Mesajlaşırken konu bulamıyoruz doğruluk oynadık daha eğlenceli birşey arıyorum ama mesajla olacak. Mesajlaşarak oynanacak oyunlar önerir misiniz? Flörtle oynanacak oyunlar konusunda yardımcı olun lütfen.

Mesajlaşırken konu bulamıyoruz doğruluk oynadık daha eğlenceli birşey arıyorum ama mesajla olacak. Mesajlaşarak oynanacak oyunlar önerir misiniz? Flörtle oynanacak oyunlar konusunda yardımcı olun lütfen.

Flörtlerle, sevgililerle o kadar fazla iletişim halindeyiz ki, bir süre sonra insan hem konuşacak bir konu bulamıyor, hem de sıkılıyor. İlişkiyi tehlikeye sokan bir süreç olan bu yaşananları engellemek için çiftler farklı aktiviteler bulma yoluna gidiyorlar. Bunlardan biri de sevgiliyle telefonda oynanacak oyunlardır. Mesajlaşma üzerinde nasıl oyunlar oynanabilir bakalım.

Son zamanların popüler oyunu olan emojilerle şarkı bulmaca oyunu çiftler arasında wp den oynanacak oyunlar arasındadır. Örneğin yukarıdaki görselde diyor ki: "Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var, Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar, Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar". Bu oyun emojilerle film anlatma, atasözü anlatma olarak da çeşitlendirilebilir.

Şişe çevirmece olarak da bilinen oyunda çiftler sırayla birbirlerine "Doğruluk mu, cesaret mi?" sorusunu sorarak diledikleri soruları sorabilir ya da diledikleri şeyleri karşı tarafa yaptırabilirler. Flörtle oynanacak oyunlar arasında en iyisidir. :)

Sevgiliyle oynanacak oyunlar whatsapptan üzerinden ses göndererek oynanabilir. Bu oyunda da karşı tarafa mırıldanarak bir ses atıp hangi şarkı olduğunu bulmasını isteyebilirsin.

Bu oyun da aslında eskilerden bir oyun. Odanda bir nesne tutarsın. Karşı taraf "Nesi var?" sorularıyla nesne hakkında ipucu toplar ve sonunda doğru tahmin etmeye çalışır. Örneğin görseldeki zürafayı baz alırsak. "Nesi var? - Tüyleri var, Nesi var? - Benekleri var." gibi. Tabi burada 3 ya da 5 soru ile sınırlandırmak gerek.

Mesajlaşarak oynanacak oyunlardan son önerim çarkıfelek oyunu. Bu oyunu az çok bilirsiniz. Bir kelime belirleyip karşı tarafın harf alarak kelimeyi bulması üzerine kurguludur.

Sevgiliyle oynanacak oyunlar arasında whatsapptan da oynayabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. Kendi çektiğiniz bir fotoğrafı ya da internetten bulduğunuz bir görseli kullanabilirsiniz. Sevgilinize talimatlar vererek görsel içerisinde gizli kelimeyi bulmasını sağlayın :)

Mesajlaşarak oynanabilecek oyunlar arasında en romantik olanı :) Belirlediğiniz bir konu üzerinden oluşturacağınız şiirler hem sohbetin havasını değiştirecek hem de eğlenmenizi sağlayacaktır.

Sevgiliyle mesajlaşarak oynanacak oyunlar arasında en eğlencelisi olabilir :) Harita üzerinden gitmek istediğiniz noktaları belirleyip, oralar hakkında planlar yapabilirsiniz.

Sanalda oynanacak oyunlar listemizde bulunan Ibb and Obb, iki karakterin birbirlerine yardım ederek engelleri aşmalarını sağlayan bir oyun. Sevgilinizle aranızdaki bağı güçlendirirken işbirliğinizi de ortaya koyacaktır.

