BANA DESTEK OLUR MUSUNUZ?

DESTEK OLMANİZİ İSTİYORUM HAKSİZLİGA UGRADİM TEHTİD EDİLDİM KUFURLER HAKARETLER DUYDUM.

Hastalığım ilerlemişti ilaçlar çok pahalıydı ev kirası vs derken sarmaşdolaş diye bir site duydum çalışmaya başladım iki sitede çalışmak yasakmış benim hesabımı kapattılar daha yapmicam desende kurallar bizim için önemli dediler sonra küfür ettiler bak seni başka sitede de çalıştırıyormuyuz dediler aynende öyle oldu diğer siteler alsada attılar sonra siteyi inceledim baktım ki tüm modeller başka sitelerde söyledim admine bakın başka sitede tamam dediler baktım aylar sonra yine aynı modeller tüm sitede çalışıyor yine dedim bakın zehir nickli beyzam da yasak elma x nick'li Beyzamda uslu kız gene hakaretler tehditler sonra PC telefonda erişimimi engellemisler biz seni buluruz evinden alırız ben ne yapmışım benim yaptığımı diğer modelleri aylarca başka sitede numara alma açık saçık oturma sürekli tehdit ediyorlar beni telefondan lütfen arkadaşlar bu haksızlığa sessiz kalmayalım sarmaşdolaş bakın tüm modeller başka sitede bu yasak normalde sitede çıplak durmak yasak ama kimse bir şey demiyor bana yapılan haksızlığa tehditlere sessiz kalmayalim
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayet. com yazdım arkadaslar metni duzenlemisler tehditler anlatmıştım nasıl yapabiliyorlar anlamadım benim eski telefonuma yenisine bilgisayar erisimisler siteye erişimimi kapatmışlar bu yasalmi? Benim elektronik cihazlarımin bilgilerine nasıl ulaşırlar
BANA DESTEK OLUR MUSUNUZ?