Sevgiliyle telefonda yapılacak aktiviteler neler olabilir? Uzaktayız, eğlenmek istiyoruz. Uzaktaki sevgiliyle yapılacak aktiviteler nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliyle telefonda yapılacak aktiviteler neler olabilir? Uzaktayız, eğlenmek istiyoruz. Uzaktaki sevgiliyle yapılacak aktiviteler nelerdir?

Sevgilinin uzakta olduğu ilişkiler özlem dolu geçiyor :) Uzak mesafe ilişkisine sahipseniz ve sık sık görüşemiyorsanız ilişkinizi canlı tutmak için eğlenceli aktivitelere yönelebilirsiniz.

Netflix Party veya diğer benzer servisler kullanarak aynı filmi veya diziyi izleyebilir ve chat üzerinden yorumlar yapabilirsiniz. Sanki yan yana oturuyormuşsunuz gibi hissettirdiği için iyi gelebilir :) İster strateji, ister macera, birlikte oynayabileceğiniz tonlarca online oyun var. Bu oyunlar sadece bir eğlence aracı değil aynı zamanda takım çalışması ve rekabetçi ruhu besleyen birer etkinlik :)

Sürekliliği olan bir şey istiyorsanız her hafta bir kitap seçip, okuduktan sonra özetini birbirinize anlatabilirsiniz. Dilerseniz yemek yapma yarışı da yapabilirsiniz. Aynı tarifi yapmayı deneyin ve sonuçları karşılaştırın. Bir yemek yapma yarışması atmosferi oluşturarak eğlenebilir ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.
Uzak mesafe ilişkisinde birlikte egzersiz yapmak çok eğlenceli olabilir. Sağlıklı kalmanın yanı sıra motivasyonunuzu da artırır. Fotoğrafçılık gibi bir hobiyi birlikte öğrenmeyi de tercih edebilirsiniz. Günün sonunda çektiğiniz fotoğrafları paylaşarak birbirinizi gelişiminize tanık olursunuz :)
Selaam,
Uzaktan ilişki yaşamak zor bir süreç ama güzel devam ederse sonu mutlulukla biten bir dönem. Uzak mesafe ilişkisinde karşındakinin değerini daha çok anlıyor ve ona daha çok bağlanıyorsun. Sevdiğine kavuşmak daha bir anlamlı oluyor, özlem duygusunu dibine kadar yaşıyorsun. Bir dönem sevgilimle bu zorlu süreçten geçmiştik. Çok şükür atlattık ve bu dönemden sonra birbirimize sıkı sıkı sarıldık. Şu an evliliğe giden bir ilişkimiz var ve onu çok seviyorum. 💘 Uzak mesafedeyken sevgilimle vakit geçirmek için telefonda aktiviteler bulmaya başladık şimdi sizlerle bu aktiviteleri paylaşacağım. Hadi sevgiliyle telefonda yapılacak aktiviteler neler birlikte bakalım:

Sevgilimle birbirimizden uzaktayken sürekli görüntülü konuşurduk. Önceleri Zoom, Skype gibi platformları kullanırdık. Sonrasında WhatsAp ve Instagram'dan konuşmaya başladık. Yüz yüze görüşmek gibi bir hissiyat oluşturmasa da bize çok iyi geliyordu. Hatta iş yerindeyken de görüntülü konuşmayı ara ara yaparız.
Sevgilimle uzaktayken yapmaktan hoşlandığımız bir diğer aktivite ise aynı filmi veya diziyi eş zamanlı olarak izlemek. Bu bizim favori aktivitemizdi, düşüncelerimizi o an paylaşabiliyorduk.
Aynı kitabı okuyarak veya birbirinize kitap önerilerinde bulunarak kitap okuma saati gibi bir aktivite oluşturmak da çok güzel oluyor, çiftlere öneririm.
Sevgiliyle birlikte online oyunlar oynamak da keyifli bir aktivite. Bilgisayar oyunları, mobil oyunlar veya çevrimiçi masa oyunları gibi seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Bir yerden bir yere giderken ya da gün içinde herhangi bir zaman aynı anda aynı şarkıları dinleyerek ya da birbirinize önerilerde bulunarak birbirinizle müzik paylaşımı yapabilirsiniz.
Yukarıda saydığım aktivitelerin hemen hemen hepsi romantik ve çok tatlı aktiviteler bence bunlara ek olarak birlikte "tabu, birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz?" gibi birbirinizi yakından tanımayı sağlayacak oyunlar da oynayabilirsiniz. Bu oyunlar aranızdaki bağı güçlendirir ve yakınlaştırır. Böylece aranızda kopmayan bir bağ olur.

