Sevgiline sadece emojilerden oluşan anlamlı mesajlar neler? Mesela emojilerle seni seviyorum yazısı / emojilerle seni seviyorum demek falan.. Sevgiliye WhatsApp hazır emoji mesajları bekliyorum.

Sevgiline sadece emojilerden oluşan anlamlı mesajlar neler? Mesela emojilerle seni seviyorum yazısı / emojilerle seni seviyorum demek falan.. Sevgiliye WhatsApp hazır emoji mesajları bekliyorum.

Sevdiğimiz insana bazen değişik mesajlar atmak istiyoruz, böyle zamanlarda emojili mesajlar çok güzel bir fikir olabiliyor. Son zamanlarda özellikle televizyon programlarında emojilerle bir şey anlatmayı görmüşsünüzdür. Tıpkı o şekilde emojilerle seni seviyoruz falan ya da romantik mesajlar atmak için kullanabiliriz. :) İşte birbirinden güzel WhatsApp hazır emoji mesajları!
1- Kalbimin Anahtarı Emojisi

Siyah kalplerle etrafını gezip, ortasına da kırmızı kalplerden bir anahtar yapabilirsiniz. Bu mesajı da sevgilinize göndererek, benim kalbimin anahtarı sana ait gibi romantik bir mesaj atabilirsiniz. :)
2- Kalp Şöleni

Tüm kalp emojileriyle böyle güzel bir şekil oluşturarak harika sanatsal bir mesaj gönderebilirsiniz. Baksanıza mesela, mükemmel durmuyor mu?
3- Hediyeden Kalp

Aynı şekilde etrafına kalplerden bir geçit yaparak, içeriye kurdele emojileri kurarak güzel bir emojili mesaj yapabilirsiniz. Eminim güzel hissettirecektir.
4- Kalp Emojilerinden Kalp Yapmak

Kalp emojileriyle böyle bir kalp şekli oluşturarak güzel hissettirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kalp emojileri atıp alta geçerek ya da boşluk yaparak güzel bir kalp şekli oluşturmanız ve göndermeniz.
5- Seni Seviyorumu Emojili Ve Sanatsal Söylemek

