WhatsApp hakkımda emojileri yapmak istiyorum. Yani sadece emoji olsun ama anlamlı olaun kardaaaaşlarım😁😁 Emojili WhatsApp durumları önerir misiniz?WhatsApp durum
WhatsApp hakkımda, durum için anlamlı emoji önerileri verir misiniz?
WhatsApp'ı severek kullanıyor tüm dünya. Neden sevmesin ki? Mesaj gönderebiliyorsun, ses gönderebiliyorsun, sesli arama yapabiliyorsun, görüntülü görüşme yapabiliyorsun, fotoğraf / video gönderebiliyorsun, belge gönderebiliyosun, konum atabiliyorsun, müzik gönderebiliyorsun daha ne olsun ki? :D Ama WhatsApp durmamış, iletişim amaçlı kurduğu uygulamaya bir de sosyal medya uygulaması gibi durum özelliği getirmiş. Bitmiş mi, bitmemiş bir de kendini yazıyla ifade etmesi için kullanıcılarına "Hakkımda" kısmını sunmuş. Hakkımda kısmında yeni trend emojili WhatsApp durumları.
En Eğlenceli WhatsApp Hakkımda Emojileri
WhatsApp durum
WhatsApp'ta hakkımda kısmı genellikle kendini kısaca tanıtman için kullanılan bir alan. İkili ilişkilerde ise bu alan karşı tarafa bir mesaj vermek gibi kullanılabiliyor. Eskiden MSN'de gerek şarkılarla, gerekse sözlerle verdiğimiz mesajlar gibi. :D Ancak yazı yetmemiş ki şimdi de emojiler trend olmuş. Sana birkaç tane anlamlı emoji durumları önereyim.
🗣🕯🕙🔥 Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
🤪📆🎊 Deliye her gün bayram.
💬🧀🛳🚶🏻♀❎ Lafla peynir gemisi yürümez.
🍽🐦🥄👁 Besle kargayı oysun gözünü.
↩↪🕵🏻♀️ Giden geleni aratır.
👐💐🏠☔ Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam.
❤👅📉 Aşkın diline düşmüşüm.
🔥📩🤗 Ateşini yolla bana.
😜1❤😜1😍 Delice bir sevda, delice bir tutku.
👉👈✍ Seni bana yazmışlar.
Bazıları şarkılardan, bazıları özlü sözlerden oluşan WhatsApp durum emojileri önerilerim bunlar. Umarım beğendiğin vardır aralarında. :) Buradaki içerikte de WhatsApp durumuna gizlice bakanları nasıl görebilirim? bunu açıkladım. Göz atmanı öneririm.
En İyi Cevaplar