Bu oyunlar dışında birbirinize duygusal ve romantik mektuplar yazabilirsiniz. Bu, hislerinizi ifade etmenin ve ilişkinizi güçlendirmenin güzel ve özel bir yoludur. Buluştuğunuzda bu mektupları birbirinize verebilir ve romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.
Uzak mesafe ilişkisinde en çok önemli olan şey "iletişim"dir. Gün içinde kısa mesajlar, telefon görüşmeleri veya video aramaları ile birbirinizle konuşmalısınız. Bu olmazsa olmaz bir kuraldır.
Zaman farkı veya yoğun programlar nedeniyle iletişimde bazen zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durumu önlemek için belirli bir gün ve saatte düzenli olarak iletişim kurmayı ihmal etmeyin.
Bunlar dışında ilişkinize renk katmak için uzaktayken birbirinizle çeşitli sanal aktiviteler yapın bence. Online oyunlar, çevrimiçi film izleme günü ve birlikte kitap okuma gibi etkinlikler, birbirinizle bağlantı kurmanın farklı yolları olabilir.
Uzak mesafe ilişkisinde yapılacak aktivitelere yukarıda bol bol örnek verdim. Bence bunlar hem çok romantik hem de çok eğlenceli aktiviteler. Bunlar dışında gün içinde kahve içme saatleriyle görüntülü konuşarak birbirinizle kahve içebilir, sohbet edebilir ve gününüzü paylaşabilirsiniz. Eğlenceli çocukluk anılarınızı anlatarak özel dakikalar geçirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra birlikte aynı yemek tarifini deneyebilirsiniz. Video arama üzerinden birbirinize adım adım tarifleri gösterebilir ve birlikte yemek yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Benim önerilerim bu kadar, umarım uzak mesafe ilişkisi yaşayan çiftlere iyi gelir. Biz sevgilimle bu şekilde eğleniyor ve birlikte zaman geçiriyorduk. Umarım uzak mesafedeki tüm çiftler güzel şekilde bu süreci atlatır ve birleşir. Önemli olan gönüller bir olsun değil mi? Sevgiyle kalın ❤️
Selam, herkes güzel tavsiyelerde bulunmuş, fakat ben daha pratik ve bol etkileşimli bir yöntem olarak Discord'u öneririm. KizlarSoruyor'un Discord sunucusunda hem arkadaşlarınla hem de sevgilinle sohbet edebilir, etkinliklere katılabilir ve oyunlar oynayabilirsin. 😊
Online tavla güzeldir. Telefonda gitar çalıp şarkı söylemek şiir okumak da romantizm esintileri verir. Birçok oyun da yine oynanabilir. Sanal seks yapılabilir. Sıkılmadan ayarında tutturmak gerek her şeyi
Lol oynayın evet o iğrenç oyunu oynayin her sanal sevgili gibi
Ayy aslaaa
Uzak mesafe ilişkisi yaşamak zor bir şey. İnsanlar yan yana iken büyük sorunlar yaşayıp kavgalar ederken uzak mesafe ilişkisinde karşı tarafın, sevdiğinin yanında olmaması ekstra sinir bozucu bir durum. Ee zamanla çiftler sevgiliyle telefonda yapılacak aktiviteler arıyor. En azından ilişkideki heyecanı canlı tutmak için bu tarz şeyler güzel oluyor. Peki sevgiliyle uzaktan yapılacak aktiviteler neler olabilir bakalım.

