Limon atmak ne demek? Limon emojisi ne anlama geliyor bilmiyorum sormak istedim. Elraen limon taktiği nedir? Kıza limon atmak ne demek?

Limon atmak ne demek? Limon emojisi ne anlama geliyor bilmiyorum sormak istedim. Elraen limon taktiği nedir? Kıza limon atmak ne demek?

Yine bir ikili ilişkiler mevzusu, yine anlamlandırılmaya çalışılan emojiler, haller, tavırlar, kelimeler. Hiç şaşmıyor. :D Arkadaş seven sevdiğine söylesin biz de kurtulalım her şeyden bir mana çıkarmaya çalışmaktan. Bu kadar zor mu ya hu? En fazla reddedilirsin kafan rahatlar. Peki senin merak ettiğin birine limon atmak ne demek?

Emojiler o kadar çok hayatımızı kaplamış durumda ki hiç yazmadan sadece emojilerle derdimizi anlatır hale geldik. Oysa ki çok yeni imgeler emojiler. Hadi gülen surat, üzgün surat, kalp gibi şeyler eskiden kullanılırdı ama işte limondur, armuttur yoktu tabi.
Peki limon emojisi ne demek? Aslında tek başına bir anlamı yok limonun. Elma gibi, armut gibi kendi anlamında kullanılıyor. 🍋 ne demek limon demek işte. :D Aslında limon atmak elraen limon taktiğinden geliyor.
Kıza limon emojisi atmak ünlü Twitch yayıncısı Elraen'den çıkmış bir mevzu. Biliyorsunuzdur Elraen, Twitch'te takipçileriyle etkileşimli, bol muhabbetli yayınlar yapıyor. Yine bu yayınların birinde çocuğun biri kıza mesaj atıyorum, dikkatini çekemiyorum filan diyor. Elraen de selam, merhaba gibi şeyler atarsan tabi dikkatini çekemezsin diyor. Git limon emojisi at da kız bir afallasın, bu ne desin sana mesaj atsın diyor. İşte limon atma mevzusu bu işte. Yani biri sana yürüyecekse, seni beğenmişse böyle bir taktikle geliyor. Yukarıdaki videoda bizzat kendisi anlatıyor bu olayı. Bundan sonra baya komik olaylar da yaşamış. :D
Limon emojisi atmak tamamen Elraen'den çıkmış bir mevzu. Bence gayet eğlenceli ve mantıklı bir adım, denemekte fayda var. Birine limon atmak ne demek anlatmaya çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir. Buradaki içerikte de sanal arkadaşla yapılacak eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Eğer karşı tarafın dikkatini çekersen burada yazanlar faydalı olacaktır. :)
twitchde yayın açan biri sevdiği insanlara limon atıyor erkekler için de anlamı bu
elraen :D
bunu izlemiş olabilir :D
Cevap
9Cevap
bi nevi y*vşama yürüme tekniğidir. ama elraenn e ait olduğunu bilmiyodum
Yürüyorum emek , artık bunu öğrenin gençler
Dikkat çekmek için benim erkek arkadaşımda bir ara çok yapıyordu 😅
Güzellik abidesine limon attim biberle cevap verdi acil help me
Ekşitme kendini ağzım sullandı 😂😂😂
Haydaaaa ama ilk mesajı bu sjsjsjsj
Çok mu kötü bir anlamı var
Muhabbetin içine limon sıkma :)