Birçok kişi böyle özenilmiş mesajı sevecektir, emin olun. Sürekli satırlara seni seviyorum ve farklı kalp emojileri yaparak alt alta birçok kez yazın. Mesajınız hazır. :)
Sevgiliye WhatsApp emoji mesajları önerilerim bu kadar, sevgiler. 😇
''''''''')__(''''''''') o ( •❤•✿ •❤ •❤•✿ •❤• ))•❤•AŞKIM SENİ SEVİYORUM•❤•(__♥♥♥_____♥♥♥___♥♥♥_♥█████♥_♥█████♥▒▒▒▒▒♥♥███████♥███████♥▒▒▒▒▒♥♥███████████████♥▒▒▒▒▒♥..._♥█████████████♥▒▒▒▒▒♥___♥█████████♥▒▒▒▒▒♥_____♥█████♥▒▒▒▒▒♥_______♥█♥___♥▒♥________♥_____♥
Sevme bence sevgi ask yalan
üzerler valla
@Vazgeçyureğim kullanıcı adınızı ''vazgeçeyirum'' olarak okudum kusura bakmayın
@birkızişteyani sorun degil
Gelecekteki sevgiliye
👩👨 > 💑 > 💏 > 🙈💥💞💣💗 > 💍 > 👨👩👧👦💓 > 👫 > 💀❤💀
Ölüm bile zor ayırır be..
Bende neredeyse öyle bir şey yapardım emojilerden
Şunun gibi de olur sadece "💍💘"
O anlar zaten 😂
🚺👉📚👉🎓👉🎉🎊👉💰👉🚬👉🚑👉⏳👉❌👉⚫
🚹👉📚👉🎓👉🎊🎉👉💰👉💃👉🎎👉💌👉💕💕💕
Benim daha okulum var önce okumalıyım sonra mezun olacağım kutlarız bunu iş bulmam lazım bulamazsam efkarlandım zaman akıyor ( sonunu anlamdım)
Adam da okulunu bitirmeli sona kutlama sonra iş bulacak hemen buna çok mutlu oluyor sonra evlenecekler çok mutlu olacak bu kızla adam.
Çok iyi anlattım kuzu kabul et 😂😂
Tekrar mı 😱😂
bir yerde yaklaşmışım demeki 😂
Bide bunlar mutlu sona ulaşsın 😅
Kim bilir belki bir gün kesişir 😊
Cevap
17Cevap
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
👉🏿👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿Buraya İstediğin Mesajı Yaz 👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👈🏿
👉🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👈🏿
sen benim okudugum okul oturdugum sokak sen benim çocukluk aşkımsın bilyelerimi paylaştıgım dondurma sırasında kıyamadıgım baktıkça gözlerine doyamadıgım gittiginde ise nereye diye soramadıgım geçsede bir ömür saramadıgımsın..
böyle işte hikaye uzar gider bu aşk kimseyi sevmedim ondan sonra sanki giderken ruhumuda götürmüş bavulunda
Boş emoji yok emoji olmayan emojiyi istiyorum. Siz anladınız onu.😃
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
İhanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir.*
Yine yanlış soruya yanlış görüş, sorry
😂 😂 😂 😂 😂 😂
👩👈👦=🐮🐻🐼
👨🔊🈹🈷🈴🈂🈳🈂㊗🈵㊗🈲㊗🈸㊙🉑㊙🈲🈳
👨🚼👀🚫
📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘
📘📘📘📙📒📙📙📒📙📘📘📘
📘📘📙📒📙📙📙📙📒📙📘📘
📘📙📙📒📒📙📙📒📒📙📙📘
📘📘📙📙📙📒📒📙📙📙📘📘
📘📘📘📗📗📙📙📗📗📘📘📘
📘📘📗📘📘📗📗📘📘📗📘📘
📘📘📘📘📘📘📗📘📘📘📘📘
📘📘📘📘📘📘📗📘📘📗📗📘
📘📗📗📘📘📘📗📘📗📗📗📘
📘📗📗📗📘📘📗📗📗📗📘📘
📘📘📗📗📗📘📗📗📗📘📘📘
📘📘📘📗📗📗📗📘📘📘📘📘
📘📘📘📘📗📗📗📘📘📘📘📘
📘📘📘📘📘📗📗📘📘📘📘📘
📘📘📘📘📘📘📗📘📘📘📘📘
Valla hüzel şeyler bunlar mesaj beklemek ne yazdi diye merak etmek. Ama bana uzak 7 yıl oldu o defteri kapatalı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
😋🤗😗😶😘😂😄👅😚😎😲😊😁😀😉😃😇😝👿☻😙👠👏😭😈🙁🤔😜 şimdilik bunlar
Emojileri severim ama o kadar değil 😅
"👩🧑+ 💍+🤵👰+🤰+🤱= 👴👵 " 😂😂
Kasmaya gerek yok. Şu yeter : " 😍 "
😅😅😅
Emojilerle sövünce bir anlamı kalmiyo :(
💘☺️😋😚😙😘😍🙈 ama yok 😂
😍😘😋👶👵👴👼💏💑💪🙌❤💍🍌🏠🚿
👨💰🚁✈💒▶💍💐💌❔▶😍👰▶💑👫
💔🖕😒
Diyeyim siz anlayın.
böyle yapmak eşinizin kafasını karıştırabilir hatta soğur
🤗😇😎
Seviyorum mutluyum artistim😀
🍺neyse meyhaneci buda bitti sen yenisini getir..
🍳🍔🍟🍝🍕🍔🍳🍔🍔🍟👄
Ştandart
Binlerce kalp :)
❤️😍😘👫💏💋👄💍👰🏻🤵🏻👨👩👧👦💕💘🖤
hiç gerek yok derdim..
Emoji sevmem bu kadarını bir arada hiç sevmem
🙈🙉🙊👅👅👅👃 anlamı derin herkes anlayamaz
👉👌👉👌😨😰😵👶🏃🏃 :)
güven
🔫💣😍💋❤ bu olur 😂😂
😍😘❤😍😘❤🤗🤗🤗
👻👹👺💀