Aslında çokça sanaldan yapılacak eğlenceli şeyler bulunabilir. Teknoloji o kadar gelişti ki, eskisi gibi değil. Uzaktaki sevgiliyle yapılacak aktiviteler:
Uzaktaki sevgili ile yapabileceğin 10 tane öneri sundum. Bence hepsi birbirinden eğlenceli şeyler. :)

Sanal arkadaşla yapılacak şeyler de yukarıdaki şeylerden farkı yok bence. Ama romantizme kayan işte albümlere bakmak, beraber yemek yapmak, uyurken izlemek gibi şeyler olmaz da beraber film izlemek, oyun oynamak, kitap okuma, şarkı söyleme gibi aktiviteler yapılabilir.
Uzaktaki sevgili ve sanal arkadaş ile yapılabilecek birbirinden güzel eğlenceli aktiviteler önerdim. Umarım faydalı olmuştur senin için. Buradaki içerikte de yine uzaktaki sevgili ile mesajlaşarak oynayabileceğin oyunları yazdım. Birbirinden eğlenceli öneriler sundum, göz atmanı öneririm. Bol eğlenceler :)
İnternette sörf yapmak, modemin yerini falan değiştirmek, ses ve fotoğraf atmak öxcjkdjs
Cevap
59Cevap
izlemekten zevk alacağımız ortak programlar buluyoruz mesela TLC, Black Mirror izliyoruz sonrasında yorumlaşıyoruz. İkimizin alanları çok farklı kendi bölümlerimiz mesleğimizi anlatıyoruz uzunca tartışıyoruz. İş ilanlarına bakıyoruz yurtiçi yurtdışı onları değerlendiriyoruz. Spotify'da ortak liste oluşturuyoruz o şarkıları dinliyoruz. Trendyoldan bazı şeylere bakıyoruz o nasıl bu nasıl. Gündemi tartışıyoruz. Kendimizi ailemizi çocukluğumuz ergenliğimizi falan anlatıyoruz fotoğraflar atıyoruz. En önemlisi de ortak hayallerimizden konuşuyoruz.
keşke sizin ki gibi uyumlu bir ilişkim olsa
Bende sevgilimle aynı durumu yaşıyorum. Şunları yapabilirsiniz:
Birbirinize sorular hazırlayıp soru cevap günü , bazı eğlence testleri, sevgi dili testi, ilişki testleri vs vs. çözebilirsiniz. Birlikte film dizi izlenebilen bir site vardı oradan film, dizi izleyebilirsiniz. Birbirinize instagramdan postlar reelslar gönderip içerdiği konu hakkında sohbet edebilirsiniz. İlişkiniz hakkında konuşma günü yapabilirsiniz memnun olmadıklarınızı, hoşunuza gidenleri, yapmak istediklerinizi konuşabilirsiniz. Aynı zamanda arama açıkken iki kişili oyunlar oynayabilirsiniz.
Birbirinize Messenger'dan göz kırpma yollayın, eğlenin..
www.uslanmam.com/attachment.php
Birlikte oyun oynayıp sesli sohbet edip ev işleri yaparken konuşabilir ve dizi izlerken ya da tiktokta bişeyler izlerken izlediklerini i birbirlerini e paylaşıp sesli sohbet ederek eğlenebilirsiniz veya görüntülü sohbet ederken spor ya da birlikte test çözün 🥰 (test çözmeyi sevmeyenler denemeli birisi ile çözmek çok eğlenceli oluyor)
sexting, cam seks, at yarışı, iddia , oyun oynamak, tuvalette karşılıklı sıçmak (Kameralı) asdsdasd:asd
görüntülü konuşurken sıçmak belk wp aramasıyla uyumak ama önermem nefesini dinleyeyeim diye rarsın da kız horlarsa işin yaş
asdasdsad :D
Soyunmak ve foto çekmek, ismini soylerek mastürbasyon videosu göndermek gibi erkekler çok hoşlanır 🤪
buluşamıyorsan önemi yok zaten ha varlığı ha yokluğu ne yaptığını bilmez seni tanımadı için istediğin şeyi yaparsın
Sanal seks dışında hiç bir aktivite yapamazsın valla. Boşa zaman kaybı..
get a life
Paris'e gidin Eyfel'e tırmanın, İtalya'da akşam yemeği yiyip Miami'de geceleyin.
