevap ver sert bir şekilde.
Benimlede uzunum diye dalga geçiyorlar bisey bulurlar illaki yani takma hiç aklım kısa olmasın senin gibide de geç😂
lutfen cocuk dogurma.. senden dogacak cocukta senin gibi yere yakın olur.. turk neslini guzellestirmemiz lazim.. buna engel olma lütfen😂bye
Lütfen çocuk doğurtma senin gibi geri kafalı olur maazallah Türk milletinin akıllı olmasi lazım byeee
35 şinde ama kafa yapısına bak ya 35 olduğuna inanmadım şu an
Benimle de dalga geçen çok oldu. Affına sığınarak diktir ettim hepsini
İnsanlığını yitirmiş iki ayaklı hayvanları takma sen.
Aynı durumdayız, cidden can sıkıcı oluyorlar bazen ama yapacak bişey yok
bu samimiyeti nerden bulup hemen espiri dahi yapıyorlar anlamış değilim
ya kısa boyun avantajı çoktur ve unutma seni allah yarattı senle dalga geçen günah işliyor zaten
takma kafana bosverdeveninde boyu uzun ama eşeğin arkasından gider.
Ah şu egoist erkekler kendi boyu çok mu uzundu sanki sana böyle yorum yaptı
Sacmalama çoğu erkek kısa kızlardan hoşlanır önemli olan fiziğin iyi olması ayrıca adam espri yapmış cok alıngansn bu huyunu bırakmalısn.
Ben de hep kızlar taradından redediliyorum. Beni de beğenmiyorlar. Benim elimde olan bişeu değil ama gelde insan kılığına bürünmüş zavalılara anlat.
Tabi ki senin suçun değil kısa boylular çok ponçik oluyor
Ben 174 üm ağla bence dışarıya da çıkma cüce gorunursun
Hayatta tek başarın orta boylu olmak sanırım üzücü :/
sen agla demissin ama yasadiklarimizi bilmiyorsun! Boyum 1.58. sizce bir erkek icin kisa miyim? bana kisa diyen kizi nasil rezil edebilirim? ↗
Okuldaki kendini bir sey sanan bolum arkadaslarimdan intikam alma cabamin suya dusmesi. ne yapmaliyim? ↗
oku da sen agla! utan kendinden! bana laf atan 1.75'lik kiz olmalisin sen.
Evet bir erkek için kısasın gt kararsın soruyu sıranda gt kadar götü yere yakınlar sizi hagahsh
var ya yanimda olsaydin. kadin falan dinlemez. agzini burnunu kirardim. o kadar çok kötüsün ki. onlarin bana neler dedigini biliyor musun sen? erkeklik gururum elvermiyor, baslikta yazmadigim seyler var. bilmiyorsun iste.
CUCE ERKEKLERE SIDDETE HAYIR
Senin gibi cüce mı beni dovcek pehh yerden bitme seni sgg
ne cuce erkegi ne alakasi var ya? cucelik siniri nereden basliyor biliyor musun sen? yaklasik 1.50'dir cucelik siniri. cahilsin sen cahil!
buradan anlatamiyorum, bana dedikleri lafi soyliyim. belki insanliga gelirsin. bana neler yaptiklarini bilmiyorsun. takibe yanit ver, sonra umrumda degilsin zaten.
bana soyledigi lafi hala unutamiyorum. hala!
Senin bir zeka engelin var mı once ona baktirman gerek. 174 sanki cok uzun git bakalim avrupaya nasil cucuk gibi kaliyorsun iclerinde. Bence sende disari cikma kotu kalpli pis insan seni
Rutea boyun 160 'tan yukarı değildir sen avrupaya gitsen ayaklarıyla ezerleer seni bok kadar kalırsın
Rutea 170 ve üstü genel olsana da dünya içinde de uzun satılıyor altı kıza pislik yobaz sen çıkma spastik özürlü cahil daha bunu bilmiyon karşıma gelme it
hiç üzülme sen bence, o boyun büyük avantaj bence. kısa boylu kadınları severim
Hayır senin suçun değil sen o kendini beyenmişi kafana takma üzülme
Kısa boylu olmak daha iyi aslında düşünsene 190 cm kız kendine erkek arkadaşı bile zor bulur 😁
Zenci bir erkekle dolaşan kadın gördüm ben 1.90 rahat vardı
Ya sanki danimakarda yasiyosun! Turkler sanki cok uzun.. off aldirma sen! Senin sucun neden olsun?
Onlar o beyinle dışarı çıkıyorken sen niye çıkmayasın
Ayrıca lastikte pirelli, kadında 1.50. :)
Ayrıca engelli de olabilirdik. ALLAH bir sürü şey vermiş insana şükretmeniz gerekir. Başkalarının normları üzerinden bakarsak yandık
Bende 1.50 yim ama çok mutluyum.🥰
Onların boyu varda ne oldu?
İnsanlar fiziksel şeylere çok takıntılı
Fıstık gibiyiz fıstık aldırma
Bodur tavuk her daim piliçtir 😋