İnternet & Teknoloji WhatsApp durumunu kimler görebilir? alperrd197 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Görebilir numaramı kaydedenlermi görebilir? Güncellemeler+1 yıl Mesela birinin teli bende var diyelim ama benim telim yok onda ben onun durumların8 görebilir mıyım WhatsApp durumunu kimler görebilir? Cevapla WhatsApp Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen onu ayarlayabilirsin ayarlardan 0 7 Yorumla alperrd197 +1 yıl Mesela birinin teli bende var diyelim ama benim numaram onda yok onun durumların8 görebilir mıyım Yorumla İnanhiçbilmiyorumki +1 yıl Hayir Yorumla alperrd197 +1 yıl Peki onun durumunu görüyorsam numaram onda kayıtlı demektir dimi Yorumla İnanhiçbilmiyorumki +1 yıl Evet Yorumla alperrd197 +1 yıl Bu arada tanışabilir miyiz Yorumla İnanhiçbilmiyorumki +1 yıl Hayır Yorumla alperrd197 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen onu ayarlayabilirsin ayarlardan
Mesela birinin teli bende var diyelim ama benim numaram onda yok onun durumların8 görebilir mıyım
Hayir
Peki onun durumunu görüyorsam numaram onda kayıtlı demektir dimi
Evet
Bu arada tanışabilir miyiz
Hayır
Neden