Paramıda karşılyacak mısın?
Sanal bulusma sanal sks sanal evlilik sanal kari koca hayati vs :) bide sanal cocuk ar tabiki
Napıyorsun sorusunun etimolojik yapısını araştırıp tartışmak
Nükleer kafa yapmış arada bir sal
Bence kafayı salması gereken sizsiniz. Siz aklınızı mı çıldırdınız? Sanal sevgili ne ya
Eminim hiç yapmadığın bir şeydir eski sevgilim
Sanalda sevgilim olmadı ama sanaldan tanıyıp sevgilim olduğu oldu. O yüzden buluşun tanışın öyle sevgili olun benim sevgili aklını çıldırmış kardeşlerim.
Ya sen ne tatlısın öyle senin aklını ssseverim
Buraya yazmayayım sen bir zahmet profilimdeki resimdeki cümleyi okuyuver.
Bana karşı boş değilsin biliyorum
Sanal sevgilinin de ömrü bu kadar oluyormuş demek
Eskiden burada yaşıyordu sonra taşındı yani sosyal medyada tanışmıyorum
Okey masası açın ya da ikinizde doğa manzarı masa üstü yapın ona bakın ne yapıcaksın ya sanalda aktivite nedir.
Biz discorddan yayın açıp beraber kısmetse olur izlemeye başladık ilk başta erkekler bi anlayamıyor sorguluyor karşı çıkıyor ama son zamanlarda o da kendini kaptırmaya başladı öneririrm eheheh
Sanal cafeye gidip sanal kahve için sonrada aynı anda aynı filmi açıp izleyin.
Biz çok eğleniyoruz sanalda oyun oynuyoruz, film izliyoruz, müzik dinliyoruz ve görüntülü konuşuyoruz.
Şu tatilde sevgilimle telefonda ne yapcam nasıl geçirecem😭😭😭🤗🤗🤗💋💋
Manitayla sicma muhabbeti dakika saat sorun biseyler baktiniz olmuyo arayin karsilikli yaristirin
Baya olmuş ama görüntülü birbirinizi arayıp karşılıklı yemek yiyebilirsiniz, sanki yemeğe çıkmış gibi sohbet falan edersiniz. Aynı anda film açıp izleyebilirsiniz veya bir şarkı.
Sanalda sevgili olmaz
Var ki sormuşum kardeşim bir boş yapma
Bende fikrimi sunmuşum kardeşim burası fikir vermek sunmak için özgür bir sayfa böyle şeyler duymak istemiyorsan defol git
Admin sen misin bebeğim hayırdır bir kovmalar falan neyin özgüveni bu
Kavga etmeyin benim için :)
Sitenin vermiş olduğu özgüven bebişim
Kız bir sus artık
Hahahah peki 😂😂😂
Cani sıkılan yok mu
Sen b. sg ya
Eyvallah. Bu doğru. Gercege ulasamamayi akıllardan çıkaramama. Ulasamamak.2 yıl süren ve bir türlü ulaşılamayan. Ders olsun gençlere. Genelde Kacinganlar internet coplugunde. Ancak karga olabiliyorlar. Belki de bizler gibi. Gerceklet bunlar. Copluklerde karga olmak yerine gül bahçesinde çiçek acabilmek en doğrusudur. Domuzu yıkayın en iyi şekilde bir an önce döneceği yer kendi çamuru ve bataklığı olacaktır. Onemli olan fark etmesi ve o bataklıktan çıkabileceğini emin olmasidir insanın. Disaridan bakmaya başladığında. Farkindalik
Bana engel kežo sorunu görmek istemiyorum
siir okuyun birbirinize
Aynı anda aynı filimi acıp izleyin
Online oyun oynamak. :D
Neden reel bir sevgili istemiyosun?
sanal görüntü konuşma ve anlık foto atma..
Chat yaparsın belki de sadece😉
Kafa topu oynayın , soru cevap yapın
Bilardo oynayalım diye tuttururdu birileri
Biz oynuyoruz hep
Ben hep yenilen taraf çünkü nedeeen delik bende
Doldur 😂
1 senedir yoktun gelince insan bunu mu sorar
1 senedir sanal sevgili kovalıyordum napayım
Yakışıklı mı bare
Çooookkk ee sen kimdin
Bir dosy
Hangi dost