WhatsApp iletişim aracı olarak insanlar arasında revaçta bir uygulama. Sunduğu o kadar çok özellik var ki. Yazılı mesajlaşma, sesli mesajlaşma, multimedya gönderimi, konum atma özelliği, sesli arama, görüntülü görüşme özelliği gibi iletişim özelliklerinin yanı sıra sosyal medya olma yolunda da ilerliyor. Bunun ispatı da durum özelliği. Peki WhatsApp duruma gizlice bakanları görmek mümkün mü?
WhatsApp Durumuma Gizli Bakanları Nasıl Görebilirim?
WhatsApp durum
Durum, diğer adıyla "Story" özelliği hemen hemen tüm sosyal medya uygulamasında bulunuyor. Hatta olmayan uygulamaları dövüyorlar. :D Kullanıcıların hayatlarından anlarını paylaştıkları "Story"ler, paylaştıktan 24 saat sonra profillerden siliniyor. Durumlarda fotoğraf, video paylaşabildiği gibi sadece yazı da paylaşılabiliyor. WhatsApp durumuna gizlice bakanları nasıl görebilirim soruna gelecek olursam.
WhatsApp durumuna gizlice bakanları görmek mümkün değildir. Her ne kadar 3. parti uygulamalar bunu göstereceğini vadetse de asla bu uygulamalara güvenmeyin, güvenli değil çünkü. Bu tür uygulamalar hesabınızı, kişisel verilerinize erişebilir, kişi listenizdekilere spam mesajlar, linkler gönderip yakınlarınızın da bilgilerine, hatta banka hesaplarına kadar ulaşabilir. Bu tarz uygulamları asla önermiyorum.
WhatsApp story
Kısaca WhatsApp durumuma gizliden bakanları görmek mümkün değil. WhatsApp'ın kullanıcılarına sunmadığı bir özelliği, 3. parti uygulamalarda aramak da pek akıllıca bir hareket değil. Bu arada kişiler, WhatsApp'ta okundu bilgisini kapatarak durumları gizlice görüntüleyebiliyorlar. Ne kadar basit bir yöntem değil mi? :) Ancak burada, eğer kişi duruma baktıktan sonra okundu bilgisini açarsa karşı taraf durum silinmemişse görüntüleyenler arasında görebiliyor bu kişiyi.
WhatsApp duruma gizlice bakanları görme konusunda bildiklerimi aktardım. Umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de WhatsApp durumunu ve hakkındayı kimler görebilir? bu konuyu açıkladım. Durumunun görüntülenmesiyle ilgili şüphelerin varsa buradaki bilgiler faydalı olacaktır. :)