Bu böyle olmuyor. Benim sevgilim mesajlaşmayı sevmez mesela. Ben de matrak grup arkadaşlarımla yazışırım bazen. Fakat bu usandıracak türde sürekli değildir. Yanımda erkek arkadaşım varsa da ona saygılı olmak adına onun yanında başkalarıyla mesajlaşmam, (acil olmadığı sürece)
Kimseyle sürekli mesajlaşmam, sevgilimin de mesajlaşmaması güzel çünkü bukadar süre tlf ekranına bakmak hoşuma gitmiyor. En güzeli arayıp sesini duymak. veya yüzyüze :)
Çoğu kişi gülüyorsa yazmış ama şahsen son derece saçma olduğunu düşünüyorum. Hayır yani hiç mi hemcinsiniz ile komik olan şeyler hakkında mesajlaşmıyorsunuz veya onlara gülmüyor musunuz? Yazarken kızarıyorsa suratı sevdiği ile mesajlaşıyordur.
Mesela elime telefonu her aldığımda face kizlarsoruyor instagramWhatsApp google plus bakarım sonrada telefonu kapatır işime bakarım. Bir günde aynı şeyi her firsatta yaptığım için beni gören sen, benim sevgilimle yazistigimi düşünecek ve yanilacaksin ha ha😀😀 yinede sana katılıyorum bu devir böyle hele kanki mankiler oo 24 saat yazışsalar sıkılmazlar😂😂
Kahvaltıda -Annem: Oğlum kahvaltını yap. -Ben:Tamam anne yapıyorum. -Erkek kardeşim: Anne rahat bırak adamı belki sevgilisiyle yazışıyor. -Annem:Yok oğlum yazarken sırıtmıyor :) Benden kahkaha patlıyor. Kadın haklı oyun oynuyordum :)
Durup durup gülüyorsa surwkli telefonu gizleme cabasindaysa insanlara uzak yerlerde oturmayi tercih ediyosa vesaire vesaire bide sey var telefonu kapatip kucagina koymus ama surekli kontrol ediyor mesaj gelmismi diyr o zaman suphelenebilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim telefon elimde sabahtan beri ama sadece takılıyorum ve oyun falan bilemeyiz ki
En İyi Cevaplar