Hoşlandığım biri var numarası bende ekli. Ancak ben onda ekli miyim değil miyim bilmiyorum. Paylaştığı hikayeyi görebiliyorum mesela. Beni eklediği anlamına mı gelir? Yoksa bende ekli olduğu için mi görüyorum. WhatsApp durumunu kimler görebilir? WhatsAppta kimlerin durumunu görebilirim?WhatsApp durum
Dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında ilk 5'te yer alan WhatsApp'ı en çok seven milletiz belki de. Her ne kadar ikili ilişkilerin düşmanı olarak görülse de iletişimi oldukça kolaylaştıran ve bir o kadar da çeşitlendiren WhatsApp sayesinde dünyanın bir ucundaki bir insanla kesintisiz olarak gerek sesli, gerek görüntülü görüşme sağlayabiliyoruz. Bunun yanında tam bir sosyal medya uygulaması tarzı da özellikleri de göz ardı edilemez. Bunlardan biri de durum özelliği. Peki WhatsApp durumu kimler görebilir?
WhatsApp Hakkımda Kimler Görebilir?
WhatsApp Durum
Durum, orijinal adıyla story özelliği uygulamalar arasında oldukça yaygın. 24 saatliğine profillerde görünen bu paylaşımlar hemen hemen bütün uygulamalarda bulunuyor. Olmayan uygulamayı dövüyorlar resmen. :D Neyse, gelelim WhatsAppta kimlerin durumunu görebilirim konusuna. Bu konu tamamen karşı tarafın gizlilik ayarlarıyla alakalı bir durum. Bu ayarlara göz atacak olursak;
WhatsApp uygulamasını aç, Durum sekmesine geç,
Sağ üstteki 3 noktaya tıkla, açılan menüden Durum Gizlilik Ayarları'nı seç,
Açılan ekranda karşına çıkacak ekran şu şekilde görünür;
WhatsApp durum gizlilik ayarı
Bu ekranda yer alan ayarlar şu anlama geliyor;
Kişilerim: Sadece kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir.
Şunlar hariç kişilerim: Seçtiğiniz kişiler dışındaki tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir.
Sadece şu kişilerle paylaş: Durum güncellemelerinizi sadece seçtiğiniz kişiler görebilir.
Bu ayarlarda da gördüğün üzere, herkese açık diye bir seçenek yok. Bu da birinin hikayesini görebilmen için karşılıklı numaranın kaydedilmesi şart olduğunu gösteriyor. Sen birinin durumunu görüyorsan onda eklisin demektir.
WhatsApp durumunu kimler görebilir sorunu detaylı olarak açıkladım. Hadi yine iyisin, hala senin numaranı silmemiş. ;) Buradaki içerikte de WhatsApp durum güncellemeleri neden görülmez detaylı olarak anlatılmış. Buraya da göz atmanı öneririm. :)
Bende öyle ya 😞 son görülmesi ve durumunu göremiyorum ama paylaştığı hikayeyi görebiliyorum başkasının telefonundan baktım fotoğraf gözüküyor ama son görülme durum ve hikayesi gözükmüyor o zaman beni silmedi sadece son görülmesiyle durumunu gizledi🙄
Üç seçenek var. 1 - Sadece rehberinden seçtiğin kişiler görebilir. 2 - Rehberinde görmesini istemediğin kişileri işaretleyerek, işaretlediklerinin dışındakiler görebilir. Görebilenler yine rehberde oluyor. 3 - Rehberinde ekli herkes görebilir.
Hikayesini goruyosan eklisindir.. ztn herkese diye secenek yok kisilerim dir var sadece kisileri görür bu sebepten eklisindir.. bakip bakmamasida ona kalmis.. :)
Durum gizlilik ayarlarına bakıyorum üç seçenek var bende. Kişilerim, Şunlar hariç kişilerimle paylaş, Sadece şu kişilerle paylaş olmak üzere. Herkes diye bir şey yok. O nedenle pek anlayamadım
Durum gizlilik ayarlarına bakıyorum üç seçenek var bende. Kişilerim, Şunlar hariç kişilerimle paylaş, Sadece şu kişilerle paylaş olmak üzere. Herkes diye bir şey yok. Yani bu durumda ekli değil mi sana güveniyorum. :D
Profil fotoğrafı ve durumunu görebilirim evet ama instagramda bulunan hikaye tarzı paylaşımın gizlilik ayarlarına bakınca sadece kişilerim seçeneği var herkes diye bir seçenek yok
Merhaba arkadaşımın numarası bende ekili benimkide onda ekili ben ben onun durumlarını görebiliyorum ama o benimkileri görmüyo benim durumlarini sona aldığı içinmi
En İyi Cevaplar