Arkadaşlar konuştuğum çocuk sürekli limon emojisi atıyor ne anlama geliyor? Limon emojisi ne anlama geliyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar konuştuğum çocuk sürekli limon emojisi atıyor ne anlama geliyor? Limon emojisi ne anlama geliyor?

Limon emojisi genellikle farklı anlamlara gelebilir ve kullanıcıya bağlı olarak değişebilir. Emojiler, duyguları, ifadeleri ve konuşmalarda kullanılan mesajları anlatmak için kullanılan görsel sembollerdir. Dolayısıyla, emojinin anlamı genellikle metinle birlikte kullanıldığı bağlamda anlaşılır. Limon, genellikle tazelik, ferahlık ve canlılık sembolü olarak kabul edilir. Bu nedenle, limon emojisi bir şeyin taze, enerjik veya canlı olduğunu ifade etmek için kullanılabilir. Limon, doğası gereği ekşi bir meyve olduğu için, limon emojisi bazen bir şeyin ekşi, asidik veya keskin olduğunu ifade etmek için kullanılabilir. Örneğin, bir espri veya yorumun keskinliğini ifade etmek için kullanılabilir. Ancak, emojilerin kullanımı kişiden kişiye ve kültüre bağlı olarak değişebilir. Dolayısıyla, bir emojinin tam anlamını anlamak için, emojinin kullanıldığı bağlamı ve konuşma ortamını dikkate almak önemlidir.
Selamlar,
Mesajlaşırken farklı emojiler kullanarak yazdığın şeylerin daha eğlenceli ve samimi bir sohbet ortamı oluşturabilirsin. Gülen yüzler, kalp emojileri, çiçekler gibi farklı emojiler bulunuyor. Tabii bu emojilerin farklı anlamları bulunuyor. Emojiler arasında merak edilenlerden biri ise limon emojisinin anlamı oluyor.

Limon emojisi ne demek diye soruyorsan kısaca şöyle anlatabilirim. “ 🍋” emojisi ikili ilişkilerde kullanılan bir taktik olarak biliniyor. Mesaj olarak sadece limon emojisi atma fikri Twitch yayıncısı Elraen’den çıktı. Twitch üzerinden yayın yapan Elraen, takipçileriyle bol bol sohbet ediyor ve etkileşim halinde. Yayınlarından birinde ise takipçilerinden biri Elraen’den bir kıza mesaj atarak nasıl dikkat çekerim diye yardım istiyor. Yayıncı Elraen, takipçisine klasik “merhaba, selam” gibi sözler yazarsan dikkat çekemezsin diyor ve limon emojisi atmasını öneriyor. Klasik mesajlardan farklı olan limon emojisinin kızın dikkatini çekeceğini söylüyor.
Kısaca limon emojisi göndermek için internet mizahı diyebiliriz. Tanışmak istediğin ya da hoşlandığın kişinin mesajla dikkatini çekmek için limon emojisi gönderebilirsin.
Cevap
19Cevap
Yav milleti anlamıyorum hiç :) nasıl bir kafa yapıları var hayret ediyorum limon emojisin var oldugunu bile bilmiyordum o emojinin ne anlama geldiginide bilmiyorum ama varsa bile ögrenirsen bankada yazarsan sevinirim
ahaha anlamadım knka ne demek o
pardon elraen limon yaz google ye :D
ben de dürüm emojisi atıyorum aw seviyordur limonu yani
elraen izliyordur orada bunun muhabbeti dönüyor bir anlamı yok sadece limon tayfa nın sembolü youtube a bakarsan görürsün
Kanka bende bilmiyorum bi fikrim olsa söylerdim inan
sen de ona karpuz at, biz düşüneceğimize o düşünsün.
bitane twitch yayıncısı konuşacak hiçbir şey bulmazsanız limon atın demişti ondan duymuşyur
Ekşisin ama sen olmadan da olmuyor demek istiyordur belki de
Bana limon atana cvp vermem. Meme demek istiyor olabilir. Sevmem böyle şeyleri 🤚
Elraenn bir ara yayınında kızın ilgisini çekmek için limon at demişti ben bir kere denedim oldu :D Yani sohbetin tıkanmaması için garip konular başlatmak maksat bu. Seni düşündürüyor.
Oda bilmiyor öyle kendi kendine atıyor aşık belli oda zannediyoe limon emojisi aşk anlamına geliyor atıyor
dsfkjbfıvubfvubdouıvbsuıdb elraenn mi izliyor sorsana
Elraenn'den gelen bir espiri
Hayat sana limon verirse limonata yap demek
Hoşuna gidiyodur ben de hel karpuz atıyorum
Ya da çilek
Senden hoşlanıyor, hikayesi var onun
elraen
@Monicdelirdi limon atıcam sana özelden
niye benden mi hoşlandın
@Monicdelirdi evet gözlerin içimi eritti
Gözümü nerde gördün ya
@Monicdelirdi 😅
@pipetpipet yaz 😵💫
Ne yazayım sen gerçekten tutulmuşsun bana zjdkskxkksd
@Monicdelirdi tutuldum mu, canım sıkılıyor sohbet edecek kimse yok bu saatte
E yaz o zaman boş zamanını doldurayim
@Monicdelirdi mesaj gönderilemiyor ki sana boşuna mı ismimi verdim
@Monicdelirdi gizlenmeyi
Kaldırmak aklıma yeni geldi 😅
sulu sulu ekşimtrak taın var diyo:)
bir youtuberin başlattığı kızlara mesaj atmakta zorlaan erkeklere verilen taktik
Ne değişik insanlar var
seninle yatmak istiyor
Bit twich yayincisi taktik verdi o
Anısı vardır belkii ÜAFÖZLAĞDKA
benimle evlenirmisin
Ekşi
sarışın mısın saana benzetiyodur
Sikarım seni diyor
Sıkıp suyunu akitirim diyor
limoncuuu :D
anlami yok
😛😛😛😛😛sulu diyor