evet aktif biraz gergindik 9 konuşmayı kestik biraz gerildik diye peki yazdı görüldü attım ve saat 12 17 sabahtan beri aktif ne yapıyor şu an
bende uyumadın yazdığın değerli kişiler olmalı yazdım oda bakmamış mesaja hala çevrimiçi deliye döneceğim
evet aktif biraz gergindik 9 konuşmayı kestik biraz gerildik diye peki yazdı görüldü attım ve saat 12 17 sabahtan beri aktif ne yapıyor şu an
bende uyumadın yazdığın değerli kişiler olmalı yazdım oda bakmamış mesaja hala çevrimiçi deliye döneceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koy araya mesafeni sen ilgini çekince döner
nasıl mesela
Yazma mesela üst üste, o sana yazınca anında cevap verme geçsin bir kaç saat üstüne düşme az soğuk ol
tamam teşekkürler sabah yazarsa napim
Yazarsa 1-2 saat bekle ama bu süreçte ara sıra çevrimiçi ol mesajına bakma
Sen gibi kac kiz var kimbilir. Flort dediginiz kisiye fazla dege3r veriyosunuz
ama yapmaz diye düşünüyorum çok üstüme düşen biriydi
yapar mı şu an ne yapmalıyım
Bak yapiyo ya. Saatlerdir wpde bi erkekle konusmaz. Ve senin yazdiginida okumadi bile. Yani onun icin bu kadar degerin. Simdi sen onun ustune dusersen senle konusmaya devam eder. Ama bunu yaparsan ipleri ona teslim etmis olursun ve daha rahat takilir.
ne yapim yani ne yapmam gerekiyor
Oncelikle ona gereginden fazla deger verme. Onun icin ozel degilsin. Senin gibi kac tanesiyle konusup ayni seyleri onlarada soyluyor. Sende dunyada bi erkek oymus gibi davranma sana ilgi gosterecek baska erkeklerde olacaktir.
Ne kadar çok düşünürsen o kadar onun esiri olursun çok düşünme relaks s***** et sen de önüne bak
başkasıyla mı konuşuyor acaba
Bak her şey olabilir başkasıyla da konuşuyor olabilir seni tamamen kafasından çıkarmış da olabilir sonuç olarak bir flörtsün yani ortada ciddiyet yok tamam sen belli ki Bir Gönül bağı oluşturmuşsun ama yani her şey gelip geçicidir baki kalan sensin şu an için diyorum sen de geçeceksin o yüzden her anını güzel ve mutlu yaşa
şimdi ne yapsam ona güzel ders olur
Eğer sana geri dönüp mesaj atarız sen de ona cevap verme hiçbir şekilde cevap verme Kendi kendini yesin kıvransın Dursun senin yaşadığın şey yaşasın böyle günlerce yazsın sana ama günlerce cevap verme bakalım ne oluyor büyük ihtimalle seni engeller bu konuda burada bitmiş olur s***** et yani
Neapcak flörtleşmeye devam ediyodur eheh
cidden mi
Cidden kanka
ama sevgilim sayılıyor bunu nasıl yapar
Ama değil ehehe flört olayı başka
ne yani şu an biz neyiz off ya
Kanka bana nie soruyon ehehe ona sor istersen
Düşünme bu kadar
Sanal seks