Sevgiliyle oynanan oyunlar romantik olduğu kadar eğlencelidir de :) Ateş ve su oyunu da onlardan bir tanesi. Oyun, işbirliği ve ekip çalışması gerektiren bir dizi zorlu seviye içeriyor. Kendi elementlerinizi kullanarak engelleri aşmaya çalışıyorsunuz :)

Sevgiliyle oynanacak oyunlardan bir tanesi de kafa topu :) Oyunda birçok farklı karakter bulunuyor, hepsinin kendine ait özellikleri var. Çeşitli etkinliklere katılarak ödüller de kazanabiliyorsunuz.

Tercihiniz kelime ve bulmaca oyunlarından yanaysa, sevgilinizle oynayabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. Bu oyunlar hem ufkunuzu genişletecek hem de sohbetinizi ilerletecektir :) Dilerseniz kazanan için öncesinde bir ödül de düşünebilirsiniz. İşte Sevgiliyle Mesajlaşırken Oynanabilecek Kelime ve Bulmaca Oyunları:

Flört aşamasında olduğunuz kişi ile Whatsapp üzerinden oynayabileceğiniz oyunlar ilişkinizdeki bağı güçlendirdiği gibi, uzaktan da olsa birlikte bir şeyler yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. WhatsApp üzerinden oynayabileceğiniz, ilişkinizi güçlendirecek oyunlar:

Doğruluk mu cesaretlik mi oyunu da çiftler arasında en çok tercih edilen, en eğlenceli oyunlardan bir tanesi. Mesajda oynanabiliyor olması da çiftlerin tercih etmesinde etken :) Hem sevgilinizin düşüncelerini öğreniyorsunuz hem de durumlara göre tepkilerini görüyorsunuz. İşte sevgili ile mesajlaşarak oynanabilecek, doğruluk mu cesaretlik mi tarzı oyunlar:
Flörtle/sevgiliyle oynanacak oyunlar önerilerimi sıraladım. Umarım çok eğleneceğiniz öneriler sunabilmişimdir. :) Buradaki içerikte de Sevgilimi telefon rehberimde ne diye kaydetsem onu daha mutlu edebilirim? konusu işlenmiş. Göz atmanı öneririm.
Merhaba, bence okey, satranç veya tavla oyunu oynanabilir klasik olarak. Onun dışında steamden indirebileceğiniz iki kişilik ve online olarak oynayabileceğiniz pek çok oyun var yani onları keşfedip oynayabilirsiniz birlikte. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
konu bulamıyosanız konuşmayın. bence bu kadar basit :D hani sevgilisiniz diye sürekli konuşmanız gerekmiyor
Katılmıyorum.
İnsan sevgilisiyle iletişimi arttıracak yöntemler bulmak için çaba sarf etmelidir.
açlık oyunları
Cevap
16Cevap
Yılan vardı önceden onu oynayın :D en fazla puanı yapan yalar :D
Yok böyle doğruluk gibi birşey
İyiymiş:D başka fikrin var mı
Lütfen merak ettim:D
kim kimi daha iyi sikicek oyunu oynayın. hepte o kazansın :))
lisedeyken ince mevzulara girmek icin kullandigim bisydi ah be :D
@stajyer35 kanka senn oynadıgın oyun neydi arkadaş a söylesen
Şu durumu bir ben yaşamıyorum galiba çok mutluyum, biz konu yoksa ıkınmıyoruz öyle siz de deneyin
daha eğlenceli bişey arıyosan aranızdaki iletişimin ne kadar geliştiğine bağlı
bir harfi ya da ünlü harfleri yaxmadan konuşun tavsiye ederim.
akıl fikir versin oyunu var onu oynayın hem akıl gelir belk, i
29 yaşına gelmişsin hala ne mesajı AQya
Konu bulamiyosunuz diye oyun mu oynuyosunuz asds
Oyun oynarken doğruluk gibi seks muhabbeti açabiliyoruz
tabısıde fantezı oyunu
Nasıl oluyor o
Sen ne oynamak istersin kuzuuum sjsuejısns
sıkıldım qm ya yazında konusalım
ben ce görüntülü oynayınnn :=)
erkeksin
kelimelik oynayın
isim şehir bnce